پودینگ تخم شربتی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی می باشد. برای طرز تهیه پودینگ تخم شربتی روش های مختلفی وجود دارد و شما می توانید برای تهیه این دسر تخم شربتی را با شیر و وانیل و مغز آجیل و برش های میوه و … ترکیب نمایید.
آموزش طرز تهیه پودینگ تخم شربتی با دو روش ساده
دسر پایه ثابت مهمانی ها است و برای پذیرایی از مهمان ها شما می توانید انواع پودینگ وانیلی و پودینگ شکلاتی و پودینگ تخم شربتی و … را در منزل تهیه کنید. در ادامه مراحل تهیه دسر پودینگ با تخم شربتی را به شما کدبانوهای عزیز آموزش خواهیم داد که امیدواریم با توجه به دستورات ذکر شده بتوانید دسری خوش طعم را در منزل تهیه نمایید.
مواد لازم برای 4 نفر
- شیر سرد : دو لیوان
- نشاسته ذرت : سه قاشق غذاخوری
- شکر : نصف لیوان
- وانیل : نوک قاشق چایخوری
- نصف بسته ژله بلوبری یا ژله موز
- یک قاشق غذاخوری پودر تخم شربتی حل شده در نصف لیوان آب
- زرده تخم مرغ : یک عدد
آموزش اول روش تهیه پودینگ با تخم شربتی
ابتدا نشاسته و شکر و شیر را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب نمایید.
سپس وانیل و زرده تخم مرغ را به مخلوط نشاسته بیفزایید.
مایه دسر را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار بدهید و آن را مدام هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود. قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در یخچال قرار بدهید تا مایه دسر خنک شود و در طول این مدت مایه دسر را گهگاهی هم بزنید تا رویه آن نبندد.
تخم شربتی را بشویید و آن را با آب مخلوط نمایید و اجازه دهید تا تخم شربتی لعاب بیندازد. نصف لیوان ژله را درون نصف لیوان آب جوش حل نمایید سپس نصف لیوان آب سرد را به ژله اضافه کنید و ژله را درون یخچال قرار بدهید تا بسته و سفت شود.
دو قاشق تخم شربتی را به ژله نیم بند شده بیفزایید و باقی مانده تخم شربتی را هم به مایه پودینگ اضافه نمایید و اجازه دهید تا مایه پودینگ خوش را بگیرد سپس یک لایه از پودینگ و یک لایه از ژله را درون ظرف مخصوص سرو بریزید و دسر را درون یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت قرار بدهید تا آماده سرو شود.
مواد لازم
- تخم شربتی : 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- شیر : 3/4 پیمانه
- عسل : سه قاشق غذاخوری
- وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
- مغز یا میوه : به مقدار لازم
آموزش دوم روش تهیه پودینگ با تخم شربتی
شیر و عسل و تخم شربتی و وانیل را درون ظرفی مناسب به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید. پودینگ را درون ظرفی مناسب یا قالب سیلیکونی بریزید سپس ظرف حاوی دسر را به مدت 6 ساعت یا یک شب درون یخچال قرار بدهید تا پودینگ مانند ژله بسته شود.
دسر را بعد از مدت زمان ذکر شده از درون یخچال بیرون آورید و در ظرفی مناسب برگردانید سپس این دسر خوشمزه را به کمک برش میوه و انواع مغز آجیل و … تزیین نمایید.
در این مطلب با مراحل تهیه دسر پودینگ با تخم شربتی در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم از تهیه این دسر نهایت لذت را برده باشید.