آخرین خبر/ دستگیری 214 نفر از اراذل و اوباشی در طرح اقتدار پلیس پایتخت را مشاهده نمائید.
سردار رحیمی خبر داد؛
دستگیری 214 اراذل و اوباش در پایتخت
فرمانده انتظامی تهران بزرگ، در حاشیه طرح اقتدار از دستگیری 214 اراذل و اوباش در پایتخت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسین رحیمی، در خصوص جزئیات اجرای طرح اقتدار، گفت: در اجرای این مرحله از طرح اقتدار 191 پرونده به اجرا درآمد که در این رابطه 214 نفر از اراذل و اوباش دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه 87 نفر از دستگیرشدگان جزو اراذل و اوباش سطح دار بودند، افزود: 66 نفر نیز جزو مزاحمان نوامیس و 26 نفر نیز به دلیل حمل و قاچاق سلاح دستگیر شدند.
سردار رحیمی با بیان اینکه این طرح در 87 محله از پایتخت و در سطح اماکن، پارک ها و بوستان ها و...، به مرحله اجرا درآمد، عنوان داشت: در مجموع از این افراد 3169 فشنگ، 47 قبضه سلاح جنگی و شکاری و چندین دستگاه خودرو و موتورسیکلت کشف و توقیف شد.
رئیس پلیس پایتخت ضمن هشدار به متخلفان در حوزه اماکن و صنوف، عنوان کرد: بارها گفته ایم و باز هم تکرار می کنیم که اگر اماکن و واحدهای صنفی اعم از سفره خانه ها، باشگاه ها و...، به محلی برای حضور اراذل و اوباش تبدیل شود به جد با آنان برخورد می کنیم؛ کما اینکه در اجرای این طرح نیز 460 واحد صنفی مورد بازدید قرار گرفته و از این تعداد 33 واحد پلمب شدند.
وی با اشاره به فعالیت برخی از اراذل و اوباش در فضای مجازی، افزود: مبارزه و مقابله با اراذل و اوباش محدود به فضای حقیقی نیست و در فضای مجازی نیز اجرا می شود؛ هیچ کس حق ندارد چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی امنیت و آرامش مردم را به مخاطره بیاندازد.
سردار رحیمی با تاکید بر ادامه دار بودن و استمرار اجرای طرح های پلیس در بحث برخورد با اراذل و اوباش، خاطرنشان کرد: پلیس مقتدرانه و قاطعانه و بدون اغماض با اراذل و اوباش برخورد خواهد کرد.