ماهان شبکه ایرانیان

آسان ترین روش برای پوست کندن سیر

در این مطلب از راز‌های خانه‌داری، بهترین روش برای کندن پوست سیر را به شما آموزش خواهیم داد.

آسان ترین روش برای پوست کندن سیر

وب‌سایت روزیاتو - مریم موسوی: اگر آشپزی می‌کنید حتما می‌دانید که کندن پوست سیر می‌تواند تا چه اندازه دشوار و پیچیده باشد. از طرفی این ماده غذایی به خاطر بوی بسیار تندی که دارد تا مدت‌ها پس از جدا کردن پوستش بوی خود را روی دست باقی می‌گذارد.

راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر

خیلی‌ها برای جدا کردن پوست سیر چاقو را به صورت افقی روی آن قرار داده با کف دست فشار متوسطی را به سیر وارد می‌کنند تا پوستش جدا شود. اما راهکاری که یکی از کاربران تیک تاک برای این کار ارائه کرده از همه بهتر است. برای این منظور فقط به چند حبه سیر نیاز دارید و یک دستگاه مایکروویو.

در ابتدا حبه‌های سیر را درون یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را برای مدت 30 ثانیه درون مایکروویو قرار می‌دهد.

بیشتربخوانید:

بهترین روش های نگهداری از سیر تازه

 

راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر

 

بیشتربخوانبد:

نگهداری سیر برای‌ همه‌ فصول‌ سال‌

بعد از شروع به کار مایکروویو صدایی شبیه به ترکیدن می‌شنوید (توجه کنید که مدت زمان انتخابی تان بیشتر از 30 ثانیه نشود) و بعد سیر‌ها را از مایکروویو خارج کنید. پوست سیر‌ها کاملا جدا شده است.

اما دو نکته وجود دارد: اول اینکه بافت سیر‌ها خیلی نرم شده و بافت سفت قبلی را ندارند، در نتیجه دیگر امکان خرد کردن شان به سبک قبلی وجود ندارد و آنکه دیگر عطر و طعم‌شان تا حدودی از بین می‌رود و تازگی قبل را ندارد.

بنابراین اگر بافت سفت و سخت سیر را دوست دارید و حفظ عطر و طعم آن برایتان مهم است پس این کار را انجام ندهید چراکه بهترین تکنیک همان استفاده از تیغه چاقو برای له کردن سیر است. در این صورت می‌توانید سیر را چند دور روی تخته بچرخانید تا پوستش کاملا جدا شود.

شما از چه روشی برای کندن پوست سیر استفاده می‌کنید؟

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان