کاری ماهی از دیگر غذا های خوشمزه هندی است که در جوامع مختلف به علت طعم منحصر از محبوبیت خاصی برخوردار شده است. از دیر باز؛ ایرانیان بسیاری میل به سرو غذا های هندی داشتند؛ چرا که در طرز طبخ آن از ادویه های خوشمزه و پر خواصی به مانند زنجبیل و زیره استفاده می شود. اگر شما نیز تمایل به آموزش طرز تهیه کاری ماهی هستید، ادامه مطالب را مطالعه نمایید.
در این رابطه گفتنی می باشد که استفاده از ماهی هایی همچون شیر و قباد در افزودن طعم منحصربه این غذا بسیار تاثیر گذار است. همچنین در دیگر مطالبی از بخش آرگا طرز تهیه ماهی شکم پر و تهیه ماهی کنجدی لذیذ با دو دستور متفاوت را مطالعه کرده اید که از این رو در پی آن به آموزش طرز طبخ کاری ماهی برای شما عزیزان پرداخته ایم.
طرز تهیه کاری ماهی
برای طبخ این غذای دریایی خوشمزه که متعلق به هندوستان می باشد، باید موادی را که در ادامه نام برده ایم آماده کنید.
قابل به ذکر است که مواد لازم به 2 بخش ادویه و گوشت برای تهیه تقسیم شده اند، که به شرح زیر می باشد.
ادویه های مورد نیاز:
- 2 قاشق چایی خوری تخم گشنیز
- 2 قاشق تخم زیره
- 2 قاشق چایی خوری دانه فلفل
- 1 قاشق چایی خوری هل
- 1 قاشق چایی خوری سیر
- چند تکه کوچک دارچین
- 1 قاشق چایی خوری فلفل چیلی آسیاب شده
- 1 قاشق چایی خوری جوز رنده شده
مواد لازم برای طبخ:
- 900 گرم فیله ماهی
- 2 قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان
- 2 عدد پیاز
- 2 حبه سیر
- 3 قاشق غذا خوری آب تمرهندی
- 2 ساقه از برگ آویشن
- 1 دوم چایی خوری رازیانه
- 450 میلی لیتر آب
- 2 قاشق غذا خوری ترکیبی از ادویه های گفته شده
- نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
- چند تکه زنجبیل خرد شده
- 1 دوم قاشق چایی خوری زردچوبه تازه آسیاب شده
- در مرحله ابتدایی می بایست، فیله ماهی را خرد کرده و در ترکیبی از نمک و فلفل بخوابانید تا به خوبی طعم دار شود.
- ادویه های گفته شده را آماده کنید.
- تابه را به روی حرارت ملایم قرار دهید و تخم گشنیز، تخم زیره، دانه فلفل، هل، سیر خرد شده و دارچین را درونش تف دهید.
- پس از آنکه عطر ادویه ها به مشام رسید؛ حرارت را خاموش کرده و به کناری برای خنک شدن بگذارید.
- در این مرحله پیاز را خرد کرده و به همراه روغن آفتاب گردان سرخ کنید.
- زردچوبه و ادویه های آماده شده را به پیاز اضافه کنید و با یک دیگر به روی حرارت تف دهید.
- ماهی و دیگر مواد را به تابه اضافه کنید و اجازه در طی 10 الی 15 دقیقه به خوبی طبخ گردد.
- پس از آن که فیله ماهی به خوبی نرم شد، آن را در ظرف های مورد نظر بچینید و مقداری از سس غلیظ شده آن را با طبع دلخواه به روی گوشت ماهی بریزید.
- کاری ماهی شما آماده سرو می باشد، نوش جان.
نکات پایانی
- کاری ماهی در گروه غذا های ملل و متعلق به هندوستان قرار گرفته است.
- برای طبخ این غذای خوشمزه به 20 دقیقه زمان نیاز دارید.
- کاری ماهی می تواند وعده ای لذیذی برای ناهار و شام شما به حساب آید.