سرویس سبک زندگی فردا: قبلا درباره خواص خاکشیر و طریقه مصرف آن صحبت کردیم و امروز میخواهیم برای عزیزانی که برای اولین بار میخوان از دانههای خاکشی استفاده کنن روش شستن خاکشیر را شرح بدیم. در ادامه این مطلب را به نقل از تصویر زندگی بخوانید.
روش شستن خاکشیر
مقداری خاکشیر رو توی کاسه بزرگی ریخته و آب میریزیم توش. خاکشیرها یکم گلوله میشن. با قاشق یا چنگال یکم روشون رو میزنیم تا ته نشین بشه.
کم کم و به مرور، حجم خاکشر روی آب کم میشه. اگه خاکشیرتون تمیزه که هیچ، اگه نه، بذارین بمونه تا اگه برگ و خس و خاشاک! داره بیاد روی آب.حالا آروم آب رو خالی کنین تا آشغالهای روی آب بره.
دوباره توش اب بریزین و کنار بذارین و اگه بازم چیزی روی اب موند آروم خالی کنین…تا جایی این کار رو تکرار می کنیم که آب روی خاکشیر زلال و تمیز بشه.
حالا یه ظرف جادار دیگه بذارین کنار دستتون. آب و خاکشیر رو آروم هم بزنین (خیلی از ته هم نزنین) و آروم خالی کنین توی ظرف دیگه.
تا اگه شن داره ته ظرف بمونه. شن رو خالی کنین و ظرف رو آب بکشین و دوباره از اون یکی از ظرف منتقل کنین به ظرف اول ( به همون حالتی که گفتم).
چندبار اینکار رو تکرار کنین تا اینکه دیگه شنی کف ظرف نباشه.
روش تهیه شربت خاکشیر:
حالا آب و شکر به اندازه لازم اضافه کنین. مقدار نمیدونم. خدا زبون داده تا بچشه آدم دیگه، مگه نه؟؟!! یکمی هم گلاب.
از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون، من یه ریزه آبلیمو هم بعضی وقتا اضافه میکنم بهش!! خوشمزه میشه.
میتونین توی حجم زیاد درست کنین و بریزین توی شیشه دردار و توی یخچال بذارین و هربار موقع استفاده بعد از تکون دادن، نوش جان کنین.
میتونین شریت را داخل قالب یخ بریزین تا یخ بزنه.
میتونین اونو با تخمه شربتی مخلوط کنین.
میتونین باهاش ژله خاکشیر درست کنین.