وقتی حرف یک میزبانی بینظیر و منحصر به فرد به میان می آید، دسرها در اولویت انتخاب قرار می گیرند. انتخاب هر کدام از این دسرها می تواند بسته به ذائقه و سلیقه ی فردی شما، همچنین طعم دلچسب و ظاهر شیک و مجلسی باشد. در این مطلب آرگا آموزش طرز تهیه دسر سه رنگ را همراه آورده است.
طعم مورد علاقه با دسرها
دسرها یکی از بخش های مهم و محبوب، و در عین حال کاربردی مهمانی ها و جشن ها با تنوع زیاد هستند که نه تنها طعمی دلچسب و عالی دارند و به واسطه ی میل کردن ما را از آن بهره مند می کنند که زیبایی بخش میز غذاخوری نیز می باشند. قطعا دسرهای مختلف دارای تنوع در طعم، عطر، رنگ و همچنین مواد تشکیل دهنده هستند که روش تهیه ای متفاوت نیز دارند، دسر سه رنگ، بله ی دسر زیبا، شیک و مجلسی است که شما را در میزبانی به درخشش می رساند.
روش اول:
مواد مورد نیاز
- پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری
- شکر یک دوم پیمانه
- شیر پهار پیمانه
- پودر شکلات دو قاشق غذاخوری
- خامه دویست گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر قهوه یا نسکافه د قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر سه رنگ با طعمی استثنایی
در اولین مرحله درون قابلمه ای شیر را ریخته و پودر ژلاتین را بر روی آن بپاشید؛ سپس 2-3 دقیقه منتظر بمانید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
در این مرلحه حالا قابلمه حاوی شیر را بر روی حرارت متوسط قرار داده و بگذارید تا آرام آرام گرم شود، لازم است تا پیوسته و پشت سرهم آن را به هم بزنید تا پودر ژلاتین به خوبی حل گردد.
قبل از جوشیدن کامل و مشاهده حباب های جوشیدن در اطراف شیر، قابلمه را از روی حرارت برداشته و شکر را به آن بیافزایید، پس از حل شدن شکر درون شیر، خامه را می توانید افزوده و ترکیب کنید.
مایه به دست آمده درون قابلمه را به 3 بخش قسمت نمایید؛ به بخش اول نسکافه، به بخش دوم کاکائو، و به بخش سوم وانیل بیافزایید.
با در نظر گرفتن این موضوع که دسر پس از بسته شدن درون یخچال تقریبا 20% شیرینی خود را از دست می دهد. میزان شیرینی هر کدام از این بخش ها را چشیده و بسنجید.
در این مرحله قالب را چرب نموده و یک لایه از بخش اولی بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد، سپس از یخچال بیرون بیاورید یک لایه دیگر از بخش دوم (کاکائویی) ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد. به همین صورت قالب را از یخچال خارج ساخته و لایه ای دیگر از بخش سومی (وانیلی) بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد؛ این عمل را ادامه دهید تا مخلوط به پایان برسد.
در مرحله ی پایانی برای مدتی (3-4 ساعت) قالب حاوی دسر را در یخچال بگذارید تا به خوبی شکل بگیرد. پس از این زمان قالب را بیرون آورده و دسر سه رنگ را خارج سازید( چنانچه برای خارج ساختن دسر با مشکل روبرو شدید کمی در حد 30 ثانیه در آبجوش قرار دهید.
دسر سه رنگ خوش طعم و زیبا و اشتهابرانگیز شما آماده ی میل کردن است، می توانید آن را به سلیقه ی دلخواه تزیین نمایید.
روش دوم
مواد مورد نیاز
- آرد یک و نیم پیمانه
- شکر یک پیمانه
- بیسکوییت 7-8 عدد
- شیر یک و نیم پیمانه
- کره 150 گرم
- شکلات تیره 80 گرم
- شکلات شیری 80 گرم
- کاکائو دو قاشق غذاخوری
- وانیل مقداری
طرز تهیه دسر سه رنگ با طعمی ایده آل
ابتدا شیر درون قابلمه ای ریخته و شکر و آرد را به شیر افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا حل گردد.
قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، پس از جوشیدن وانیل و کره را بیافزایید و پشت سر هم بهم بزنید.
پس از به دست آمدن مایه مورد نظر دسر، آن را داخل قالب ریخته و با استفاده از قاشق صیقلی و یکنواخت کنید.
اکنون در این مرحله به باقیمانده ی مایه دسر شکلات شیری و پودر کاکائو افزوده و به هم بزنید؛ 1/3 بعدی(بخش دیگر) مایه را بر روی لایه سفید بریزید و با استفاده از قاشق آن را صیقلی نموده و سپس شکلات تیره را بر روی آن ریخته، هم زده و بر روی دومین لایه بریزید. در نهایت نیز آن را صاف نمایید.
بیسکوییت ها را کمی با شیر مرطوب نمایید و بر روی دسر قرار داده و در یخچال بگذارید تا ببندد و شکل بگیرد.
در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه دسر سه رنگ آشنا کردیم، شما کدبانوهای خوش سلیقه و هنرمند می توانید به راحتی و با موادی کم یکی از دسرهای فوق العاده در طعم و همچنین شکل و رنگ را تهیه کنید. برای آشنایی بیشتر با انواع دسر کلیک کنید.