مدت کمی تا عید نوروز باقیمانده است و بعضی از بانوان کدبانو و فعال ایرانی، علاوه بر رفت و روب منزل، برای پذیرایی از مهمانان نوروزی خود، تهیه شیرینی های خانگی را در دستور کار خود قرار داده اند تا مهمانان سخت گیر و نکته سنج نوروزی را غافل گیر کنند. ساخت شیرینی های خانگی هم از نقطه نظر صرفه جویی در اقتصاد خانوار و هم سلامت محصولات، اهمیت زیادی دارد. از طرفی، همواره محصولات غذایی خانگی، باب طبع هر سلیقه ای بوده و سبک سنتی ایرانیان، با این روش سازگاری بیشتری تا خرید محصولات غذایی به خصوص شیرینی های کارخانه ای و قنادی دارد.
توجه داشته باشید که در روزهای پایانی سال به دلیل حجم گسترده تقاضا برای خرید شیرینی، نظارت خوبی روی کارگاه های تولید شیرینی صورت نمی گیرد و بعضا مشاهده می شود کهمعروف ترین شیرینی فروش های تهران و مراکز استان های کشور، به عرضه محصولاتی روی آورده اند که نه تنها تولید خودشان نیست بلکه نام و نشان تولید کننده و عرضه کننده و اصالت محصول مشخص نیست.
پس برای اینکه خود را در تیر رس محصولات بی کیفیت و گران شب عید قرار ندهید، 10 روش پخت شیرینی های کوچک خوشمزه شب عید را در نظر داشته باشید. توجه کنید که شیرینی های خانگی عید نوروز، بهتر است کوچک، کم شیرین و با طرح ها و رنگ های گوناگون بوده تا جلب نظر کودکان و بزرگسالان را بکند و شما از پخت این نوع مواد غذایی فصلی، لذت بیشتری ببرید. توصیه همیشگی پزشکان برای شیرینی های عید، استفاده از شیرینی های کم کالری و کم شکر است.
طرز تهیه شیرینی کشمشی ویژه نوروز 97
طرز تهیه شیرینی شکلاتی ویژه نوروز 97
طرز تهیه شیرینی نخودچی ویژه نوروز 97
طرز تهیه شیرینی پالمیه ویژه نوروز 97
طرز تهیه شیرینی ناریال ویژه نوروز 97
طرز تهیه قطاب ویژه نوروز 97
طرز تهیه باقلوا ویژه نوروز 97
آموزش اصول شیرینی پزی مخصوص عید
آموزش طرز تهیه شیرینی نان برنجی
آموزش طرز تهیه شیرینی گردویی
فراموش نکنید که تهیه و تولید شیرینی های خانگی آسان، اقدام خوبی برای گذران مفید اوقات فراغت در خانه است و میتواند فرصت خوبی برای توسعه فعالیت های خود اشتغالی بانوان در سراسر کشور باشد. عکس های شیرینی های خانگی خود را از طریق کانال های روزیاتو در شبکه های اجتماعی ارسال کنید.