دسرها بیشتر از اینکه جنبه خوراکی داشته باشند، جنبه تزیینی دارند. به همین خاطر حتما باید در سر میزهای رسمی یا مجلل وجود داشته باشند. دسر توت فرنگی، دسر موز، دسر هلو و انواع دسرهای میوه ای جزء دسرهای خوشمزه مجلسی محسوب می شوند. آن چه برای دسرها بیش از حد لازم و ضروریست، تزیین زیبای دسر است. دسرها به عنوان قسمت پایانی پذیرایی سرو می شوند. اغلب دسرها بافتی نرم دارند و شیرین هستند. از جمله تفریحات کودکان در مهمانی ها خوردن دسرها می باشد، در ادامه به شما عزیزان طرز تهیه دسر قهوه را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- نسکافه: 2 قاشق سوپ خوری
- شکر: سه چهارم پیمانه
- آب: یک چهارم پیمانه
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
- خامه شیرین شده: یک پیمانه
- تخم مرغ: 3 عدد
طرز تهیه دسر قهوه
ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف بشکنید. به مدت طولاتی شروع به هم زدن کنید تا به رنگ کرم روشن در آید. برای این کار بهتر است از همزن برقی استفاده کنید. هم زدن طولانی تخم مرغ سبب می شود حجم تخم مرغ دو برابر شود.
در مرحله دوم شکر را آرام آرام به آن اضافه کنید.
پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید. آن گاه آن را بر روی بخار قرار دهید تا پودر ژلاتین کاملا شفاف شود.
در مرحله بعدی نسکافه را به ژلاتین آب شده و حرارت دیده اضافه کنید. مواد را کاملا به هم بزنید تا به صورت غلیظ شود. همیشه به خاطر داشته باشد برای ساخت انواع شیرینی، انواع کیک و دسرها، هم زدن بعد از ریختن مواد باید به طور طولانی انجام شود. همچنین مواد به صورت آرام آرام باید اضافه شود و مرتبا این هم زدن تا آخرین مرحله ادامه داشته باشید.
در ادامه خامه شیرین شده را در ظرف دیگری بریزید. خامه را تا فرم گرفتن هم بزنید.
آن گاه خامه ای که فرم گرفته را به مواد اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید. آن گاه مواد یک دست شده را در قالبی که از قبل برای این کار انتخاب کرده اید، بریزید. البته توجه داشته باشید که قالب باید خیس باشد. قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت 8 ساعت دسر قهوه شما آماده می شود. این دسر را می توانید به صورت دلخواه تزیین کنید.
دستور تهیه دسر خامه و قهوه
دسر خامه و قهوه یکی از انواع دسر های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- ژلاتین : چهار قاشق مربا خوری
- خامه غلیظ : یک لیوان
- قهوه فوری غلیظ : دویست و پنجاه گرم
- هل : چهار عدد
- شکر : چهار قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شربت قهوه
- شکر : دویست گرم
- قهوه غلیظ : دویست میلی لیتر
دستور تهیه :
در روش تهیه دسر خامه و قهوه به منظور تهیه شربت قهوه ابتدا یک قهوه غلیظ، دم کرده و به آن شکر بیفزایید و اجازه دهید بر روی حرارت دانه های شکر موجود در آن کاملا حل شود.
حالا باید به سراغ تهیه دسر بروید ابتدا ژلاتین را داخل یک دوم پیمانه آب سرد ریخته و اجازه دهید نرم شود سپس پوست هل را کنده و بر روی سطح صاف و محکم بگذارید.
حالا هل را به همراه شکر له کرده تا حالت پودر شود سپس خامه، شکر و پودر هل را داخل تابه ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا مقداری گرم شوند.
در مرحله بعدی ژلاتین و قهوه را به آن اضافه کنید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید و پیش از جوشیدن مواد حرارت را خاموش کنید.
در مرحله پایانی مواد دسر را داخل فنجان ریخته و بر روی آن شربت قهوه بریزید سپس با کمی پودر قهوه و خامه روی آن را تزیین کنید، نوش جان.
امیدواریم آموزش طرز تهیه دسر قهوه مورد عنایت و رضایت شما قرار گرفته باشد و بهره لازم را از این دستور تهیه برده باشید تا بتوانیم این دسر را در مهمانی ها و دور همی ها تهیه و نوش جان کنید، در پایان پیشنهاد می کنیم در صورت مایل بودن به بخش انواع دسر خوشمزه مراجعه بفرمایید.