ماهان شبکه ایرانیان

فلافل چغندر خوشرنگ و مورد پسند جوانان

این فلافل با تمام فلافل‌هایی که تا بحال خورده‌اید فرق دارد، زیرا مواد اصلی تشکیل دهنده آن علاوه بر نخود چغندر پخته است!

سرویس سبک زندگی فردا: طرز تهیه فلافل که غذایی بسیار خوشمزه و مورد پسند جوانان و نوجوانان است را به شما آموزش می‌دهیم. البته این فلافل با تمام فلافل‌هایی که تا بحال خورده‌اید فرق دارد، زیرا مواد اصلی تشکیل دهنده آن علاوه بر نخود چغندر پخته است! اگر دوست دارید طرز تهیه فلافل چغندر را بدانید با ما همراه باشید. در ادامه این مطلب را به نقل از بازده بخوانید.

طرز تهیه فلافل چغندر که بسیار خوشرنگ و خوشمزه است 
 
مواد لازم برای تهیه فلافل چغندر

– نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون

– 1 عدد پیاز خرد شده

– 1 قاشق چایخوری دارچین

– 1 قاشق چایخوری گشنیز

– یک قوطی 400 گرمی کنسرو نخود، شسته و آبکشی شده

– 2 عدد چغندر خام، بدون پوست و رنده شده

– نصف فنجان خرده‌های نان

– نصف فنجان ارده (طحینه)

– 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت

– نمک

– روغن نباتی برای پختن

طرز تهیه فلافل چغندر

 1. پیاز را در روغن زیتون سرخ کنید. ادویه‌ها را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر تفت بخورد، سپس آن را در غذاساز بریزید.

 2. نخودها، دوسوم چغندرهای رنده شده، خرده‌های نان، ارده، و نشاسته ذرت را هم به آن اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا خمیری ترد به دست آید.

 3. مواد را داخل یک کاسه بریزید و با بقیه‌ی چغندرهای رنده شده مخلوط کنید. برای مزه‌دار شدن به آن نمک و فلفل بزنید.

 4. با دست خمیر را به شکل گلوله‌هایی درآورید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. آن‌ها را روی یک سینی فر بگذارید که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌اید. با قلم مو روی آن‌ها مقداری روغن بمالید. بگذارید 20 - 25 دقیقه با دمای 390 درجه فارنهایت در فر بپزند.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی