شناسه : ۲۱۸۵۳۵ - چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۴۴
خوشمزه روز: کتف مرغ سوخاری با سس باربیکیو [تماشا کنید]
در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه کتف مرغ با سس باربیکیو و عطر سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد. با روزیاتو همراه باشید.
در این شماره از خوشمزه روز، طرز تهیه کتف مرغ با سس باربیکیو و عطر سیب را برایتان انتخاب کرده ایم که امیدواریم موردتوجهتان قرار بگیرد. با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (10 تا 12 نفر)
- 1٫5 کیلوگرم کتف مرغ
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 پیمانه سس کچاپ
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
- ¼ قاشق چایخوری دارچین
- ⅛ قاشق چایخوری میخک
- نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- نصف بطری ماءالشعیر با طعم سیب
طرز تهیه
- فر را با دمای 130 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- کتف های مرغ را درون یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با دستمال کاغذی حوله ای خشک کنید.
- بیکینگ پودر، نمک، پودر پیاز و پودر سیر را به آن ها بیفزایید و هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند.
- کف سینی فر یک لایه ورقه آلومینیومی قرار دهید. روی آن را با روغن چرب کنید. کتف های مرغ را با فاصله درون سینی بچینید.
- آن ها را به مدت 35 دقیقه بپزید. سپس درجه فر را به دمای 220 درجه سانتی گراد برسانید و 45 دقیقه دیگر آن ها را بپزید تا مغزپخت و طلایی شوند.
- در یک قابلمه، کچاپ، شکر قهوه ای، ماءالشعیر و بقیه ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت بجوشند تا کمی غلیظ شوند. سپس مرغ ها را درون سس ریخته و هم بزنید.