ماکارونی مکزیکی از انواع پاستاهای لذیذ و خوشمزه می باشد و شما می توانید این نوع پاستا را در منزل بپزید. در طرز تهیه ماکارونی مکزیکی از سوسیس و اسپاگتی رشته ای و پیاز و سیر و فلفل دلمه ای سبز و روغن زیتون و گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب و قرص عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمز و پودر اورگانو و پنیر پیتزا استفاده می شود.
ماکارونی مکزیکی ، ماکارونی با سویا ، ماکارونی با نخود فرنگی ، ماکارونی رژیمی از انواع روش ها برای پخت ماکارونی به شمار می روند و بهتر است کدبانوهای عزیز برای ایجاد تنوع در پخت ماکارونی از این روش ها استفاده کنند.
مواد لازم
- اسپاگتی رشته ای : نیم کیلوگرم
- سوسیس خرد شده : چهار عدد
- پیاز خرد شده : دو عدد
- سیر خرد شده : 4 حبه
- فلفل دلمه ی سبز : دو عدد
- روغن زیتون : نصف لیوان
- گوجه فرنگی پوست کنده و ریز شده : چهار عدد
- رب گوجه فرنگی : چهار قاشق غذاخوری
- آب : یک لیوان
- قرص عصاره مگی : یک عدد
- زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری
- پودر فلفل قرمز : نصف قاشق مرباخوری
- پودر اورگانو : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- پنیر پیتزا رنده شده : یک لیوان
طرز تهیه ماکارونی مکزیکی در منزل
برای پخت ماکارونی مکزیکی ابتدا اسپاگتی را مطابق با دستوری که روی پاکت نوشته شده است بپزید سپس اسپاگتی نرم شده را درون صافی بریزید و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا به یکدیگر نچسبند و اسپاگتی را در مکانی مناسب قرار دهید تا آب آن به صورت کامل گرفته شود.
سوسیس ها را به شکل حلقه ای خرد نمایید و هر قسمت را به دو تکه دیگر تقسیم کنید. درون تابه مقداری روغن بریزید و سوسیس ها را درون روغن سرخ نمایید. سیر و پیاز و فلفل دلمه ای را به سوسیس ها بیفزایید سپس مواد را به کمک قاشق چوبی با یکدیگر ترکیب نمایید و اجازه دهید تا مخلوط مواد طلایی رنگ شوند.
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده و یک لیوان آب را درون ظرفی جداگانه با یکدیگر ترکیب نمایید سپس ترکیب گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کنید و عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمز و پودر اورگانو و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید و مواد بدست آمده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز بجوشانید تا غلیظ شوند.
در این مرحله از روش تهیه ماکارونی مکزیکی ، اسپاگتی های آبکش شده را به مخلوط مواد بیفزایید سپس ماکارونی را درون ظرف پیرکس بریزید و روی مواد را به کمک پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید.
ظرف حاوی ماکارونی را به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا ماکارونی پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون فر بیرون آورید و این غذای خوشمزه را درون ظرفی مناسب برای سرو برگردانید و آن را به کمک جعفری خرد شده تزیین نمایید.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور پخت ماکارونی مکزیکی در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به نکات ذکر شده بتوانید این نوع غذای فرنگی را در منزل بپزید.