ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نان مجارستانی لانگوس

نان لانگوس یک غدای کلاسیک خیابانی مجارستانی است که با روغن سیر، خامه ترش و پنیر رنده شده سرو می شود. نان لانگوس را می توان از بیشتر فروشگاه ها و دستفروش های خیابانی تهیه کرد

طرز تهیه نان مجارستانی لانگوس

نان لانگوس یک غدای کلاسیک خیابانی مجارستانی است که با روغن سیر، خامه ترش و پنیر رنده شده سرو می شود. نان لانگوس را می توان از بیشتر فروشگاه ها و دستفروش های خیابانی تهیه کرد.  اگر قصد دارید به مجارستان سفر کنید فراموش نکنید که این غذای خاص مجارستانی را برای یک بار هم که شده حتما امتحان کنید. درست کردن این غذا بسیار ساده است فقط کافی است کمی صبور باشید و به اندازه کافی برای درست کردن آن وقت بگذارید.

مواد مورد نیاز:

  • 500 گرم آرد
  • 25 گرم خمیر مایه تازه و 7 گرم خمیر مایه خشک
  • 150 میلی لیتر آب ولرم
  • 150 میلی لیتر شیر ولرم
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری شکر
  • روغن سبزیجات
  • روغن سیر (3 حبه سیر و 100 میلی لیتر روغن آفتابگردان)
  • خامه ترش
  • پنیر رنده شده
  • نمک

ابتدا با درست کردن روغن سیر شروع می کنیم. سیر را رنده کنید و روی آن مقداری روغن آفتابگردان بریزید و کنار بگذارید.

شیر را داخل لیوان بریزید، شکر را اضافه کنید، 1 قاشق چای خوری آرد و خمیر مایه تازه را اضافه کنید. (اگر خمیر مایه خشک استفاده می کنید فقط کافی است آن را به شیر اضافه کنید) مواد را هم بزنید و منتظر بمانید تا حباب ها روی شیر شکل بگیرد (بین 8 الی 10 دقیقه) می توانید تفاوت را در تصویر بالا مشاهده کنید.

آرد، نمک و ترکیب مایه خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و چند دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را دخل ظرفی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 30 الی 60 دقیقه در فضای گرمی قرار دهید تا زمانی که حجم آن دو برابر شود.

دوباره خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را به شکل توپ در بیاورید و دوباره به مدت 15 الی 20 دقیقه دیگر کنار بگذارید. سپس هر کدام از خمیرها را صاف کنید و کناره های آن ها را بکشید تا خمیر نازک تر شود.

داخل تابه به ارتفاع 3 الی 4 سانتیمتر روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود. می توانید حرارت روغن را با ریختن یک ذره خمیر امتحان کنید اگر خمیر سریع روی روغن بیاید و دور آن مثل تصویر حباب شکل بگیرد روغن آماده سرخ کردن است. اکنون شعله گاز را کم کنید و خمیر را داخل تابه قرار دهید. زمانی که لبه های خمیر طلایی رنگ شد خمیر را پشت و رو کنید تا پشت آن هم سرخ شود. زمانی که روی خمیر طلایی مایل به قهوه ای رنگ شد آن را از داخل تابه بردارید و روی یک عدد دستمال کاغذی قراردهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مقداری روغن سیر روی نان بریزید و روی آن را با خامه ترش، پنیر رنده شده و کمی نمک بپوشانید و تا زمانی که گرم است سرو کنید. نوش جان.

استفاده از مطالب بدونیم فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان