ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش آلو مسما فوق العاده خوشمزه

فراگیری طرز تهیه خورش آلو مسما برای هر آشپز ایرانی واجب است. این خورش خوشمزه یکی از انواع خورش های محلی ایران است که دارای طعم و مزه بسیار ایده آلی است.

طرز تهیه خورش آلو مسما فوق العاده خوشمزه

خورش آلو مسما یکی از مجموع دستور غذاهای محلی است که در این آموزش آشپزی، چگونگی طرز تهیه خورش آلو مسما را برای شما قرار داده ایم آلو مسما از غذاهای خوشمزه گیلانی است طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

تهیه خورش آلو مسما

خورش های متفاوت ایرانی همچون خورش به آلو، خورش کلم بروکلی و خورش آلو اسفناج تنوع بسیار ایده آلی را در سفره های ایرانی ایجاد می نمایند. خورش آلو مسما نیز از جمله این خورش های متفاوت است که همه آشپزهای ایرانی باید با دستور پخت آن آشنا باشند.

مواد لازم:

  • مرغ : نیم کیلو
  • پیاز متوسط : 2 عدد
  • آلو بخارا : 20 عدد
  • روغن : به میزان لازم
  • نمک : به میزان لازم
  • رب : به میزان لازم
  • زعفران حل شده : 1 استکان
  • دارچین :1 قاشق چای خوری
  • شکر : 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه خورش آلو مسما :

آلو ها را 1 ساعت قبل از شروع آشپزی در آب خیس کنید،

طرز تهیه خورش آلو مسما

پیاز ها را به صورت نگینی خرد کرده، در یک قابلمه مقداری روغن بریزید پیاز ها را درون روغن ریخته و حرارت را روشن کنید و تفت دهید صبر کنید تا پیاز ها نرم و طلایی رنگ شوند.

طرز تهیه خورش آلو مسما

سپس مرغ ها را که از قبل ریز کرده و شسته اید را درون پیاز ریخته و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و حالت خامی نداشته باشد، نمک، فلفل و مقدار کمی رب اضافه و مخلوط کنید،

طرز تهیه خورش آلو مسما

سپس زعفران را افزوده و هم بزنید خوب که مواد باهم مخلوط شدند آب را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد،

تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما

در مرحله بعد آلو ها را درون مرغ بریزید و حرارت را خوب کم کنید و بگذارید خورش خوب جا بیفتد، 3 ساعت در همین حالت قرار دهید، پس از این مدت 1 قاشق چای خوری دارچین و شکر را به خورش آلو مسما اضافه کنید و خورش را هم بزنید بعد از چند دقیقه حرارت زیر خورش را خاموش کنید. خورش شما آماده سرو است.

طرز تهیه خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما

آموزش تهیه خورشت آلو مسما با گوشت

خورشت الو مسما را می توانید با گوشت نیز تهیه کنید که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد در ادامه مطلب دستور تهیه خورشت آلو مسما با گوشت را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد که بسیار ساده و راحت است.

مواد لازم :

  • گوشت: چهارصد گرم
  • آلو بخارا: صد و پنجاه گرم
  • چوب دارچین : دو عدد
  • پیاز سرخ شده : یک عدد
  • خلال بادام : یک چهارم پیمانه
  • جعفری خرد شده : ده گرم
  • فلفل : یک چهارم قاشق چای خوری
  • نمک : یک قاشق چای خوری
  • زردچوبه : یک قاشق چای خوری
  • زعفران آب کرده :یک قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق سوپ خوری
  • پودر گل محمدی : یک قاشق سوپ خوری
  • فیله لیمو ترش : یک قاشق چای خوری
  • آب : چهار پیمانه
  • روغن مایع : دو قاشق سوپ خوری

آموزش تهیه خورشت آلو مسما با گوشت

دستور تهیه :

در روش تهیه خورشت آلو مسما با گوشت ابتدا گوشت را خرد کرده سپس داخل تابه که مقداری روغن ریخته اید گوشت را سرخ نمایید.

حالا مقداری روغن داخل تابه ای دیگر ریخته و به آن پیاز داغ بیفزایید سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید و مقداری تفت داده و فلفل و زردچوبه نیز بیفزایید سپس مجدداً تفت دهید.

در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن گوشت به آن رب گوجه فرنگی و پیاز داغ بیفزایید سپس به آن سه تا چهار لیوان آب جوش و چوب دارچین اضافه کنید و اجازه دهید خورشت بر روی حرارت کم پخته شود.

حالا در این فاصله زمانی که خورشت در حال پخته شدن است خلال بادام را به مدت پانزده دقیقه خیس کرده و آلو ها را نیز شسته و اجازه دهید به مدت یک ساعت خیس شوند.

در این مرحله از طرز تهیه خورش آلو مسما بعد از نیم پز شدن گوشت به آن آلو، خلال بادام، جعفری خرد شده و فیله لیمو ترش بیفزایید و اجازه دهید خورشت جا افتاده شود.

در مرحله پایانی به خورشت زعفران دم کرده و پودر گل محمدی بیفزایید و در آخر چند تا از آلو ها را از خورشت بیرون آورده و هسته آن را گرفته سپس پوره کنید و به خورش اضافه کنید تا لعاب دار شود و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید، نوش جان.

روش تهیه خورشت آلو مسما

در این مطلب طرز تهیه خورش آلو مسما فوق العاده خوشمزه را برای شما همراهان گرامی آموزش داده ایم این خورش خوشمزه و عالی را تهیه و در کنار برنج سرو کنید در پایان پیشنهاد می کنیم به منظور آشنایی بیشتر با طرز تهیه انواع خورش می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان