ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: کتف مرغ سوخاری با سس باربیکیو [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه کتف مرغ با سس باربیکیو و عطر سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد. با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: کتف مرغ سوخاری با سس باربیکیو [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه کتف مرغ با سس باربیکیو و عطر سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد. با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم (10 تا 12 نفر)

  • 1٫5 کیلوگرم کتف مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 پیمانه سس کچاپ
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¼ قاشق چایخوری دارچین
  • ⅛ قاشق چایخوری میخک
  • نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • نصف بطری ماءالشعیر با طعم سیب

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 130 درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. کتف های مرغ را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با دستمال کاغذی حوله ای خشک کنید.
  3. بیکینگ پودر، نمک، پودر پیاز و پودر سیر را به آن ها بیفزایید و هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
  4. کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید. کتف های مرغ را با فاصله درون سینی بچینید.
  5. آن ها را به مدت 35 دقیقه بپزید. سپس درجه فر را به دمای 220 درجه سانتی گراد برسانید و 45 دقیقه دیگر آن ها را بپزید تا مغزپخت و طلایی شوند.
  6. در یک قابلمه، کچاپ، شکر قهوه ای، ماءالشعیر و بقیه ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت بجوشند تا کمی غلیظ شوند. سپس مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان