![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570064.jpg)
سمیفردو رو توضیح دادم که چیه و یه نمونه اش رو هم دیدیم و خیلی از دوستان هم درست کردن و لذت بردن. اینبار سمیفردوی انبه رو یاد بگیرید که بسیار بسیار خوشمزه است و شاید از هر بستنی انبه ای که تا به حال خوردید هم بیشتر بهتون بچسبه
انبه ها رو فیله میکنیم
هل و زعفران و سه ق غ شکر رو اضافه کرده و پوره اش میکنیم
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570076.jpg)
زرده های تخم مرغ رو به پوره انبه اضافه کرده و باز هم میزنیم تا کاملا مخلوط شن
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570087.jpg)
سفیده تخم مرغ و سه ق غ شکر رو توی یه ظرف ریخته و روی بخار آب داغ قرار میدیم و هم میزنیم (کمی کف میکنه) تا زمانی که شکرش ذوب شه (هدف اینه که سفیده تخم مرغ تا حدی بپزه)
سفیده تخم مرغ رو با همزن اینقدر هم میزنیم تا کاملا کف کنه و سفت شه و سرد شه
وانیل رو اضافه میکنیم
سفیده رو توی مخلوط انبه و زرده میریزیم
به آرومی فولد میکنیم
توجه داشته باشید که نباید هم بزنیم چون پف سفیده میخوابه
پس فقط فولد میکنیم
زیاد هم فولد نکنید اگر احساس میکنید که هنوز تیکه هایی از سفیده باقی مونده که مخلوط نشده نگرانش نباشید و فقط دست نگه دارید
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570099.jpg)
خامه فرم گرفته درست میکنیم
من 200 میلی لیتر خامه رو با یک بسته پودر خامه خوب هم زدم تا فرم گرفت
شما میتونید به این شیوه ای که گفتم 200 میلی لیتر خامه رو با یک چهارم شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیره
یا به هر شیوه دیگه ای دو لیوان خامه فرم گرفته تهیه کنید
خامه رو هم به مخلوط انبه اضافه میکنیم
و به آرامی و با حوصله فولد میکنیم
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570111.jpg)
مقداری از مغز پسته رو کنار گذاشته و بقیه رو به مخلوط اضافه میکنیم
قالب رو با دو لایه سلفون میپوشونیم
ابتدا دو لایه سلفون رو روی هم قرار میدیم. قالب رو خیس میکنیم. سلفون رو توی قالب میذاریم و هوای زیرش رو خالی میکنیم تا سلفون به قالب بچسبه. حتما خیسش کنید که کارتون راحت تر باشه
اون مقدار مغز پسته ای که کنار گذاشته بودید رو کف قالب پخش میکنیم
سمیفردو رو توش میریزیم
سایز قالب مهم نیست. اصلا میتونید توی چند تا ظرف بریزیدش. به اشکال مختتلف
لبه های سلفون رو روی سمیفردو برمیگردونیم که روی سمیفردو کاملا پوشونده شه
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570127.jpg)
توی فریزر میذاریم به مدت چند ساعت یا تا زمانی که به خوبی ببنده
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570136.jpg)
لبه های سلفون رو باز میکنیم و با گرفتن لبه های سلفون سمیفردو رو از قالب بیرون میکشیم. سلفون رو جدا کرده و دور میندازیم
سمیفردو رو برش زده و سرو میکنیم
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570148.jpg)
تیکه های سفیدی که توی برشها میبینید همون تیکه های مخلوط سفیده تخم مرغه که گفتم نیازی نیست کاملا میکس شن
رنگ زرد و سبز و سفید ترکیب بسیار زیبایی ایجاد میکنه
![سمیفردوی انبه(با طعم عالی )](/Upload/Public/Content/Images/1396/03/11/2123570148.jpg)
ترکیب انبه و زعفران و هل طعم و عطر خیلی خوبی رو بوجود میاره
سمیفردو بافت نیمه یخی ای داره و تقریبا مثل بستنیه
لطفا میزان شکر رسپی رو با توجه به میزان شیرینی انبه ها تنظیم کنید
سمیفردو رو تا چند هفته میتونید توی زیپ لاک در فریزر نگهداری کرده و هر بار یک اسلایس ازش جدا کرده و میل کنید.
به دلیل وجود هوای بسیار زیاد در بافت سمیفردو حتی پس از گذشت روزها به هیچ وجه یخ نمیزنه .
این سمیفردو خیلی خوشمزه است و ارزش امتحان کردن رو داره.
سمیفردوی انبه رو تا فصل انبه تمام نشده از دست ندید که از کفتون رفته.