افسانه ظروفی:
مواد لازم برای 12 عدد
آرد................ 260 گرم
بیکینگپودر..................... یک و یکدوم قاشق چایخوری
شکر دانه ریز.............. 100 گرم
نمک................. یکچهارم قاشق چایخوری
شیر نارگیل................... 225 میلیلیتر
تخممرغ همزده................ 2 عدد (50 گرمی)
کرة آبکرده.............. 35 گرم
پودر نارگیل............150 گرم
مارمالاد (فروت فیل)............... به میزان دلخواه
بیشتربخوانید:
روش تهیه
فر را با دمای 190 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب شش تائی دونات را چرب نمائید. آرد و بیکینگپودر را در کاسة مناسبی الک کنید و شکر و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه در مرکز این مخلوط حفرهای بسازید و مخلوط شیر نارگیل، تخممرغ و کره را درون این حفره بریزید و هم بزنید. سپس 50 گرم از پودر نارگیل را به مایة فراهم کردة دونات افزوده و مخلوط سازید. حالا مایة دونات را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة ساده بریزید و دوسوم از حجم قالبها را از این مایه پر کنید. اکنون دوناتها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر بپزید و پس از پختن، 5 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد آنها را روی پنجرة سیمی برگردانید و بگذارید خنک شوند. اینک باقیماندة پودر نارگیل را در ظرف مناسب بریزید، روی دوناتها مارمالاد گرم کرده و صاف شده بمالید و روی نارگیل بغلتانید. آنگاه دوناتها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
خواص نارگیل
نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.