کاسرول مرغ که به کاسترول مرغ نیز معروف می باشد از انواع پیش غذاهای خوشمزه و سالم است و شما می توانید این غذا را به عنوان وعده اصلی نیز میل کنید. در طرز تهیه کاسرول مرغ از سینه مرغ و سیب زمینی و پنیر موزارلا و پنیر چدار و رب گوجه فرنگی و نخود فرنگی و سس خردل و آبلیمو و روغن زیتون و ادویه استفاده می شود.
به کمک گوشت مرغ می توانید غذاهای مقوی و خوشمزه ای نظیر مرغ شکم پر و کاسرول مرغ و ناگت مرغ و مرغ مندی و … را در منزل بپزید و توسط این غذها در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید.
![دستور تهیه کاسرول مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/27/1246150736h.jpeg)
مواد لازم
- سینه مرغ : 400 گرم
- سیب زمینی : سه عدد
- پنیر چدار : نصف پیمانه
- پنیر موزارلا : یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی : 4 قاشق غذاخوری
- نخود فرنگی : نصف پیمانه
- سس خردل : یک قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه : دو قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا : نصف قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری
- پودر سیر : نصف قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل سیاه : به میزان لازم
- فلفل قرمز : به میزان لازم
طرز تهیه کاسرول مرغ با ساده ترین روش
ابتدا پوست سیب زمینی ها را بگیرید و آن ها را به صورت مکعبی خرد نمایید سپس سینه مرغ بدون استخوان را هم به صورت مکعبی خرد کنید.
پاپریکا و خردل و روغن زیتون و پودر سیر و فلفل و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد سس را با یکدیگر ترکیب نمایید سپس یک قاشق غذاخوری از سس را بردارید و در مکانی مناسب قرار بدهید.
سس مخصوص را با سیب زمینی ها مخلوط نمایید سپس مخلوط سیب زمینی را درون ظرف پیرکس که از قبل چرب کرده اید بریزید و فویل مخصوص را روی ظرف بکشید و ظرف را داخل فر گرم شده و با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 60 دقیقه قرار بدهید و بعد از گذشت 20 دقیقه به سیب زمینی ها سر بزنید و آن ها را به کمک قاشق زیر و رو کنید.
![روش پخت کاسرول مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/27/1246150768m.jpeg)
سینه مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری سس که از قبل کنار گذاشته اید مخلوط نمایید سپس درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و سینه مرغ را تفت دهید. سینه مرغ پخته شده را روی سیب زمینی های پخته شده پخش نمایید سپس پنیر موزارلا و پنیر چدار را با یکدیگر مخلوط نمایید و روی سینه مرغ بریزید و ظرف حاوی کاسرول را درون فر قرار بدهید تا پنیرها ذوب و طلایی شوند.
![روش تهیه کاسرول مرغ](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/27/1246150799r.jpeg)
کاسرول مرغ آماده شده را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار بدهید سپس آن را برش بزنید و این غذای خوشمزه را به کمک سبزیجات تازه و خیار شور و … تزیین کنید.
![طرز تهیه کاسرول مرغ در منزل](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/27/1246150830k.jpeg)
نکات طلایی برای پخت بهتر کاسرول مرغ
- در انتهای پخت سیب زمینی ها قول را بردارید تا روی سیب زمینی ها گریل شود.
- بعد از ذوب شدن پنیر می توانید گریل را بردارید تا سطح کاسرول مرغ طلایی رنگ شود.
- در صورت تمایل می توانید برای طعم بهتر کاسرول مرغ از آویشن استفاده کنید.
![طرز تهیه کاسرول مرغ در خانه](/Upload/Public/Content/Images/1400/06/27/1246150861p.jpeg)
آموزش طرز پخت کاسرو مرغ را در این مطلب مشاهده کردید که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ساده نهایت لذت را برده باشید و مورد توجه تان قرار گرفته باشد.