یکی از انواع تارت های خوشمزه که در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می شود تارت کشک بادمجان می باشد، کشک بادمجان یکی از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه می باشد که اگر آن را با نان تارت ترکیب کنید بسیار عالی می شود، در ادامه مطلب طرز تهیه تارت کشک بادمجان که یک فینگر فود عالی نیز محسوب می شود را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه تارت کشک بادمجان
- آرد : دو پیمانه
- کره : صد گرم
- تخم مرغ : یک عدد
- شیر : چهار قاشق غذا خوری
- روغن مایع : دو قاشق غذا خوری
- پودر سیر: یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه تارت کشک بادمجان
برای ساخت تارت کشک بادمجان ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید و به تکه های کوچک تقسیم نمایید و حالا آرد را به کره افزوده و با دست این دو را با هم ترکیب کرده تا به شکل خرده های بیسکوییت شود.
در این مرحله از طرز تهیه تارت کشک بادمجان ،حالا این مخلوط کره و آرد را داخل غذا ساز ریخته سپس تخم مرغ، شیر و روغن را به آن بیفزایید تا خمیر یکنواختی به دست آید، در آخر نمک، فلفل و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا مواد به صورت یکدست شود، البته خمیر به دست آمده را زیاد ورز ندهید زیرا این کار باعث می شود خمیر سفت شود.
حالا روی خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید، فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید سپس قالب تارت را کمی چرب کنید و خمیر را از یخچال خارج کنید و داخل قالب تارت بریزید، سپس خمیر را باز کرده و با دست به آن فرم دهید.
در مرحله آخر از طرز تهیه تارت کشک بادمجان، حالا تارت ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و زمانی که زیر تارت ها طلایی شد فر را خاموش کنید و بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید.
مواد لازم جهت تهیه کشک بادمجان
بادمجان : چهار عدد
پیاز بزرگ : یک عدد
سیر : دو حبه
نعنا داغ : یک قاشق غذاخوری
کشک :سه قاشق غذاخوری
روغن : به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
دستور تهیه کشک بادمجان
در طرز تهیه کشک بادمجان، ابتدا بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید و حالا روی بادمجان ها را مقدار کمی نمک بپاشید و به مدت نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود، حالا آن ها را با آب سرد بشویید و صبر کنید تا خشک شوند.
در این مرحله از نحوه تهیه کشک بادمجان، سینی فر را کمی چرب کرده و بادمجان ها را داخل آن قرار دهید، حالا روی بادمجان ها را روغن اسپری کنید و به مدت 40 دقیقه داخل فری که حرارت آن 160 درجه سانتی گراد می باشد قرار دهید تا بادمجان ها به رنگ طلایی شوند.
پیاز را خرد کنید و داخل مقداری روغن پیاز خرد شده را تفت دهید، حالا سیر را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و مقدار کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید، سپس بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه نمایید.
در این مرحله از روش تهیه کشک بادمجان، حالا حدود یک فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید تا بادمجان ها روی حرارت ملایم پخته و نرم شوند، بعد از اینکه آب آن کشیده شد حالا کشک به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود و در آخر نعنا داغ را به آن اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
در مرحله آخر از طرز تهیه تارت کشک بادمجان، کشک بادمجان را بکوبید و فرصت دهید تا خنک شود، حالا پس از خنک شدن تارت ها آن ها را از قالب بیرون آورید و با کشک بادمجان آن ها را پر کنید، می توانید روی تارت کشک بادمجان را بنا به سلیقه تان با محلول زعفران، گردوی خرد شده، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کنید.
نکات تکمیلی
1. در دستور تهیه تارت کشک بادمجان به منظور سرخ شدن بادمجان ها از روغن کمی استفاده کنید زیرا چربی زیاد بادمجان ها باعث خیس شدن تارت می شود.
2. تمام مواد مورد نیاز به منظور تهیه خمیر را می توانید همان زمان که نیاز دارید از یخچال خارج کنید و نیازی نیست که مواد به دمای محیط برسانید و بهتر است مواد سرد باشند.
آموزش تهیه تارت بادمجان
تارت بادمجان نیز یکی از انواع پیش غذا های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که خیلی راحت و ساده تهیه می شود که در ادامه مطلب دستور تهیه ان را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد تا بتوانید آن را تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم :
- بادمجان متوسط دو عدد
- خمیر آماده شده : چهار عدد
- سیر : دو حبه
- ماهی سالمون پاک شده : ششصد یا هشتصد گرم
- جعفری خرد شده : به میزان لازم
- خامه : سه قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی سفت : چهار عدد
- کره آب شده : یک قاشق غذا خوری
- تخم مرغ : دو عدد
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
- کاپاریس : سه تا چهار قاشق غذا خوری
دستور تهیه
در روش تهیه تارت بادمجان ابتدا ماهی سالمون را به شکل ورقه هایی به قطر یک و نیم سانتی متری برش داده سپس با پوست به صورت نگینی خرد نمایید.
حالا تابه مناسبی را انتخاب کرده و کمی روغن زیتون داخل آن ریخته بعد از گرم شدن بادمجان را همراه با سیر داخل روغن ریخته و اجازه دهید طلایی رنگ شوند.
حالا زرده تخم مرغ و خامه را به بادمجان ها افزوده و بعد از هم زدن حرارت را خاموش کنید سپس مخلوط حاصل را روی خمیر بریزید.
در مرحله بعدی روی مواد ماهی سالمون ورقه ای گذاشته سپس نمک و فلفل هم به آن بیفزایید و بعد گوجه فرنگی روی ماهی بگذارید.
حالا خمیر را داخل فر بر روی دمای دویست درجه سانتی گراد گذاشته و اجازه دهید به مدت ده تا پانزده دقیقه بماند تا کاملا پخته شود.
در مرحله پایانی که تارت ها داخل فر در حال پخته شدن هستند جعفری و کاپاریس را به شکل ساطوری خرد کرده سپس کاپاریس را با کمی آب و خامه همراه با مقداری کره تفت داده و در پایان به سس مقداری جعفری افزوده و در کنار تارت بادمجان نوش جان کنید.
جهت آشنایی با دستور تهیه انواع فینگر فود می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.