ماهان شبکه ایرانیان

ته‌چین مرغ و بادمجان یک پیشنهاد خوشمزه برای سفره افطار

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و کره یا روغن را با هم مخلوط کنید و برنج آبکش کرده را، به آن بیفزائید. سپس ظرف نسوزی بردارید و نیمی از مایه ته‌چین را، در آن بریزید.

سرویس سبک زندگی: در این مطلب به آموزش پخت ته چین مرغ و بادمجان به نقل از سایت زندگی آنلاین می‌پردازیم.

ته‌چین مرغ و بادمجان، پیشنهادی برای سفره‌های افطار

مواد لازم برای 6- 8 نفر
 
برنج      4 پیمانه

ماست     1 پیمانه

زرده تخم‌مرغ   4 عدد

زعفران حل کرده   1 قاشق چایخوری

روغن یا کره آب‌کرده  150 تا 200 گرم

فیله مرغ سرخکرده   8 تکه

بادمجان پوست گرفته، حلقه کرده و سرخکرده 500 گرم

قارچ ورقه‌کرده و تفت‌داده 500 گرم

روش تهیه

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه ماست، زرده تخم‌مرغ‌ها، زعفران و کره یا روغن را با هم مخلوط کنید و برنج آبکش کرده را، به آن بیفزائید. سپس ظرف نسوزی بردارید و نیمی از مایه ته‌چین را، در آن بریزید.

حال فیله‌های مرغ، بادمجان و قارچ را، رویش بچینید و بعد باقیمانده مایه ته‌چین را بریزید و با پشت قاشق بفشارید. حالا رویش را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 1/5 ساعت قرار دهید تا ته‌چین بپزد و برشته شود. اکنون آن را در دیس مناسبی برگردانید و رویش را با ماست چکیده، تزئین کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان