ماهان شبکه ایرانیان

رابطه گروه‌های خونی با بیماری‌ها

به علت وجود گروه‌های خونی متفاوت در افراد، نمی‌توان برای همه یک نسخه غذایی واحد پیچید. چه بسا گوشت قرمز که اینقدر از مضرات آن گفته می‌شود در سلامت فردی که گروه خونی O دارد، نقش کلیدی ایفا می‌کند.

رابطه گروه‌های خونی با بیماری‌ها

دکتر الهام امیرآذر

 

 

به علت وجود گروه‌های خونی متفاوت در افراد، نمی‌توان برای همه یک نسخه غذایی واحد پیچید. چه بسا گوشت قرمز که اینقدر از مضرات آن گفته می‌شود در سلامت فردی که گروه خونی O دارد، نقش کلیدی ایفا می‌کند. در این اینجا 4 گروه خونی از نظر خصوصیات کلی، خوراکی‌های بسیار سودمند (دارویی) و خوراکی‌های قابل پرهیز، مکمل‌های پیشنهادی، برنامه ورزش و چای (دمنوش گیاهی) معرفی می‌شود.

گروه خونی O

همان طوری که می‌دانید، این گروه خونی دهنده عمومی است، یعنی به تمام گروه‌های خونی می‌تواند اهدا شود؛ ولی از هیچ یک جز O نمی‌گیرد.

خصوصیات گروه خونی O: معمولا از نظر طب سنتی با طبع دم مطابقت دارد. مثبت نگری ذاتی، شجاعت، خصوصیات رهبری، روحیه تهاجمی، دارای انرژی و توانمند، صبور، اتکا به نفس. به طور خلاصه افراد گروه خونی O بایستی گوشتخوار باشند، ورزش‌های مداوم و نیمه سنگین انجام دهند و نان و لبنیات کمتر مصرف کنند. خون این گروه رقیق است؛ بنابراین بیماری‌های خونریزی دهنده، مثل کولیت اولسرو، زخم‌ معده، بیماری‌هایی مثل سرطان پوست، بیماری‌های عروقی حاد و کم کاری تیروئید در آنان بیشتر دیده می‌شود.

 خوراکی‌های بسیار سودمند (که نقش دارویی در بدن دارند): گوشت گوسفند، جگر، انواع ماهی‌های روغنی، روغن زیتون، تخم کدو، گردو، کدو حلوایی، سیب‌زمینی، بامیه، اسفناج، سیر، جعفری، شلغم، پیاز، کاسنی، فلفل قرمز، انجیر، آلو، ادویه کاری، زردچوبه، نعنا، گل سرخ، زنجبیل و شنبلیله.

خوراکی‌های قابل پرهیز: میگو، ماهی دودی، بستنی، شیر، ماست، روغن ذرت، بادام زمینی، بادام هندی، پسته، عدس، ماش، ذرت پخته، آرد گندم، نان معمولی، انواع شیرینی، ماکارونی، انواع کلم، ذرت، بادمجان، دارچین، فلفل، انواع سرکه، قهوه، چای، نوشابه گازدار، پرتقال، موز، طالبی، گرمک و ...

مکمل‌های پیشنهادی برای گروه خون O

ویتامین B کمپلکس، B12، اسید فولیک، کلسیم و منگنز

برنامه ورزشی گروه خون O

چای گیاهی

 ترکیب شده از گل گاوزیان، سنبل الطیب، چای سبز به نسبت‌های مساوی.

برنامه غذایی برای کنترل وزنی گروه خونی O

برنامه اول

صبحانه (انتخاب اول)

