ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه املت گوشت و املت گوشت و قارچ با طعم عالی

املت از دیگر غذا های ساده پز ایرانی است که از این رو در ادامه این مطلب به طرز تهیه املت گوشت با طعم و بوی متفاوتی از قبل، پرداخته ایم.

طرز تهیه املت گوشت و املت گوشت و قارچ با طعم عالی

املت از دیگر غذا های ساده پز و بسیار خوشمزه ایرانی است که برای وعده های شام و صبحانه، گزینه خوبی به شمار می آید. گفتنی است که املت را می توانید به روش های متفاوتی طبخ نمایید و از طعم جدید آن نیز به خوبی لذت ببرید. در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه املت گوشت را به شما یاد دهیم.

همچنین املت گوجه فرنگی از ساده ترین انواع آن است که هر گاه اراده کنید می توانید آن را طبخ کنید، اما املت گوشت چیزی دیگر است که باید آن را به خوبی آموزش ببینید.

طرز تهیه املت گوشت چگونه است؟

آموزش طرز تهیه املت گوشت

در ابتدای طبخ غذای خود باید مواد گفته شده در ادامه مطلب را با توجه به مقادیر مشخص شده، تهیه نمایید.

  • مواد مورد نیاز

  1. 2 عدد تخم مرغ
  2. 2 قاشق غذا خوری شیر
  3. 100 گرم گوشت چرخ کرده
  4. 1 عدد گوجه فرنگی متوسط
  5. 2 عدد پیاز
  6. نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار دلخواه
  • طرز تهیه

  1. در ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و سپس با روغن سرخ کنید.
  2. به آن کمی زرد چوبه اضافه نمایید و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه نمایید تا در کنار یک دیگر به خوبی تف بخورند.
  3. اجازه دهید به خوبی سرخ شود تا آب گوشت در نهایت خشک گردد.
  4. حالا گوجه فرنگی را به خرد گرده و به مایه گوشت اضافه کنید.
  5. نمک و فلفل را به مواد بی افزایید.
  6. تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و آن را تا جایی که کف کند به خوبی هم بزنید.
  7. شیر، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید و در تابه سرخ کنید تا املت آن به خوبی ببندد.
  8. حالا قسمتی از املت را برش دهید و مایه گوشتی را به آن اضافه کنید و با چنگال لول کنید.
  9. املت گوشت مجلسی خود را در ظرف های مخصوص بچینید، میل نمایید.

نوش جان

آشنایی با طرز تهیه املت گوشت

املت گوشت و قارچ را چطور درست کنیم؟

  • مواد مورد نیاز

  1. 300 گرم گوشت چرخ کرده
  2. 2 پیمانه قارچ اسلایس شده
  3. 3 پیمانه سیب زمینی خلال شده
  4. 1 پیمانه فیله گوجه فرنگی
  5. 1 چهارم پیمانه زرشک
  6. 1 چهارم پیمانه گردو خرد شده
  7. نصف پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده
  8. 3 قاشق غذا خوری پیاز داغ
  9. 4 حبه سیر
  10. 3 عدد تخم مرغ
  11. 100 گرم کره
  12. 4 قاشق غذا خوری شیر
  13. نصف قاشق چایی خوری دارچین
  14. نصف قاشق چایی خوری پودر آویشن
  15. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
  • نحوه تهیه

  1. در ابتدا گوشت را به همراه سیر های رنده شده تف دهید و در ازای روغن نیز از کره استفاده کنید.
  2. کمی زرد چوبه به مواد اضافه کنید.
  3. حالا پیازچه و جعفری را هم به مواد اضافه کنید و با یک دیگر تف دهید.
  4. حالا فیله گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و در کنار دیگر مواد تف دهید.
  5. گردو و زرشک را هم اضافه کنید و به سراغ تف دادن قارچ با کره در ظرفی دیگر بروید.
  6. سیب زمینی را پس از سرخ کردن در ظرفی دیگر بگذارید.
  7. در تابه ای دیگر گره را ذوب نمایید و سیب زمینی را به درون آن بچینید.
  8. کمی ادویه به روی سیب زمینی ها بپاشید.
  9. مواد تهیه شده را به روی سیب زمینی بریزید.
  10. حالا تخم مرغ را با شیر در ظرفی دیگر ترکیب نمایید و به روی مواد بریزید تا در طی 15 دقیقه به خوبی املت آن ببندد.

آموزش دستور پخت املت گوشت

طبخ املت گوشت و قارچ شما با روشی بسیار خوشمزه به پایان رسید. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان

در صورتی که به آموزش طرز تهیه انواعی از غذا ها علاقه دارید، با کلیک به روی دیگر لینک ها همانند طرز تهیه املت ایتالیایی و طرز تهیه املت با پنیر پیتزا باری دیگر با تیم آموزش آشپزی مجله آرگا همراه شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان