طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با طعم خوش و مزه متفاوت در منزل

در این آموزش طرز تهیه پاناکوتا وانیلی را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم که امیدواریم از طعم بی نظیر این دسر ایتالیایی نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با طعم خوش و مزه متفاوت در منزل

پاناکوتا وانیلی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که با ژلاتین تهیه می شود و این دسر در اغلب رستوران ها سرو می شود و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان این دسر مجلسی را تهیه نمایید. در طرز تهیه پاناکوتا وانیلی از شیر غلیظ شده و شکر و عصاره وانیل و پودر ژلاتین بدون مزه و آب سرد استفاده می شود.

پاناکوتا با روش های مختلفی نظیر پاناکوتا زعفرانی، پاناکوتا انبه، پاناکوتا شکلاتی و پاناکوتا وانیلی تهیه می شود و اگر شما تمایل در تهیه این دسر محبوب تنوع ایجاد کنید بهتر است از این روش ها غافل نشوید.

پاناکوتا وانیلی

مواد لازم

  • شکر : نصف لیوان
  • شیر غلیظ شده :  لیوان
  • عصاره وانیل : دو قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین بدون طعم و مزه :  قاشق غذاخوری
  • آب سرد : قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی در منزل کف

برای تهیه دسر پاناکوتا وانیلی ابتدا شکر و شیر را درون شیر جوش بریزید و شیر جوش را روی حرارت گاز قرار دهید و مخلوط شکر و شیر را هم بزنید تا شکر درون شیر حل شود سپس شیر جوش را از روی شعله گاز بردارید و عصاره وانیل را به مایه پاناکوتا بیفزایید.

هم زدن شیر و شکر
در مرحله بعدی طرز تهیه پاناکوتا وانیلی مقداری روغن بی بو و مزه گیاهی را در کف 8 عدد قالب فرنی بریزید.

چرب کردن کف قالب

پودر ژلاتین را به همراه آب درون ظرفی مناسب بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه صبر کنید.

پودر ژلاتین
مخلوط پاناکوتا را به ژلاتین اضافه کنید و مخلوط مواد را هم بزنید تا ژلاتین درون مایه پاناکوتا حل شود سپس مخلوط پاناکوتا را درون قالب های فرنی بریزید و به مدت 2 ساعت دسر را در یخچال قرار دهید و اگر شما تمایل دارید پاناکوتا را درون ظرفی مناسب برگردانید بهتر است به مدت 4 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

ریختن مایه پاناکوتا درون قالب

برای برگرداندن دسر به کمک چاقو دور تا دور دسر را از ظرف جدا کنید و دسر را درون ظرفی مناسب برگردانید و این دسر خوشمزه را تزیین نمایید.

دسر پاناکوتا

نکات طلایی در تهیه دسر پاناکوتا وانیلی

  • اگر تمایل دارید به جای پودر ژلاتین از ورقه ژلاتین در دستور تهیه پاناکوتا وانیلی استفاده کنید می توانید 250 گرم یا 6 برگ از ژلاتین را درون آب سرد قرار دهید تا نرم شود سپس ورقه های ژلاتین را از درون آب سرد خارج نمایید و به مایه پاناکوتا بیفزایید.
  • برای تزیین کردن دسر پاناکوتا می توانید از برش های میوه نظیر توت فرنگی و شلیل و موز و شکلات و … استفاده کنید.

پاناکوتا وانیلی خوش طعم

دستور تهیه پاناکوتا با ژله خرده شیشه

همانطور که گفتیم پاناکوتا دسری خوشمزه و پرطرفدار با طعمی شیرین است که مواد اصلی آن خامه، شیر و ژلاتین بوده که به روشهای مختلفی می توان آن را تهیه کرد، حال می توان این دسر خوشمزه را به صورت لایه هایی از خامه و زله تهیه کرد و با توجه به فصول مختلف از ژله و میوه های مربوط به همان فصل استفاده نمود، اکنون برای یادگیری این روش از تهیه دسر پاناکوتا می توانید در ادامه همراه ما شوید.

آموزش تهیه پاناکوتا وانیلی

مواد لازم برای پاناکوتا وانیلی

  • خامه صبحانه/ 200 گرم
  • شیر/ 3 پیمانه
  • پودر زلاتین/ 2 قاشق غذا خوری
  • شکر/ یک پیمانه
  • وانیل/ نصف قاشق چای خوری

روش تهیه پاناکوتا با زله خرده شیشه

برای تهیه این دسر، در ابتدا ژلاتین را به همراه نصف لیوان شیر سرد بر روی حرارت غیر مستقیم حل کنید. سپس مخلوط شیر، وانیل و شکر را بر روی حرارت گذاشته و بعد ژلاتین حل شده را به آن بیفزایید.

در مرحله بعدی، خامه را نیز با چند قاشق از مواد مخلوط کنید تا به حالت روان درآید، سپس آن را به همه مواد که روی حرارت قرار دارد, بیفزایید و کمی هم بزنید، سپس از روی حرارت بردارید، زیرا مایه دسر نباید زیاد جوش بخورد، فقط در حدی که کمی گرم شود.

اکنون دسر را داخل ظرف بریزید و حدود 6 ساعت در یخچال بگذارید، سپس چند عدد رنگ پودر ژله ساده درست کنید و آنها را در ظرف های مستطیلی شکل ریخته و درون یخچال بگذارید، بعد از آماده شدن ژله ها نیز می توانید آنها را برش زده و روی دسر بریزید.

دستور تهیه پاناکوتا وانیلی

نکته : به منظور براق شدن ژله ها می توانید از دو لیوان آب جوش استفاده کنید و پودر ژله را به روش بن ماری (قرار دادن بر روی حرارت غیر مستقیم مثلا استفاده از بخار کتری) آماده کنید، در واقع نباید از آب سرد استفاده کنید.

در این مطلب با دو روش از طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این دسر بی نظیر نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید. در صورت تمایل برای آشنایی با آموزش تهیه انواع پاناکوتا می توانید در اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان