ماهان شبکه ایرانیان

سینما‌ها تا ساعت ۲ بامداد باز است

قاصد اشرفی رئیس انجمن سینماداران گفت: برای اقبال بیشتر مخاطبان از طرح ویژه ماه مبارک رمضان باید رسانه ملی باکس بیشتری به تبلیغات فیلم‌ها ارائه دهدو به کمک سینما بیاید.

خبرگزاری فارس: محمد قاصد اشرفی رئیس انجمن سینماداران درباره طرح ویژه ماه مبارک رمضان و اجرای آن در سینماها گفت:  بعضی از سالها  طرح ویژه ماه مبارک رمضان رونق بسیار خوبی داشت که یکی از دلایل رونق، همکاری صدا و سیما بود و رسانه ها  نیز در شناساندن آثار بسیار خوب عمل کردند، امسال هم اگر سازمان صدا و سیما باکس ‌بیشتری به فیلم‌های اکران بدهد حتما سینماها رونق بیشتری خواهد داشت.

وی در ادامه  درباره ساعتی که امکان اکران در طرح ویژه ماه مبارک رمضان وجود دارد گفت: جا دارد از نیروی انتظامی برای همکاری با سینماها تشکر کنم، سالن سینما‌ها امسال  تا ساعت 2 بامداد فعالیت دارند تا بتوانند سرویس مناسبی به مخاطبین بدهند.

قاصد اشرفی درباره اقبال مخاطب نسبت به فیلم‌ها گفت: امسال در شورای صنفی نمایش تصمیم گرفته شد تا ساعت 17 سینماها نیم بهاء باشند که این باعث شد تا مخاطب از صبح در سینماها حضور داشته باشد و از فیلم‌ها استفاده کند واقعیت امر این است که مخاطب از «گشت 2» راضی بود وبه دیدن فیلم علاقه نشان می‌داد که متاسفانه  سی دی قاچاق آن توزیع شد و باعث افت فروش فیلم شد. اما فیلم  «نهنگ عنبر؛ سلکشن رویا» استقبال خوبی از این فیلم می شود.

رئیس انجمن سینماداران درباره اقبال مخاطب از طرح گفت: معمولاً چهار یا پنج روز اول اجرای طرح اقبال کم است اما بعد از مدتی اقبال خوب خواهد بود. از سوی دیگر تقریباً مدارس تعطیل شده و از طرح ویژه ماه مبارک رمضان خانواده‌ها استفاده می‌کنند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان