اگر دنبال یک دستور پخت کوکی عالی و متفاوت برای عشق دادن به میهمانان خود در روزهای عید هستید می توانید این کوکی های خوشمزه قلبی را درست کنید که در ادامه طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
- 1 پیمانه (240 میلی لیتر) کره شور نشده
- ¾ پیمانه (180 میلی لیتر) شکر
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چای خوری (5 میل لیتر) عصاره وانیل
- 1/3 قاشق چای خوری (1٫6 میلی لیتر) نمک
- 2 و ½ پیمانه (600 میلی لیتر) آرد
- 15 عدد شکلات سفت
آماده کردن خمیر کوکی
کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با مخلوط کن برقی با سرعت بالا هم بزنید تا زمانی که کاملا خامه ای شکل شده و پف کند.
سپس تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برود.
آرد و نمک را داخل ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کرده و الک کنید.
سپس مواد خشک را به مواد خمیری اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
خمیر را دو قسمت کنید به شکل توپ در بیاورید و داخل پلاستیک قرار دهید.
خمیر را به مدت 5 ساعت یا شب تا صبح داخل یخچال قرار دهید.
پختن کوکی
فر را روی 375 درجه فارنهایت (191 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
شکلات ها را خرد کنید. شکلات ها را داخل پلاستیک در بسته قراردهید و به آن ها ضربه بزنید تا خرد شود. سپس آن را کنار بگذارید. این کار را می توانید با کوشت کوب انجام دهید.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید روی سطحی که می خواهید خمیر را قرار دهید کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف کنید. ضخامت خمیر باید حداقل 6 میلیمتر باشد.
با قالب قلبی خمیر را به شکل قلب در بیاورید و در مرحله بعد آن ها را داخل سینی فر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
با یک قالب قلبی کوچک تر وسط خمیرهایی که به قالب جدا کرده اید را به شکل قلب در بیاورید.
داخل خمیرها که با قالب کوچک تر خالی کرده اید را با شکلات های خرد شده پر کنید.
سپس داخل فر قرار دهید تا زمانی که کوکی ها متمایل به رنگ قهوه ای و شکلات ها کاملا ذوب شوند.
کوکی ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شود. سپس از داخل سینی به ظرف جداگانه ای منتقل کرده و سرو کنید.
استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.