پاستا از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ است و شما می توانید این غذای پرطرفدار را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. طرز تهیه پاستا با روش های مختلف امکان پذیر است و شما می توانید با توجه به ذائقه خود از مواد غذایی و سبزیجات مختلف و سس برای پخت پاستا اضافه کنید.
نودل و پاستا و
جامبو از غذاهای بی نظیر و خوشمزه ای هستند و اگر شما به پخت انواع غذای فرنگی در منزل علاقه مند هستید بهتر است این نوع غذاها را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
طرز تهیه پاستا با 5 روش متفاوت
برای ساخت پاستا می توانید از روش های متفاوت و مواد غذایی مختلف استفاده نمایید. در ادامه این مطلب دستور پخت پاستا را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی بی نظیر نهایت لذت را ببرید.
-
روش اول : دستور تهیه پاستا پنه با سس آلفردو
مواد لازم
- پاستا پنه : 1 بسته
- سینه مرغ متوسط : 2 عدد
- خامه : 200 گرم
- کره و سیر رنده شده : 1.2 فنجان
- پنیر پارمسان رنده شده : 1.3 فنجان
- قارچ خرد شده : به مقدار لازم
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
طرز پخت پاستا پنه
برای پخت پاستا پنه ابتدا مقداری آب درون قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید روغن و مقداری نمک به آب اضافه کنید و پاسته پنه را درون آب بریزید.
بعد از اینکه پاستا نرم شد و به مرحله آبکشی رسید پاستا پنه را درون آبکش بریزید و آماده کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو سینه مرغ را به صورت قیمه ای خرد کنید.
سینه مرغ را درون تابه ای مناسب به همراه مقداری روغن تفت دهید.
بعد از اینکه سینه مرغ تفت خورد سیر و کره را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید و بعد از مغز پخت شدن سینه مرغ شعله گاز را کم کنید و قارچ های خرد شده را به سینه مرغ بیفزایید و مقداری فلفل و نمک به مخلوط سینه مرغ اضافه کنید و بعد از اینکه قارچ ها مقداری تفت خوردند شعله گاز را خاموش کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا پنه درون قابلمه ای کوچک مقداری کره بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا کره ذوب شود.
خامه را به کره بیفزایید و مخلوط کره و خامه را هم بزنید تا یکدست شوند سپس پنیر پارمسان و فلفل را به سس آلفردو اضافه کنید و هم بزنید و بعد از اینکه سس خودش را گرفت شعله گاز را خاموش کنید.
بعد از گذشت دو دقیقه سس آلفردو را به مخلوط سینه مرغ اضافه کنید.
پاستا پنه آبکش شده را به مخلوط سینه مرغ و سس بیفزایید و پاستا را هم بزنید تا به خوبی با سس و سینه مرغ ترکیب شود.
-
روش دوم دستور تهیه پاستا با بروکلی
مواد لازم
- پاستا : 250 گرم
- بروکلی : 300 گرم
- خامه : یک قاشق غذاخوری پر
- سینه مرغ بدون استخوان : یک عدد
- شیر : یک لیوان
- سیر رنده شده : دو قاشق مرباخوری
- پودر آویشن : یک قاشق چایخوری
- پودر پاپریکا : یک قاشق چایخوری
- فلفل : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- کره : به مقدار لازم
طرز پخت پاستا با بروکلی
برای پخت پاستا با بروکلی ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و درون ظرفی مناسب بریزید سپس سینه مرغ را با فلفل و نمک و پودر پاپریکا و پودر آویشن ترکیب کنید.
درون تابه ای مناسب نصف سیر رنده شده و مقداری کره را بریزید و سیر را تفت دهید سپس سینه مرغ خرد شده را به سیر تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را روی تابه قرار دهید تا سینه مرغ بپزید و نرم شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا بروکلی درون قابلمه ای دیگر باقی مانده سیر را با کره مقداری تفت دهید سپس شیر را به سیر تفت داده شده اضافه کنید و مقداری نمک به سس اضافه کنید و مخلوط شیر را حرارت دهید تا شیر مزه سیر را بگیرد.
بعد از پخته شدن سینه مرغ کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید و کلم را تفت دهید تا نرم شود.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا بروکلی درون قابلمه ای مناسب مقداری آب و نمک بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید پاستا را به آن اضافه کنید و بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را درون آبکش بریزید سپس پاستای آبکش شده را درون قابلمه بریزید و مخلوط مرغ و بروکلی را به پاستا اضافه کنید و مخلوط سیر و شیر را هم به پاستا بیفزایید و درب قابلمه را ببندید تا شیر به خورد پاستاها برود.
گهگاهی مخلوط پاستا را هم بزنید تا ته نگیرد و بعد از اینکه شیر به خرد پاستا رفت خامه را به پاستا اضافه کنید و مخلوط پاستا را هم بزنید و بعد از اینکه پاستا غلیظ و کرمی شد پاستا را سرو کنید.
-
روش سوم دستور تهیه پاستا ایتالیایی قرمز با پنیر پیتزا
مواد لازم
- پاستا : 1 پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
- فلفل دلمه ای زرد : 1 عدد
- گوجه فرنگی : دو عدد
- کره : سه قاشق چایخوری
- سیر خرد شده : 5 حبه
- فلفل سیاه : 1.2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز : 1.4 قاشق چایخوری
- پنیر : نصف پیمانه
- نمک : به میزان لازم
- عسل : یک قاشق چایخوری
طرز پخت پاستای ایتالیایی
برای تهیه پاستا ایتالیایی قرمز ابتدا فلفل دلمه ای قرمز را روی حرارت زیاد کباب کنید تا پوسته بیرونی آن سیاه رنگ شود سپس پوست رویی فلفل دلمه ای را بکنید.
فلفل دلمه ای زرد را نیز به شکل فلفل دلمه ای قرمز روی حرارت گاز با شعله زیاد کبابی کنید سپس فلفل دلمه ای زرد و قرمز کباب شده را خرد کنید و در مکانی مناسب قرار دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا کره را درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و سیر خرد شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به سیر تفت داده شده بیفزایید و گوجه فرنگی ها را به مدت 1 دقیقه تفت دهید و فلفل و نمک را به گوجه فرنگی بیفزایید سپس فلفل دلمه ای کبابی و خرد شده را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا فلفل دلمه ای له و پخته شود.
مخلوط فلفل دلمه ای پخته شده را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از سرد شدن مخلوط فلفل دلمه ای آن را آسیاب کنید سپس عسل را به مخلوط فلفل دلمه ای آسیاب شده اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید.
در مرحله آخر پاستای پخته شده را درون ظرفی بزرگ بریزید مخلوط فلفل دلمه ای را به پاستا اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
سپس پاستا را درون بشقاب بریزید و کره و پنیر پیتزا را به آن بیفزایید و بشقاب را درون مایکروویو قرار دهید تا به مدت 2 دقیقه پاستا بپزد و پنیر ذوب شود.
بعد از مدت زمان ذکر شده پاستا را از درون مایکروویو بیرون آورید و با نان سیر میل کنید.
-
روش چهارم : دستور تهیه پاستا سبزیجات
مواد لازم
- ساقه کرفس : 1.2 یک ساقه
- هویج : یک عدد
- قارچ : 5 عدد
- گوجه فرنگی : یک عدد
- پیاز : یک عدد
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- سیب زمینی : دو عدد
- پاستا پیچی با پاستا با فرم دلخواه : 500 گرم
- زردچوبه : به میزان لازم
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل : به مقدار لازم
طرز پخت پاستای سبزیجات
برای تهیه پاستا سبزیجات ابتدا ساقه کرفس را بشویید و خرد کنید سپس هویج و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پیاز و قارچ را خرد کنید. پیاز خرد شده را درون مقداری روغن تفت دهید و فلفل دلمه ای و ساقه کرفس و هویج را هم به پیاز اضافه کنید و تفت دهید و مقداری آب به سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید تا سبزیجات پخته و نرم شوند سپس قارچ و گوجه را نیز به سبزیجات اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوجه و قارچ تبخیر شود و نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از اینکه آب به دمای جوش رسید 1 قاشق روغن و سه قاشق نمک درون آب در حال جوش بریزید سپس پاستا را درون آب بریزید و بعد از 10 دقیقه پاستا را آبکش کنید و با آب سرد بشویید و در مکانی مناسب قرار دهید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت گرد آن ها را برش بزنید سپس در کف قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها را در کف قابلمه قرار دهید و یک لایه پاستا روی سیب زمینی ها بریزید و لایه سبزیجات را هم روی پاستا بریزید و به همین روش ادامه دهید تا پاستا و مخلوط سبزیجات تمام شوند سپس مواد را به شکل تپه ای در وسط قابلمه جمع کنید و با ته قاشق چند سوراخ روی پاستا ایجاد کنید و دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید سپس درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله متوسط قرار دهید و بعد از چند دقیقه روی شعله گاز شعله پخش را قرار دهید و حرارت گاز را کم کنید تا پاستا دم بکشد.
-
روش پنجم : دستور تهیه پاستا با سس پستو
پاستا با سس پستو دارای طعمی متفاوت تر از پاستا های دیگر می باشد؛ سس پستو نوعی سس هلندی و به رنگ سبز می باشد که دارای ترکیباتی همچون روغن زیتون، برگ ریحان، دانه کاج اروپایی، سیر، پنیر پارمسان، نمک و فلفل و خامه ترش است، حال برای یادگیری دستور پخت پاستای خانگی با سس پستو در ادامه همراه ما شوید.
مواد لازم
- پاستا/ 300 گرم
- خامه ترش/ یک پیمانه
- پنیر پستو کاله و رنده شده/100 گرم
- استاک گوشت/ یک سوم پیمانه
- فیله مرغ خرد شده/ 300 گرم
- سیر/ 4 حبه
- دانه کاج/ 50 گرم
- برگ ریحان/ 150 گرم
- پنیر پارمسان کاله/ 130 گرم
- روغن زیتون/ به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه/ به مقدار لازم
مراحل تهیه پاستا با سس پستو
در ابتدا سس پستو را تهیه کنید که برای این منظور باید پنیر پارمزان (پارمسان) را به همراه دانه کاج، خامه ترش، ریحان، روغن زیتون و نمک و فلفل در داخل غذا ساز بریزید تا همه مواد به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس فیله مرغ را خرد کنید و به همراه پاپریکا و نمک و فلفل در داخل تابه ای تفت دهید، سپس سس تهیه شده در مرحله قبلی را به آن اضافه کنید.
اکنون برای تهیه پاستا در داخل قابلمه ای مناسب، آب بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید و بعد به میزان لازم نمک را اضافه کنید، پاستا ها را به داخل آب جوش بریزید و بگذارید به مدت 10 تا 12 دقیقه بماند و بعد از اینکه کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه پاستا، در داخل تابه ای کمی روغن بریزید و پاستای آبکش شده را به آن بیفزایید، سپس سس را به آن اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید، استاک گوشت را نیز به پاستا اضافه کرده و هم بزنید، سپس درب ظرف را بگذارید و به مدت 5 تا 7 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند و دم بکشد. اکنون پاستای شما آماده شده و می توانید آن را سرو کنید، ضمن اینکه می توانید از برگ ریحان نیز برای تزئین آن استفاده نمایید.
در این مطلب با طرز تهیه پاستا با 5 روش مختلف آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای بی نظیر در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با طبخ انواع غذای ملل می توانید روی لینک مربوطه کلیک کنید.