ماهان شبکه ایرانیان

مبارزه با سرطان، تغذیه یک قدم جلوتر از درمان‌های رایج (۲)

بخش دوم- اطلاق کلمه سرطان، مجموعه‌ زیادی از بیماری‌ها را در بر می‌گیرد که وجه مشترک آنها تکثیر یک یا چند گروه سلولی است که از تکلم موجود در بدن خارج شده‌اند.

مبارزه با سرطان، تغذیه یک قدم جلوتر از درمان‌های رایج (2)

 

سلول‌های سرطانی چگونه تغذیه می‌شوند؟

1- قندها از منابع عمده تامین انرژی سلول‌های سرطان می‌باشند، با کنار گذاشتن شکر می‌توان سلول‌های سرطانی را از یک منبع تغذیه‌کننده محروم کرد. سایر شیرین‌کننده‌ها (قندهای مصنوعی) نیز که همگی از «اسپارتام» ساخته می‌شوند در طولانی مدت برای بدن مضر هستند؛ یک جایگزین طبیعی برای شکر می‌تواند عسل و یا ملاس (شیره‌ چغندر به هنگام تصفیه قند) باشد که آن هم می‌بایست به میزان کم مصرف شود.

نمکی که بر سر میز غذای شما وجود دارد برای سفید شدن ترکیبات شیمیایی زیادی به آن اضافه شده و برای شما مضر است. جایگزین بهتر برای نمک، نمک دریایی است.

2- شیر، باعث تولید موکوی بیشتر مخصوص در لوله گوارش می‌شود. سلول‌های سرطانی نیز از این لوکوس تغذیه می‌کنند. با جایگزین کردن شیر سویا به جای شیر معمولی رشد سلول‌های سرطانی متوقف می‌شود.

3- سلول‌های سرطانی در محیط‌های اسیدی بهتر رشد می‌کنند. رژیم غذایی حاوی گوشت اسیدی می‌باشد و بهتر است که ماهی بیشتر مصرف شود و گوشت مرغ بهتر از گوشت گاو می‌باشد. گوشت همچنین حاوی آنتی‌بیوتیک‌ها، هورمون‌ها و انگل‌هایی است که در بدن دام زندگی می‌کنند کلیه این مواد برای بدن خصوصا بیماران مبتلا به سرطان مضرند.

4- رژیم غذایی که 80 درصد آن حاوی سبزیجات تازه، آب میوه، غلات سبوس‌دار، حبوبات، دانه‌ها، مغزها و کمی میوه می‌باشد می‌تواند بدن را به سمت یک محیط قلیایی سوق دهد. 20 درصد باقیمانده هم می‌تواند شامل حبوبات (انواع لوبیا) به شکل پخته شده باشد. 

آب سبزیجات تازه با فراهم کردن آنزیم‌های فعالی که به راحتی جذب می‌شوند می‌تواند طی 15 دقیقه به سطح سلولی رسیده و سلول‌های سالم را تغذیه کرده و رشد آنها را سریع‌تر نماید. برای تامین آنزیم‌های زنده و فعال و ساخت سلول‌های سالم، آب سبزیجات تازه بنوشید (جوانه‌های انواع حبوبات)، در روز 3 تا 4 وعده سبزیجات خام نیز مصرف کنید. فراموش نکنید که آنزیم‌ها در حرارت 40 درجه‌سانتی‌گراد از بین می‌روند.

5- از خوردن چای، قهوه، شکلات که حاوی کافئین می‌باشند اجتناب کنید. چای سبز جایگزین مناسبی برای آنها می‌باشد و خاصیت ضدسرطانی دارد. بهترین آب برای نوشیدن آب تصفیه شده و خالص یا آب فیلتر شده است ولیکن از نوشیدن آب مقطر خودداری کنید چون محیط آن اسیدی است.

6- پروتئین گوشت از آنجایی که دیر هضم می‌باشد نیاز به آنزیم‌های هضم‌کننده‌ فراوانی دارد. گوشت هضم نشده‌ای که در روده‌ها باقی می‌ماند فاسد شده و سبب ایجاد ترکیبات سمی و مضر در بدن می‌شود.

با توجه به اینکه دیواره‌های سلول‌های سرطانی دارای پوشش پروتئینی سختی می‌باشند. با خودداری از خوردن گوشت و یا کمتر خوردن آن، آنزیم‌های بیشتری در بدن آزاد می‌شوند و به دیواره‌های پروتئینی سلول‌های سرطانی حمله می‌کنند و به سلول‌های محافظ موجود در بدن اجازه می‌دهند که سلول‌های سرطانی را از بین ببرند.

7- بعضی از مکمل‌های غذایی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند مانند (آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی  و غیره) و مقاومت بدن را در برابر سلول‌های سرطانی بالا می‌برند. بعضی از مکمل‌ها مانند ویتامین E به بدن کمک می‌کنند تا سلول‌های ناخواسته و آسیب دیده و غیرضروری را از بین ببرد.

8- سرطان بیماری جسم، روح و فکر و ذهن انسان می‌باشد. داشتن یک روحیه فعال و با نشاط و مثبت می‌تواند فرد مبتلا به سرطان را نجات دهد. خشم و عصبانیت، بخشنده نبودن و کینه به دل گرفتن، بد خلق بودن بدن را به سمت استرس و محیط اسیدی می‌برد. بیاموزیم که روحیه‌ی بخشنده و مهربان داشته باشیم. یادبگیریم که به خود آرامش دهیم (relaxation) و از زندگی لذت ببریم.

سلول‌های سرطانی در محیط‌های اکسیژنی قادر به رشد و نمو نمی‌باشند. ورزش روزانه، و نفس عمیق کشیدن سبب می‌شوند که اکسیژن بیشتری به سلول‌های بدن برسند. اکسیژن درمانی یکی از روش‌هایی است که می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند. با ورزش‌هایی مانند یوگا و مدیتیشن (مراقبه) می‌توان نفس عمیق کشیدن را تجربه و تمرین کرد.

 

 

برای خواندن بخش اول- مبارزه با سرطان، تغذیه یک قدم جلوتر از درمان‌های رایج- اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان