در طرز تهیه کوکو فلفل دلمه ای علاوه بر فلفل دلمه از مواد مختلفی از جمله بادمجان، گوجه فرنگی و … و همچنین سایر سبزیجات استفاده می گردد. بافت یک دست و عالی این غذا از گزینه های کافی برای قرار گرفتن در سفره های ایرانی است.
مواد لازم
توجه داشته باشید که این مواد برای 6 نفر در نظر گرفته شده است.
- ریحان: یک سوم قاشق غذاخوری
- پیازچه: یک سوم قاشق غذاخوری(خرد شده)
- پنیر پارمسان: 2 قاشق غذاخوری به شکل رنده شده
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی خرد شده: 410 گرم
- جعفری خرد شده: یک سوم قاشق غذاخوری
- پیاز نازک ورقه ای شده: یک چهارم فنجان
- فلفل دلمه قرمز کباب و خرد شده: یک چهارم فنجان
- سیر خرد شده: یک دوم قاشق چای خوری
- سس پستو: یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری
- نمک: به میزان لازم
- کنسرو لوبیا قرمز: یک عدد
- تخم مرغ: 4 عدد
طرز تهیه کوکو فلفل دلمه ای
برای دستور تهیه کوکو فلفل دلمه ای باید از مواد خرد شده استفاده کنید. متاسفانه مواد درشت و ناهنجار بافت داخلی کوکو را به هم می زند و آن را از حالت انسجام خارج می سازد. ظرف مناسبی بردارید. تخم مرغ ها را در آن بشکنید و هم بزنید. این هم زدن باید در حدی باشد که تخم مرغ به شکل کف در آید.
در ادامه نوبت به اضافه کردن سبزی ها رسیده است. پیازچه، ریحان و جعفری خرد شده را به تخم مرغ اضافه و دوباره هم بزنید. در این مرحله از روش تهیه کوکو فلفل دلمه ای باید ادویه ها را به مواد داخل ظرف بیفزایید. فلفل سیاه، سس پستو و پنیر را به مخلوط مواد اضافه و هم بزنید. این کار به انسجام بیشتر بافت کوکو منجر خواهد شد.
مواد مخلوط شده را در کناری بگذارید. یک تابه با ابعاد مناسب و نچسب بردارید. آن را روی حرارت متوسط بگذارید. در ادامه روغن زیتون را داخل تابه بریزید. بعد از داغ شدن روغن می توانید پیازهای خرد شده را داخل روغن تفت دهید. در مرحله بعد باید سیر خرد شده را به پیاز اضافه و تفت دهید.
بعد از تفت خوردن سیر، لوبیا، فلفل دلمه و گوجه را به مواد تابه اضافه کنید تا فقط کمی گرم شوند.
کاسه مخلوط تخم مرغ را بردارید و سبزیجات را در آن بریزید و آن گاه به محتویات داخل تابه اضافه کنید. منتظر بمانید تا تخم مرغ ها بسته شوند. برای جدا کردن تخم مرغ از لبه تابه از یک کفگیر پلاستیکی کمک بگیرید و بعد مخلوط داخل تابه را برگردانید. منتظر بمانید تا سمت دیگر کوکو نیز داخل تابه بپزد.
تابه را از روی حرارت برداشته و به مدت 3 الی 4 دقیقه بر روی آن فویل بکشید. در این مرحله دستور پخت کوکو فلفل دلمه ای به پایان رسیده است. کوکو را برش دهید و در ظرف های سرو بگذارید. در صورت تمایل می توانید روی آن نمک و فلفل بپاشید و نوش جان کنید.
آموزش تهیه کوکو فلفل دلمه ای با سیب زمینی
کوکوها از جمله غذاهای پرطرفدار با دستور پخت های بسیار متفاوت و لذیذ می باشند که بر اساس ذائقه خود می توانید از روش تهیه دلخواه خود استفاده و کوکوی دلپذیری را بپزید و در کنار اعضای خانواده و دوستان سرو نمایید.
مواد لازم:
- سیب زمینی پخته شده: 3 عدد متوسط
- تخم مرغ: 3 عدد
- فلفل دلمه ای: 2 الی 3 عدد
- پیاز: 1 عدد
- فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل رنده شده و نمک: به مقدار کافی
- روغن سرخ کردنی: 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت:
در ابتدا باید سیب زمینی ها را خوب بشویید و آب پز کنید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها و پوست پیاز را بگیرید.
سپس سیب زمینی ها را به همراه پیاز رنده نمایید و آنگاه زنجبیل رنده شده، فلفل سیاه، زردچوبه و مقداری نمک را به مواد بیفزایید.
در داخل کاسه دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و بعد به مواد اضافه نمایید و مواد را کاملا با هم ترکیب و مخلوط نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کوکو فلفل دلمه ای باید فلفل دلمه ای ها را که از قبل شسته اید به صورت حلقه های با قطر یک سانتیمتری برش بزنید.
ماهیتابه رژیمی را روی حرارت بگذارید درون آن روغن بریزید. سپس فلفل دلمه ای های حلقه حلقه شده را داخل تابه بچینید و داخل هر حلقه را به وسیله قاشق از مواد مخلوط شده بریزید و پر کنید، بعد با کمک پشت قاشق سطح آن ها را صاف نمایید.
حال باید درب تابه را ببندید و شعله را نیز کم نمایید تا به آرامی یک طرف کوکوها سرخ شود. بعد طرف دیگر را نیز برگردانید تا سرخ گردند.
در صورت تمایل می توانید کوکوها را با مقداری زرشک قرمز یا پودر آویشن یا جعفری ساطوری خرد شده تزیین نماید و میل کنید.
در این مطلب طرز تهیه کوکو فلفل دلمه ای به شما همراهان ارائه شد. امیدواریم بتوانید این غذای فوق العاده را امتحان کنید. شما می توانید برای تزیین کوکو از گوجه استفاده کنید. در صورت تمایل با کلیک بر روی انواع کوکو از سایر دستورات آشپزی امتحان شده و مفید برای تهیه کوکو های مختلف دیدن نمایید.