پاستا یونانی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ کشور یونان است و شما می توانید برای طرز تهیه پاستا یونانی از سینه مرغ و پاستا و پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای و زیتون سیاه و گوجه فرنگی و فلفل سیاه و نمک و روغن و زردچوبه استفاده نمایید.
برای پخت پاستا از روش های مختلف نظیر پاستا یونانی و پاستا ایتالیایی و پاستا چینی و پاستا مکزیکی و … استفاده می شود و بهتر است شما به کمک دستورات مختلف در پخت این غذای فرنگی تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم
- پاستا : یک بسته
- سینه مرغ کامل : یک عدد
- پیاز بزرگ : یک عدد
- قارچ : 250 گرم
- فلفل دلمه ای : یک عدد
- زیتون سیاه : نصف پیمانه
- گوجه فرنگی خشک شده : یک پیمانه
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل سیاه : به مقدار لازم
- روغن : به مقدار لازم
- زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا یونانی با ساده ترین روش
برای پخت پاستا یونانی ابتدا سینه مرغ را به همراه زردچوبه و دو پیمانه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا سینه مرغ پخته شود سپس پیاز را به صورت خلالی درشت خرد نمایید و پیاز را درون روغن تفت بدهید تا سبک شود فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
بعد از اینکه فلفل دلمه ای مقداری نرم شد باید نمک و فلفل سیاه و مقداری زردچوبه را به آن بیفزایید و مواد را به خوبی تفت بدهید سپس قارچ اسلایس شده را به مخلوط مواد بیفزایید و قارچ را تفت بدهید و گوجه خشک را به مایه پاستا اضافه نمایید و مواد را هم بزنید. هسته های زیتون را بیرون آورید و زیتون ها را به مخلوط مواد تابه بیفزایید و آن ها را نیز مقداری تفت بدهید.
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به مایه پاستا اضافه نمایید سپس همه مواد را به خوبی تفت بدهید تا یکدست شوند و تابه را از روی حرارت گاز بردارید.
درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید سپس اجازه بدهید تا آب به دمای جوش برسد و مقداری نمک و روغن درون آب بریزید و پاستا را به آب در حال جوش بیفزایید و بعد از اینکه پاستا نرم شد آن را درون آبکش بریزید سپس پاستا را با مخلوط گوشتی ترکیب نمایید و در صورت تمایل روی پاستا مقداری پنیر فتا بریزید.
نکات طلایی برای پخت بهتر پاستا یونانی
- توجه داشته باشید که پاستا باید به اندازه کافی نرم شود سپس آن را درون آبکش بریزید.
- بعد از ریختن پاستا درون آبکش باید آب آن به خوبی گرفته شود سپس پاستا نرم شده را با مخلوط گوشت مرغ ترکیب نمایید.
- برای خوش طعم تر شدن پاستا بهتر است مقدار ادویه ها را به درستی برای تهیه مخلوط گوشت مرغ با یکدیگر ترکیب کنید.
- اجازه دهید آب قارچ و فلفل دلمه ای به خوبی خشک شود سپس آن ها را تفت بدهید.
در این مطلب آموزش دستور پخت پاستا یونانی را در اختیار شما کدبانوهای عزیز قرار دادیم که امیدواریم از پخت این غذای فرنگی نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.