ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دسر هلو لذیذ و خوشمزه با ۲ روش

اگر به دنبال یک پیش غذا و دسر عالی در فصل تابستان برای مهمانی های خود هستید. پیشنهاد می کنیم حتما ما را در این مطلب با طرز تهیه دسر هلو فوق العاده خوشمزه همراهی کنید. این دسر را تهیه و با آن سفره های خود را رنگین نمایید.

طرز تهیه دسر هلو لذیذ و خوشمزه با 2 روش

هلو یکی از میوه های محبوب در فصل تابستان است. این میوه سرشار از ویتامین می باشد. ویتامین A در این میوه در سلامت چشم و هم چنین مبارزه با انواع سرطان ها نقش بسزایی دارد. هم چنین لازم به ذکر است که این میوه دارای ویتامین K می باشد که در درمان و پیش گیری از بیماری های قلبی تاثیر گذار بوده است. از این میوه پر خاصیت می توان انواع دسرها نوشیدنی های خوشمزه نظیر کیک هلو و شربت هلو را تهیه کرد. در این مطلب با دو روش از طرز تهیه دسر هلو آشنا شوید و با درست کردن آن از خواص و طعم بی نظیر آن بهره مند شوید.

در طرز تهیه این دسر می توانید از مواد متنوعی استفاده کنید و با از دستورهای مختلفی استفاده کنید. در ابتدا ما طرز تهیه این دسر با پود ژلاتین را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • شیر: 1 پیمانه
  • هلو: به صورت میکس شده 2 لیوان
  • شکر: 1 پیمانه
  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • پودر ژلاتین: 3 قاشق غذا خوری
  • آب جوش: 3 پیمانه
  • پودر ژله با طعم هلو: 2 بسته
  • آب: 1/4 پیمانه برای حل کردن ژلاتین

طرز تهیه دسر هلو خوشمزه

طرز تهیه دسر هلو قالبی

در ابتدا باید هلو ها را به خوبی شسته و پوست آن را جدا کرده و هسته را نیز خارج کنید. سپس باید هلو ها را میکس کنید.

در ادامه دو لیوان از هلو میکس کرده را داخل ظرفی ریخته و به آن یک لیوان شکر بیفزایید. سپس یک بسته خامه صبحانه به این ترکیب اضافه کرده و مواد را باهم ترکیب کنید.

در این مرحله نوبت آن است که در ظرفی پودر ژلاتین را ریخته و با آب ترکیب کنید. آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و بن ماری کنید.

ظرفی را تهیه کرده و پودر ژله را داخل آن بریزید. سه لیوان آب جوش را به ژله  اضافه کرده و آن ها را به خوبی مخلوط کنید تا مایع یکدست و شفافی حاصل شود.

پس از سرد شدن پودر ژلاتین و ژله باید این دو را به ترکیب هلو و شیر بیفزایید و هم بزنید.

قالبی تهبه کنید و مواد را داخل آن بریزید. اگر قالب شما از جنس سیلیکونی باشد نیاز ندارید که کف و اطراف آن را چرب کنید زیرا دسر به را حتی جدا می شود.

قالب را به مدت یک شب در یخچال گذاشته تا دسر کاملا خود را بگیرد. بعد از گذشت این زمان دسر هلو شما آماده است. نوش جان بفرمایید.

دستور تهیه دسر هلو با ژلاتین

در فصل تابستان درست کردن این دسر همراه با بستنی می تواند بسیار لذت بخش باشد. برای تهیه دسر هلو همراه با بستنی به روش زیر عمل کنید.

مواد لازم

  • کره: 6 قاشق چای خوری
  • هلو : 4 فنجان به صورت پوست کنده
  • بستنی:3 فنجان
  • آرد: 1/4 فنجان
  • شکر: 1/3 فنجان
  • شکر قهوه ای: نصف فنجان
  • جو دوسر پرک: نصف فنجان
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چایی خوری

آموزش تهیه دسر هلو با بستنی

در ابتدا برای درست کردن این دسر باید کاسه ی بزرگی تهیه کرده و شکر، عصاره وانیل و تکه های هلو را داخل آن بریزید و به خوبی ترکیب کنید.

قالبی که ابعاد آن تقریبا 16 سانتی متر است، تهیه بفرمایید. دقت کنید که جنس  قالب شما باید نچسب باشد. مواد تهیه شده در مرحله قبل را درون قالب پخش کنید.

در این مرحله از طرز تهیه دسر هلو باید در ظرفی آرد، شکر قهوه ای و جو دوسر را ترکیب کرده و کره را نیز به آن ها بیفزایید. مواد را تا جایی که یکدست شود هم بزنید. آن ها را روی مواد درون قالب ها بریزید. سپس لازم است روی قالب را با فویل پوشانده و آن را داخل فر قرار دهید و گریل را نیز روشن کنید.

مواد شما باید بین 15 تا 20 دقیقه با حرارت متوسط در فر پخته شود. بعد از گذشت این زمان گریل را خاموش کنید و منتظر بمانید تا مواد شما سرد و خنک شود.

در آخر دسر را درون ظرف وافل ریخته و روی آن بستنی قرار دهید و به دلخواه آن را تزئین کنید.

طرز تهیه دسر هلو با بستنی

دسر هلو شما آماده است. پیشنهاد می کنیم از این دسر برای پذیرایی متفاوت و عالی از مهمانان خود استفاده کنید و یا با تهیه انواع دسر به سفره های خود زینت ببخشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان