قهوه یکی از نوشیدنی های گرم و خوش طعم و عطر محبوب بین تمام افراد دنیاست. اما برای تهبه این نوشیدنی چند قلق لازم است تا طعم بهتری پیدا کند. قهوه های رسیده معمولا خوش طعم تر هستند، اما قهوه سبز به دلیل خواص فراوان و خاصیت کم کنندگی وزن در بین عموم جا باز کرده است. اما چون قهوه سبز تلخ تر می باشد و عده ای به دنبال بهترین روش دم کردن آن هستند از این رو در ادامه به طرز تهیه قهوه سبز به 2 روش اشاره خواهیم کرد.
خواص قهوه سبز را بشناسید:
قهوه سبز نسبت به قهوه معمولی کافئین کمتری دارد و بخاطر طعم ملایم آن به یک دمنوش گیاهی شبیه می باشد. اما نسبت کلروژنیک آن نسبت به قهوه بو داده بسیار بیشتر است و این خاصیت به مانند یک آنتی اکسیدان در مقابل التهاب سیستم های عصبی و ملین در برابر یبوست عمل می کند. علاوه بر این وجود مقادیر فراوان از این ماده در قهوه سبز باعث تقویت شبکیه چشم و جلوگیری از ضعف بینایی می شود.
از خواص قهوه سبز برای پیشگیری از تشکیل سنگ صفرا و کنترل قند خون و کاهش فشار خون نیز استفاده می کنند. از قهوه سبز برای لاغری هم استفاده می شود که به علت داشتن درصد کافئین پایین خیلی تاثیر گذار نیست و اما بی تاثیر هم نمی باشد. اما استفاده از قهوه های معمولی بو داده در کاهش وزن به دلیل داشتن کافئین بیشتر بسیار موثر تر می باشد. چون کافئین سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
طرز تهیه قهوه سبز پودر شده
برای اینکه قهوه سبز شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، به شیوه زیر در طرز تهیه قهوه سبز عمل کنید:
- دانه های قهوه سبز را آسیاب کنید و پودر به دست آمده را با آب سرد مخلوط نمایید.
- مخلوط پودر قهوه سبز با آب سرد را درون قهوه جوش ریخته و به مدت یک ربع یا پانزده دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
- بعد از این مدت قهوه را از روی حرارت بر دارید و به مدت یک ساعت و یا بیشتر بگذارید تا خنک شود، زیرا هرچه قهوه بعد از جوشیدن بیشتر بماند خوش طعم و عطر تر می شود.
- در این مرحله قهوه را از صافی رد کنید و نوش جان بفرمایید.
- اگر مایلید که قهوه سبز شما طعم بهتری به خود بگیرد کمی عسل به آن بیفزایید.
آموزش تهیه قهوه سبز آسیاب نشده
قهوه سبز از انواع نوشیدنی گرم می باشد که در آموزش بالا با نحوه تهیه قهوه سبز پودر شده آشنا شدید در ادامه این بخش می خواهیم شما همراهان عزیز را با دستور تهیه قهوه سبز به شکل دانه های سبز و ارگانیک که آسیاب نشده اند، آشنا نماییم.
مواد لازم:
دانه قهوه سبز: 1 لیوان
آب سرد: 3 لیوان
دستور تهیه:
برای تهیه قهوه برای تعداد افراد بیشتر باید در نظر داشته باشید که برای هر 100 میلی گرم آب سرد باید به میزان 10 گرم قهوه به آن اضافه نمایید یا اینکه برای هر یک لیوان قهوه سبز آسیاب نشده باید سه لیوان آب سرد اضافه نمایید.
بهتر است اجازه دهید تا یک شب دانه ها خیس بخورند و به همان حال باقی بمانند.
سپس مخلوط دانه قهوه سبز و آب سرد را باید درون قهوه جوش بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا به مدت 12 دقیقه بجوشد.
در حین جوشیدن قهوه سبز مدام آن را هم بزنید تا دانه ها ته نشین نگردند. سپس قهوه را از روی حرارت بردارید و از صافی عبور دهید.
قهوه شما آماده سرو می باشد که در صورت تمایل می توانید آن را به صورت گرم و یا سرد میل نمایید.
انواع قهوه از جمله مناسب ترین نوع نوشیدنی ها در فصل های سرد هستند و شما با دم کردن قهوه با روش درست و مناسب می توانید طعم و عطر بهتری به نوشیدنی های خود بدهید.