پوره ماهی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و مقوی می باشد و اگر شما تمایل دارید پیش غذایی با طعم متفاوت را در منزل بپزید بهتر است از تهیه پوره ماهی غافل نشوید. در طرز تهیه پوره ماهی از پنیر خامه ای و ماهی دودی و نان تست و لیمو ترش و ساقه کرفس و شاهی و برگ جعفری و روغن زیتون و ادویه استفاده می شود.
به کمک ماهی می توانید انواع پیش غذاها و غذاهای سالم نظیر ماهی قزل آلا و ماهی شکم پر و پوره ماهی و ماهی تیلاپیا را بپزید که هر یک از این غذاهای دریایی دارای طعم و مزه بی نظیری می باشند.
مواد لازم
- ماهی دودی : 400 گرم
- نان تست برای سرو : شش عدد
- پنیر خامه ای : 200 گرم
- لیمو ترش : سه عدد
- ساقه کرفس به همراه برگ : دو عدد
- شاهی : دو دسته کوچک
- روغن زیتون : به میزان لازم
- برگ جعفری تازه : یک دسته کوچک
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه پوره ماهی در منزل
برای تهیه پوره ماهی ابتدا ساقه کرفس را به صورت ریز خرد نمایید و برگ های کرفس را در مکانی مناسب قرار دهید. پوست ماهی دودی را بکنید و آن را دور بیاندازید سپس ماهی را درون غذساز بریزید و آن را پوره کنید و پنیر خامه ای را به پوره ماهی بیفزایید.
پوست لیمو ترش رنده شده را به همراه آب یکی از لیموها و برگ جعفری به مخلوط مواد بیفزایید سپس این مخلوط را به کمک غذاساز به مدت 20 ثانیه پوره کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری فلفل به پوره ماهی بیفزایید سس شاهی ها و برگ های باقی مانده جعفری و برگ های کرفس را درون ظرفی بزرگ بریزید و ساقه های کرفس را به مخلوط مواد بیفزایید. روی مخلوط سبزیجات آب یک عدد لیمو را به همراه روغن زیتون و فلفل و نمک بریزید تا سالاد سبزیجات طعم بی نظیری پیدا کند.
تابه ای مناسب را روی حرارت گاز قرار دهید سپس تکه های نان را درون تابه قرار بدهید و جسمی سنگین را روی نان ها قرار بگذارید و نان ها را به مدت یک دقیقه روی حرارت گاز قرار دهید.
پوره ماهی را درون ظرفی مناسب بریزید و آن را تزیین کنید سپس پوره ماهی را به همراه نان تست و برش های لیمو و مخلوط سبزیجات و نوشیدنی دلخواه خود میل کنید.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور تهیه پوره ماهی در خدمت شما بودیم که امیدواریم از تهیه این پیش غذای بی نظیر نهایت لذت را ببرید.