یک عدد موز+ کمی بیسکویت   

صبحانه (انتخاب دوم(

کمی بیسکویت + انواع مربا

ناهار (انتخاب اول(

کباب گوسفندی 120 گرم

سالاد اسفناج    ناهار (انتخاب دوم(

کباب گوسفندی 60 - 120 گرم

عصرانه (انتخاب اول(

یک برش کیک میوه‌ای (سیب(

عصرانه (انتخاب دوم(

هویج یا کرفس خرد شده+ میوه خرده شده+ نان برنجی با مقدار کمی عسل

شام (انتخاب اول(

گوشت پخته + مارچوبه آب پز+ سیب‌زمینی

شام (انتخاب دوم(

کنگر فرنگی بخار پز

با آب لیمو آب‌پز + سالاد میوه تازه (کیوی، انگور، هلو) + چای گیاهی

برنامه دوم

صبحانه (انتخاب اول(

کمی بیسکویت با کره یا مربا+ یک عدد تخم‌مرغ آب پز+ 180 گرم آب آناناس   

صبحانه (انتخاب دوم(

کمی بیسکویت یا کره + یک عدد تخم‌مرغ آب پز

ناهار (انتخاب اول(

سالاد مرغ (سینه مرغ) + انگور سبز

و گردو+ یک تکه نان سنگک با سالاد+  دو عدد آلو

ناهار (انتخاب دوم(

جوجه کباب + سالاد سبزی+  یک فنجان عرق کاسنی

عصرانه (انتخاب اول(

گردو، بادام، خرما، انجیر + نان برنجی   

عصرانه (انتخاب دوم(

100 گرم آب سبزی (معادل یک لیوان(+ نان برنجی کم شیرین

 شام (انتخاب اول(

ماهی پخته+ لوبیا سبز با آبلیمو+ چای گیاهی    شام (انتخاب دوم(

ماهی پخته + چای گیاهی

 برنامه سوم

صبحانه (انتخاب اول(

گردو + شیر سویا+ یک عدد تخم‌مرغ آب‌پز+ 180 گرم آب آناناس     صبحانه (انتخاب دوم(

 نان برنجی با شیر سویا

ناهار (انتخاب اول(

120 گرم گوشت پخته گوسفندی+ دو تکه بیسکویت + سالاد (جعفری، پیاز قرمز، خیار) + روغن زیتون+ آبلیمو+ آب    ناهار (انتخاب دوم(

120 گرم گوشت پخته

عصرانه (انتخاب اول(

دو عدد بیسکویت    

عصرانه (انتخاب دوم(

انواع میوه

شام (انتخاب اول(

سبزی‌ها+ برنج + چای گیاهی    شام (انتخاب دوم(

سالاد سبزی+ چای گیاهی

 طرز تهیه چند نوع غذا

 کباب بریان

مواد لازم

فیله گوساله یک تکه(200 گرمی(

سیر2 حبه

میخک 4عدد

برگ بو 2 عدد

روغن زیتون2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاهیک  چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه

گوشت را در تابه قرار دهید. سپس درون گوشت شیارهایی ایجاد کرده و دانه‌های سیر، میخک و برگ بو را در آنها جای دهید و در آخر روغن زیتون و فلفل را روی آن بریزید. ماهیتابه را به مدت 90 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کباب کاملا مغز پخت شود. هنگام سرو روی کباب نمک بپاشید.

سالاد اسفناج

مواد لازم

اسفناج500 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیازچه خردکرده2 ساقه

لیمو یک عدد

روغن زیتون یک قاشق چایخوری

روش تهیه

اسفناج را خوب بشوئید و خرد کنید و لابه‌لای آن نمک بپاشید. بعد از چند دقیقه آب اضافی آن را بگیرید و پیازچه، آب لیموی تازه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بلافاصله سر سفره ببرید.

ماهی پخته

مواد لازم

ماهی سفید یک عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

آب لیمو یا نارنج تازه یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

پیاز سرخکرده 2 عدد

روش تهیه

ماهی را تمیز کرده و بشویید و به آن نمک، فلفل و آبلیمو بزنید و بگذارید 40 دقیقه بماند؛ آنگاه به آن روغن بمالید و به مدت 30 دقیقه داخل فر  با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید؛ سپس آن را بیرون آورده مجددا روغن زیتون و پیاز اضافه کنید و درون فر قرار دهید و 30 دقیقه دیگر صبر کنید در نهایت ماهی را با جعفری تازه و لیمو تزئین نمایید.

سالاد لوبیا سبز

مواد لازم

لوبیا سبز نیم کیلو‌گرم

لیموی تازه یک عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سیر خردکرده 2 حبه

نمک 2 قاشق چایخوری

روش تهیه

ابتدا لوبیا را شسته و به اندازه بند انگشت خرد کنید. سپس با آب بپزید و آبکش کرده و بگذارید سرد شود. در نهایت آن را در ظرفی بریزید و آب لیموی تازه، روغن زیتون، سیر و نمک به آن اضافه کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان