به گزارش خراسان : گوجه خشک شده طعم دار یکی از بهترین چاشنی هایی است که می توانید برای طعم دار کردن غذاهای تان در طول پاییز و زمستان از آن استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه گوجه خشک شده طعم دار را با یک دستور ساده به شما آموزش می دهیم
گوجه فرنگی نیمه سفت و گوشتی: یک و نیم کیلوگرم
پودر سبزی معطر (مخلوطی از آویشن، ریحان و...): یک قاشق غذا خوری
نمک درشت: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گوجه خشک شده طعم دار
گوجه فرنگی ها را از طول نصف کنید.
دانه های گوجه فرنگی را با چاقو خالی کنید. این کار سلیقه ای است. اگر دوست ندارید دانه ها را با چاقو خارج کنید، گوجه های نیم شده را کمی فشار دهید تا آب کنار دانه ها بچکد.
کف سینی فر را روغن بمالید یا با فویل آلومینیومی بپوشانید. گوجه فرنگی ها را روی سینی بچینید به طوری که قسمت برش خورده رو به بالا باشد.4- ابتدا مقداری نمک و سپس سبزی های معطر را روی گوجه ها بپاشید. فر را روی کمترین درجه ممکن قرار دهید.5- سینی را به مدت 4 تا 5 ساعت یا کمتر داخل فر بگذارید. با حرارت بسیار ملایم فر، آب گوجه فرنگی ها کشیده و خشک می شود.
بیشتربخوانید:
نکاتی برای تهیه بهتر گوجه خشک شده طعم دار
اگر گوجه فرنگی ها درشت باشد، زمان بیشتری می برد.
گوجه فرنگی های خشک شده زمانی آماده است که وقتی آن ها را در دست بگیرید و فشار دهید ، آبی نداشته باشد، اما حالت لاستیکی و انعطاف پذیر خود را حفظ کند.
گوجه فرنگی ها را با چند حبه سیر و سبزی معطر خشک، داخل شیشه روغن زیتون بی بو بریزید. بعد از یک روز داخل یخچال قرار دهید و نگهداری کنید.
می توانید گوجه فرنگی ها را با کمی آب لیموی تازه، فلفل و پودر آویشن مخلوط کنید و سپس داخل روغن زیتون بریزید.
فواید گوجه فرنگی خشک شده
گوجه فرنگی خشک شده دارای خاصیت اشتها آوری است.
همچنین با مصرف آن خستگی از بین خواهد رفت. گوجه فرنگی خشک شده تقویت کننده قلب و اعصاب، تسکین دهنده دردهای رماتیسمی و مفاصل و درمان کننده نقرس است.
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خشک شده در جلوگیری از حملات قلبی بسیار اثر بخش است. همچنین لیکوپن میتواند هورمون سیری بیشتری را در بدن آزاد کند و به همین دلیل برای کسانی که قصد دارند رژیم های سخت بگیرند و وزن کم کنند، پیشنهاد بسیار خوبی است.