دسر توت فرنگی از انواع دسرهای خوش طعم و متفاوت است. این دسر خوشمزه را در فصل بهار می توانید به عنوان بهترین دسر برای مهمانی ها و مجالس خود در منزل تهیه کنید. میوه توت فرنگی سرشار از ویتامین A و خاصیت ضدعفونی کنندگی را دارد. دنیای دسر دارای تنوع و جذابیت است. دسر توت فرنگی، دسر انبه و دسر موز از ساده ترین دسرها است. طرز تهیه دسر توت فرنگی با روش های مختلف و گوناگونی می باشد که در این مطلب در اولین روش تهیه این دسر از توت فرنگی، خامه، شکر، لیمو ترش استفاده می شود.
مواد لازم
- توت فرنگی : چهار فنجان
- خامه: 1/2 فنجان
- شکر: دو قاشق غذاخوری
- پوست لیمو ترش : به مقدار خیلی کم
- لیموترش: یک عدد متوسط
طرز تهیه دسر توت فرنگی خوشمزه
برای تهیه دسر توت فرنگی ابتدا توت فرنگی را تمیز بشویید و دم آن ها را جدا کنید.
سپس یک فنجان از توت فرنگی را خرد کنید و در داخل مخلوط کن یا غذا ساز بصورت پوره درآورید.
در ادامه به کمک همزن برقی خامه ،شکر، رنده پوست لیمو ترش را با دور متوسط همزن هم بزنید تا مخلوط خامه بشکل کاملا غلیظ در آید.
در این مرحله از طرز تهیه دسر توت فرنگی ،توت فرنگی پوره شده را به خامه شکل گرفته به صورت مرحله به مرحله اضافه کنید و برای هر بار اضافه کردن با لیسک یا قاشقی مناسب به صورت دورانی از بالا به پایین هم بزنید.
و در این مرحله شش لیوان پایه دار یا ظرف بستنی خوری را با مخلوطی از خامه و پوره توت فرنگی به اندازه مساوی پر کنید و باقی مانده توت فرنگی را روی ظرف بریزید و با برش های نازک لیمو تزیین کنید .
فوت و فن هایی برای تهیه دسر توت فرنگی
- این دسر را می توانید بلافاصله سرو کنید یا اینکه به مدت زمان 3 ساعت در یخچال قرار دهید و بعداز خنک شدن سرو نمایید.
- باید دقت لازم را داشته باشید که پوره را به مخلوط خامه بتدریج اضافه کنید چون در غیر این صورت پوره توت فرنگی آب می اندازد و غلظت خامه از بین می رود.
- در طرز تهیه این دسر خوشمزه می توانید از میوه های نظیر شاتوت، انبه، تمشک و…استفاده کنید.
آموزش تهیه دسر توت فرنگی قالبی
دسر توت فرنگی از انواع دسرهای خوشمزه، خوش رنگ و پرطرفدار می باشد که این دسر عالی را می توان همچون دسرهای میوه ای دیگر با چندین روش متفاوت تهیه کرد که در اینجا با روش تهیه دسر توت فرنگی قالبی آشنا خواهید شد که امیدواریم درست کردن آن در منزل برای شما همراهان عزیز ساده و لذت بخش باشد.
مواد لازم:
- توت فرنگیک 500 گرم
- شیر: 1/2 پیمانه
- پودر ژلاتین: 2.5 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه صورتی: 1 بسته
- وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
- شکر:3/4 پیمانه
- آب: 1/4 پیمانه
دستور تهیه:
در ابتدا برگ های توت فرنگی را جدا نمایید و بعد آن ها را به خوبی شستشو دهید. بعد آن ها را به همراه شکر، وانیل و شیر درون مخلوط کن بریزید و مقداری مخلوط نمایید به حدی که حالت پوره به خود بگیرد.
حال پودر ژلاتین را با آب ترکیب کنید و آن را روی بخار آب بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد(روش بن ماری).
در این مرحله باید خامه صبحانه را به پوره توت فرنگی بیفزایید و مجددا با همزن مخلوط نمایید.
زمانی که کمی از حرارت ژلاتین کاسته شد آن را نیز به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا مواد یکدستی حاصل آید. چنانچه تمایل به یکدست شدن دسر دارید می توانید آن را از صافی عبور دهید تا دانه های توت فرنگی جدا شوند.
سپس قالب دلخواه خود را مقداری چرب نمایید و مواد را درون آن بریزید و به مدت 5 تا 6 ساعت درون یخچال بگذارید تا دسر توت فرنگی خوب ببندد و بعد آن را درون ظرف مخصوص سرو برگردانید و میل نمایید.
در مطلب بالا نحوه تهیه دسر توت فرنگی را با دو روش کاملا متفاوت ملاحظه کردید که امیدواریم از طعم و خواص بی نظیر این دسر خوشمزه نهایت لذت را در کنار خانواده ببرید.