ناگت میگو از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ دریایی است و شما می توانید این غذای مقوی را در وعده اصلی و یا به عنوان پیش غذا سرو کنید. در طرز تهیه ناگت میگو از سیر و تخم مرغ و میگو و پنیر پیتزا و آرد سوخاری و پودر گشنیز و زیره و زنجبیل تازه و زردچوبه و فلفل و نمک استفاده می شود.
ناگت سیب زمینی و ناگت میگو و ناگت مرغ و ناگت ماهی از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر و خوش طعم هستند و اگر شما تمایل دارید در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این نوع غذاها غافل نشوید.

مواد لازم
- سیر : دو حبه
- میگو پاک کرده : 300 گرم
- تخم مرغ : یک عدد
- پنیر پیتزا : 100 گرم
- آرد سوخاری : 1.5 لیوان
- زنجبیل تازه : به مقدار لازم
- پودر گشنیز : به مقدار لازم
- پودر زیره : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
- فلفل و نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه ناگت میگو در منزل
برای پخت ناگت میگو ابتدا زنجبیل و سیر و میگو را به کمک چرخ گوشت و یا غذاساز با یکدیگر میکس کنید سپس پودر گشنیز و زیره را به مخلوط میگو اضافه کنید. در مرحله بعدی نمک و فلفل را به مخلوط مواد ناگت اضافه کنید سپس تخم مرغ و 1/2 لیوان آرد سوخاری را به مواد بیفزایید و مواد ناگت را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند و مواد ناگت مقداری حالت چسبندگی پیدا کنند سپس مواد ناگت میگو را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده مواد را از درون یخچال بیرون آورید و مقداری از مایه ناگت را بردارید و در وسط آن پنیر پیتزا قرار دهید و ناگت را با کمک دست جمع کنید توجه داشته باشید که پنیر پیتزا باید دقیقا در مرکز ناگت قرار بگیرد.

در مرحله آخر دستور تهیه ناگت میگو باقی مانده آرد سوخاری را درون ظرفی مناسب بریزید و ناگت های میگو را درون آرد سوخاری بغلطانید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و دو طرف ناگت میگو را درون روغن داغ سرخ کنید و ناگت های سرخ شده را درون ظرفی مناسب قرار دهید و آن ها را به همراه سبزیجات و سس و گوجه و خیار شور و … تزیین کنید.

آموزش تهیه ناگت میگو کنجدی
ناگت میگو از انواع غذاهای دریایی پرطرفدار و لذیذ می باشد که افراد می توانند با دستور پخت ساده این غذای مقوی را در منزل تهیه کنند و از طعم فوق العاده آن در کنار خانواده و یا دورهمی های دوستانه لذت ببرند. در ادامه طرز تهیه ناگت میگو کنجدی را به شما همراهان عزیز آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- میگو پاک شده و له شده: 200 گرم
- سیر: 2 حبه
- تخم مرغ: 1 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده: 1 پیمانه
- کنجد: 1 پیمانه
- فلفل سیاه و زردچوبه و نمک: به مقدار کافی
- پودر نان باگت یا آرد سوخاری: به میزان لازم
- پودر زیره و پودر گشنیز: به مقدار کمی
- پودر زنجبیل تازه: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن: به میزان کافی

دستور پخت:
در ابتدا باید میگوها را رو پاک نمایید و بعد از شستن میگوها، آبکش کنید. بعد به همراه حبه های سیر خوب له نمایید و یا ساطوری و یا چرخ کنید.
در مرحله بعدی باید درون کاسه ای نسبتا بزرگ تخم مرغ ها را بشکنید و تمامی ادویه ها و یک دوم پیمانه آرد سوخاری را به تخم مرغ ها بیفزایید و بعد ترکیب سیرها و میگوهای چرخ شده را اضافه نمایید و سپس مواد را خوب مخلوط نمایید و ورز دهید.
آنگاه از مواد به مقدار یک گردو بردارید و پنیر پیتزا را به اندازه یک قاشق چایخوری درون آن بگذارید و به آن شکل بدهید. بعد تمامی مواد را به همین شکل آماده کنید.
دو بشقاب حاوی کنجد و حاوی آرد سوخاری را کنار دست خود قرار دهید. سپس ماهیتابه ای را روی حرارت بگذارید و روغن سرخ کردنی درون آن بریزد.
پس از داغ شدن روغن حرارت را کم کنید و یک طرف ناگت را درون ظرف کنجد بگذارید و طرف دیگر را درون آرد سوخاری بغلتانید و در نهایت داخل روغن زیاد ناگت های میگو را سرخ نمایید.

در این مطلب با طرز تهیه ناگت میگو آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای فرنگی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.