ماهان شبکه ایرانیان

شناسایی ۷۸۲۰ بیمار جدید و ۳۸۶ فوتی کرونا در کشور

خبرگزاری ایسنا: دکتر سیما سادات لاری در این باره گفت: از دیروز تا امروز 10 آبان و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، 7820 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 2417 نفر از آن‌ها بستری شدند.

وی افزود: مجموع بیماران کووید19 در کشور به 612 هزار و 772 نفر رسید.

به گفته وی، متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 386 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 34 هزار و 864 نفر رسید.

لاری ادامه داد: خوشبختانه تا کنون 481 هزار و 930 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند. همچنین 5185 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت این را هم گفت: تا کنون چهار میلیون و 929 هزار و 5 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

لاری درباره وضعیت کرونا در استان‌ها گفت: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت "قرمز" قرار دارند.

وی افزود: استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان و بلوچستان نیز در وضعیت "نارنجی و زرد "قرار دارند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان