با قارچ و سیب زمینی می توانید غذاهای مختلف و خوشمزه ای را در منزل تهیه کنید. انواع غذاهایی که با قارچ و سیب زمینی تهیه می شوند دارای طعم و مزه متفاوت و دوست داشتنی هستند و این نوع غذاها مقوی و انرژی و سالم می باشند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه چند نوع غذا با قارچ و سیب زمینی را آموزش دهیم.
کوکوی سیب زمینی و قارچ و خوراک قارچ و سیب زمینی و گراتن سیب زمینی و قارچ غذاهای خوشمزه و خوش طعمی هستند و شما می توانید این نوع غذاها را به راحتی و با صرف زمان کمی در خانه تهیه کنید. قارچ و سیب زمینی را می توانید در پخت انواع غذاها نظیر کوکو و خوراک ها و گراتن و … به کار ببرید. در ادامه روش پخت سه نوع غذا با قارچ و سیب زمینی را مشاهده خواهید کرد.
طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی
یکی از غذاهای ساده و در عین حال خوشمزه که می توان با قارچ و سیب زمنی تهیه کرد کوکو می باشد که در ادامه با تهیه این نوع کوکو فوق العاده عالی آشنا می شوید.
مواد لازم
- کره : 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی : 500 گرم
- قارچ خرد شده : 175 گرم
- تخم مرغ زده شده : 1 عدد
- سیر له شده : 2 حبه
- روغن : به میزان لازم
- آرد : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- پیاز : 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت
در مرحله اول طرز تهیه کوکوی قارچ و سیب زمینی ابتدا در قابلمه ای مناسب مقداری آب جوش و نمک بریزید سپس سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه قرار دهید تا پخته شوند بعد از مدت زمان ذکر شده سیب زمینی را آبکش کنید و با کمک پشت چنگال سیب زمینی را له کنید و در گوشه ای قرار دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوکوی غذا با قارچ و سیب زمینی کره را در تابه ای مناسبی بریزید تا ذوب شود سپس قارچ و سیر را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید و روغن اضافی قارچ و سیر را از تابه خارج کنید سپس سیب زمینی و فلفل و سیر و نمک و قارچ و تخم مرغ و پیاز را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و مخلوط مواد را به چهار قسمت تقسیم بندی کنید و هر قسمت را به صورت کوکوی گردی در آورید و آرد روی آن ها بپاشید.
توجه داشته باشید که مخلوط کوکو باید به خوبی با آرد آغشته کنید سپس روغن را در تابه ای مناسب بریزید و مایه کوکو را در تابه بریزید و کوکو را به مدت 10 دقیقه روی حرارت گاز سرخ کنید تا طلایی شوند. کوکوی قارچ و سیب زمینی را می توانید بعد از سرخ شدن با سالاد سبزیجات و با ماست میل کنید.
طرز تهیه خوراک قارچ و سیب زمینی
مواد لازم برای 4 نفر
- سیب زمینی مکعبی خرد شده : 675 گرم
- روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای سبز نگینی خرد شده : 1 عدد
- سیر له شده : 2 حبه
- فلفل دلمه ای زرد نگینی خرد شده : 1 عدد
- قارچ نصف شده : 75 گرم
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده : 3 عدد
- سس وستیشر : 1 قاشق غذاخوری
- ریحان خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
دستور پخت
ابتدا در قابلمه ای مناسب مقداری آب جوش و نمک بریزید سپس سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید و قابلمه را به مدت 10 دقیقه روی حرارت گاز قرار دهید بعد از مدت زمان ذکر شده سیب زمینی ها را در آبکش بریزید.
در مرحله بعدی روغن را در تابه ای بزرگ به خوبی گرم کنید و به مدت 10 دقیقه سیب زمینی ها را در روغن تفت دهید و به طور مرتب سیب زمینی ها را هم بزنید تا طلایی شوند سیر و فلفل دلمه ای را به سیب زمینی ها اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر مواد خوراک را تفت دهید.
سپس قارچ ها را به مواد خوراک اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مواد را به خوبی تفت دهید سپس سس وستیشر و ریحان را به همراه نمک و فلفل به خوراک اضافه کنید و بعد از آماده شدن خوراک قارچ و سیب زمینی آن را در ظرف مناسبی بریزید و با ریحان تزیین کنید.
طرز تهیه خوراک بامیه با قارچ و سیب زمینی
یکی دیگر از غذاهای عالی که می توان با استفاده از قارچ، سیب زمینی و البته بامیه تهیه کرد و برای انواع میهمانی با پلو سرو کرد خوراک بامیه می باشد که افراد بر اساس ذائقه خود می توانند این غذا عالی با قازچ و بامیه و سیب زمینی را با دستور پخت زیر تهیه و میل نمایند.
مواد لازم:
- بامیه: 200 گرم
- سیب زمینی: 2 عدد
- قارچ: 5 عدد
- هویج: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- آویشن، ادویه کاری و زردچوبه: به مقدار لازم
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به میزان کافی
دستور پخت:
ابتدا قارچ ها، هویج ها، بامیه ها، سیب زمینی ها، فلفل دلمه ای، پیاز و سیرها را خوب بشویید. بعد قارچ ها، پیاز، هویج ها و سیرها را به قطعات دلخواه خرد کنید.
پیاز، هویج و قارچ های خرد شده و بامیه ها را همراه با روغن درون تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید و مقداری آن ها را تفت بدهید. بعد سیرهای ریز شده را بیفزایید.
در مرحله بعدی باید رب گوجه فرنگی را به مواد تفت داده شده بیفزایید و تمامی ادویه ها را به همراه نمک به مواد اضافه نمایید و دوباره کمی تفت بدهید.
آنگاه مقدار مناسبی آب به مواد بیفزایید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزند و این خوراک عالی جا بیفتد، زمان طبخ 1 الی 1.5 ساعت می باشد که در واقع به درشت بودن و یا ریز بودن بامیه ها مورد استفاده در آن بستگی دارد.
در طی این مدت سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنید سپس با کمی روغن درون تابه ای دیگر سرخ کنید.
در مرحله آخر پس از پخت خوراک، آن را درون ظرف مخصوص سرو بریزید و همراه با سیب زمینی های سرخ شده و پلو و مخلفاتی همچون سالاد شیرازی این غذای عالی را میل نمایید.
در این مطلب سه نوع طرز تهیه غذا با قارچ و سیب زمینی را ملاحظه کردید که امیدواریم از تهیه این نوع غذاها در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.