برای پخت ماکارونی از انواع مواد غذایی مختلف نظیر گوشت قرمز و گوشت مرغ و قارچ و سویا و انواع سبزیجات و … استفاده می شود که ماکارونی با قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع ماکارونی است؛ در طرز تهیه ماکارونی با قارچ از ماکارونی و گوجه فرنگی و قارچ و رب و پیاز و فلفل و نمک و فلفل دلمه ای استفاده می شود.
ماکارونی با سویا و ماکارونی با قارچ و ماکارونی با مرغ از انواع غذاهای فرنگی پرطرفدار و محبوب هستند و شما می توانید از قارچ و سویا و مرغ برای تهیه مایه ماکارونی استفاده کنید و غذایی خوشمزه و خوش طعمی را برای وعده شام و یا نهار بپزید.
مواد لازم
- گوجه فرنگی : 125 گرم
- ماکارونی : 1 بسته
- قارچ : 250 گرم
- رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپخوری
- پیاز : 1 عدد
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- فلفل دلمه ای خرد شده : 1 پیمانه
طرز تهیه ماکارونی با قارچ در منزل
برای پخت ماکارونی با قارچ ابتدا قارچ ها را تمیز کنید و آن ها را خرد کنید.
سپس فلفل دلمه ای و پیاز را هم در اندازه دلخواه خود خرد کنید.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و قارچ های خرد شده را به روغن اضافه کنید تا سرخ شوند.
سپس پیاز و فلفل دلمه ای را هم سرخ کنید و بعد از سرخ شدن مواد رب گوجه فرنگی را به آن ها اضافه کنید و مواد ماکارونی را با رب به خوبی مخلوط کنید سپس گوجه فرنکی های خرد شده و پوست کنده شده را به مایه ماکارونی بیفزایید و نمک و فلفل را هم به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
زیر شعله گاز را کم کنید تا مایه ماکارونی به خوبی پخته شود.
در مرحله بعدی ساخت ماکارونی با قارچ درون قابلمه ای مناسب مقداری آب و 1 قاشق روغن و 2 قاشق نمک بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس ماکارونی ها را درون آب در حال جوش بریزید و به مدت 8 تا 10 دقیقه اجازه دهید تا ماکارونی درون آب پخته و نرم شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده ماکارونی را درون آبکش بریزید و در کف قابلمه در صورت تمایل ته دیگ سیب زمینی بگذارید سپس مایه آماده شده را به ماکارونی آبکش شده بیفزایید و هم بزنید و مخلوط ماکارونی را درون قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ماکارونی را برای سرو در ظرف مناسبی بکشید سپس ماکارونی را در صورت تمایل با روش های تزیین ماکارونی به زیبایی تزیین کنید.
آموزش تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت
ماکارونی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب طرز تهیه آن را با گوشت و قارچ آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است، فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید تا آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم :
- گوشت چرخ کرده : دویست گرم
- ماکارونی ساده یا شکل دار : یک بسته هفتصد گرمی
- سیب زمینی : یک عدد متوسط
- پیاز : یک عدد بزرگ
- قارچ : دویست گرم
- فلفل دلمه ای : یک عدد بزرگ
- رب گوجه فرنگی : دو تا سه قاشق غذا خوری
- ذرت پخته : به میزان دلخواه
- نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص ماکارونی : به میزان لازم
دستور تهیه :
در روش تهیه ماکارونی با قارچ و گوشت ابتدا پیاز را داخل روغن تفت داده سپس به آن گوشت بیفزایید و درب تابه را ببینید تا گوشت کاملا پخته شود و تغییر رنگ دهد.
حالا قارچ و فلفل دلمه ای را به گوشت اضافه کرده و به آن رب گوجه فرنگی نیز بیفزایید و درب تابه بسته و بعد از زمان پانزده دقیقه مواد را هم بزنید.
در مرحله بعدی نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه مخصوص را به مواد تابه بیفزایید و در ده دقیقه آخر به آن ذرت نیز اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
حالا ظرف را پر از آب کرده و بر روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن آب به آن رشته های ماکارونی بیفزایید و مقداری نمک و زردچوبه نیز اضافه کنید و آن را هم بزنید.
در مرحله بعدی به محض مغز پخت شدن رشته های ماکارونی آن را آبکش کرده و مایه را با آن مخلوط کنید سپس، داخل قابلمه ای معمولی کمی روغن، آب، نمک و زردچوبه ریخته و سیب زمینی های پوست کنده و برش داده را کف قابلمه بچینید.
در مرحله پایانی ماکارونی را داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید پنج دقیقه اول حرارت را زیاد کرده سپس حرارت را متوسط کرده و اجازه دهید به مدت یک ربع بر روی حرارت متوسط بماند سپس حرارت خیلی کم کرده تا ماکارونی کاملا دم بکشد، نوش جان.
با طرز تهیه ماکارونی با قارچ در این مطلب آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید؛ برای مشاهده آموزش پخت ماکارونی با روش های مختلف می توانید به بخش انواع ماکارونی مجله آرگا مراجعه کنید.