ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

تعطیلات عید نوروز نزدیکه و یکی از میوه هایی که این روزها توی هر خونه ای پیدا میشه پرتقاله. می خوایم از پوست پرتقال هم یه خوراکی خوشمزه درست کنیم پس پوست پرتقال های مهمونای عید رو دور نریزید و باهاشون پوست پرتقال شکلاتی درست کنید.

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

تعطیلات عید نوروز نزدیکه و یکی از میوه هایی که این روزها توی هر خونه ای پیدا میشه پرتقاله. می خوایم از پوست پرتقال هم یه خوراکی خوشمزه درست کنیم پس پوست پرتقال های مهمونای عید رو دور نریزید و باهاشون پوست پرتقال شکلاتی درست کنید.

مواد مورد نیاز:

  • 2 عدد پرتقال
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب (در صورت نیاز مقدار بیشتر اضافه کنید)
  • 170 گرم شکلات تلخ

پوست پرتقال شکلاتی

مرحله اول: پرتقال ها را آماده کنید

پوست پرتقال شکلاتی

در این مرحله هدف ما این است که با پوست پرتقال خلال های کوچک درست کنیم. پوست پرتقال را از لایه سفید داخل آن بدون این که به پوست پرتقال آسیبی برسد جدا کنید.

ابتدا سر و ته پرتقال را با چاقو برش بزنید.

پرتقال را به چهار قسمت تقسیم کنیم.

سپس پوست پرتقال ها را با دقت جدا کنید.

بعد از جدا کردن پوسته های سفید از پوست نارنجی پرتقال هر کدام از پوست ها را به 7 خلال نازک تقسیم کنید.

زمانی که برای مرحله بعد آماده می شوید پرتقال های پوست گرفته شده را بخورید.

مرحله دوم: جوشاندن پوست پرتقال ها

پوست پرتقال های خلال شده را داخل آب جوش بریزید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بجوشانید. آبکشی کنید پوست ها را با آب سرد بشویید و یک بار دیگر همین مراحل را تکرار کنید.

این کار تلخی پوست پرتقال ها را می گیرد. اگر این مرحله را انجام ندهید پوست پرتقال ها قابل خوردن نیستند.

مرحله سوم: درست کردن شیره

پوست پرتقال شکلاتی

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. هنگام جوشاندن شکر را هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.

پوست پرتقال ها را داخل شیره بریزید و به مدت 1 ساعت بجوشانید. پوست پرتقال ها نرم می شوند در حالی که شیره ها روی آن سفت می شود و باعث می شود شکلات ها بهتر به پوست پرتقال بچسبد. اگر کمتر از یک ساعت بجوشانید پوست پرتقال ها سفت می شوند.

شاید نیاز باشد آب بیشتری داخل شیره بریزید و مراقب باشید که شیره تبدیل به کارامل سوخته نشود.

مرحله چهارم: خشک کردن پوست پرتقال ها

پوست پرتقال شکلاتی

بعد از جوشاندن پوست پرتقال ها داخل شیره آن ها را به مدت یک شبانه روز روی توری فر قرار دهید تا کاملا خشک شود و به دست نچسبد. در این مرحله باید کاملا صبور باشید.

مرحله پنجم: آب کردن شکلات ها

پوست پرتقال شکلاتی پوست پرتقال شکلاتی

شکلات ها را به روش بن ماری آب کنید و پوست پرتقال ها را داخل آن بغلتانید.

مرحله ششم: سرد کردن پوست پرتقال های شکلاتی

پوست پرتقال شکلاتی

پوست پرتقال ها را  با فاصله روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. بعد از خشک شدن دیگر شکلات ها حالت براق ندارند.

بعد از خشک شدن آن ها را داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید و به عنوان خوراکی میان وعده مصرف کنید و از دوستان تان پذیرایی کنید.

پوست پرتقال شکلاتی

هر وقت با حجم زیادی پوست پرتقال مواجه شدید به جای دور ریختن با آن ها خوراکی خوشمزه پوست پرتقال شکلاتی درست کنید و از خانواده و دوستان تان با آن ها پذیرایی کنید.

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان