وبسایت غذالند - مریم حسنپور: ناگت شکلات، یک نوع دسر شکلاتی بسیار خوشمزه و عالی میباشد که در میان کودکان نیز بسیار پرطرفدار است. این دسر خوشمزه شکلاتی را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کنید و در مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی پذیرایی نمایید. همچنین میتوان آن را تهیه و در یخچال نگهداری و در مدت زمان یک هفتهای نیز مصرف نمایید.
میتوانید در زمانی که مواد را در قالب مورد نظر خود ریختید، آن را برش دهید تا بعد از پخت، آن را به راحتی میل کنید. همچنین برای تزیین ناگت شکلات و ظاهر عالی آن میتوانید از انواع میوههای تابستانی و به خصوص ترافلهای رنگی نیز استفاده کنید. مطمئناً ترکیب رنگی این ترافلها بر روی شکلات آن را دلچسبتر خواهد کرد.
از انواع دیگر دسرهای شکلاتی میتوان به پودینگ تابستانی، پودینگ زردآلو، تارت گردویی، دسر پان اسپانیایی، کوکی با شکلات چیپسی، شکلات سوئیسی، سوفله شکلات، تیرامیسو، تارت خرما و گردو و… اشاره کرد.
مواد لازم
- آرد: 300 گرم
- شکر: 250 گرم
- روغن کانولا: 150 گرم
- شکلات تلخ: 200 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
- وانیل: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. در یک ظرف، شکلات تلخ و روغن را ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
2. تا زمانی که شکلات ذوب شود، باید مواد را مخلوط کنید.
3. سپس حرارت را خاموش و صبر کنید تا مواد سرد شود.
4. سپس آن را در مخلوط کن ریخته و به همراه مواد شکر، تخم مرغها و وانیل آن را مخلوط کنید.
5. بعد آرد و بیکینگ پودر را مرحله به مرحله اضافه و مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
6. حالا مخلوط را در یک ظرف ریخته و بر روی آن سلفون بکشید و به مدت 8 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
7. مواد را در قالب مخصوص مورد نظر خود ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا آماده شود.