مک اند چیز یکی دیگر از غذاهای ملل است که دارای طعمی لذیذ و عالی می باشد. مک اند چیز را می توان نوعی ماکارونی و یا پاستا به شمار آورد. این غذای خوشمزه را می توانید در جشن تولد و مهمانی های دیگر تهیه کنید. برای آشنایی با طرز تهیه مک اند چیز همراه ما باشید.
مک اند چیز غذایی است با طعم عالی که همه ی افراد اعم از کودک و جوان و بزرگسال را می تواند طرفدار خود نماید. زمان پخت این غذا کم بوده و به راحتی در منزل آماده می گردد. این غذا اغلب در منوی اغلب فست فودها، کافی شاپ ها و رستوران ها قرار دارد. و اما 2 شیوه ی پخت با استفاده از فر و بدون استفاده از فر وجود دارد که در این مطلب هر دو شیوه را آموزش خواهیم داد.
مواد مورد نیاز
- 1 پیمانه شیر
- 50 گرم کره
- 250 گرم پاستا ماکارونی فرمی
- 1 پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
- 3 ورق پنیر جدار
- 7 ورق پنیر گودا
- 2 قاشق غذاخوری خامه
- 1 قاشق غذاخوری سس تند
- 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و یا آرد سفید
- 2 قاشق غذاخوری خامه
آموزش طرز تهیه مک اند چیز خوش طعم
مرحله ی 1
ابتدا درون قابلمه ای متوسط مقداری آب ریخته، و سپس بر روی شعله متوسط قرار دهید تا آب بجوشد. مقداری نمک و روغن به آب جوشیده اضافه بیفزایید.
در نهایت مطابق با دستور العمل نوشته بر روی بسته پاستا را بپزید. فقط برای جلوگیری از نرم شدن آن، زودتر از آب بکشید.
مرحله ی 2
سپس کره را در تابه قرار داده، با شعله متوسط حرارت بدهید تا آرام آرام ذوب گردد.
پس از ذوب شدن کره، آرد ذرت را به آن بیفزایید و به طور پیوسته به هم بزنید تا ترکیبی یکنواخت به دست آید.
مرحله ی 3
خامه و شیر را به این ترکیب افزوده و به خوبی بهم بزنید تا خوب یکنواخت گردد. بعد ورقه های پنیر جدار، و ورقه های پنیر گودا و پنیر پیتزا را به مخلوط افزوده و به خوبی بهم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط گردند.
پنیر پارمسان را نیز به این ترکیب افزوده، و مواد را به خوبی بهم بزنید.
در نهایت سس تند را بیفزایید و مجددا ترکیب را به هم بزنید تا تمامی پنیرها با سایر مواد مخلوط گردند.
هنگامی که تمامی مواد سس پنیر با یکدیگر مخلوط شدند، منتظر بمانید تا سس حباب بزند.
مرحله ی چهارم : پخت مک اند چیز
1 – بدون استفاده از فر
حالا پاستای آماده را به سس پنیر بیفزایید و خوب به هم بزنید، به طوری که سس پنیر به خوبی جذب پاستا شود.
2 – با استفاده از فر (مک اند چیز سوخاری)
و اما در صورت استفاده از فر، پاستا را با سس پنیر ترکیب کنید. سپس ترکیب را درون ظرفی مناسب و مقاوم به حرارت بریزید.
2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری را درون مقداری کره تفت داده و پس از تغییر رنگ یافتن و طلایی شدن، بر روی ترکیب مک اند چیز بریزید.
فر را بر روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم نموده و ظرف مک اند چیز را در آن قرار بدهید.
چند نکته ی طلایی
در صورت تمایل به افزایش کش آمدن این غذا هنگام میل کردن، می توانید میزان پنیر پیتزا را یک و نیم یا 2 پیمانه استفاده کنید.
چنانچه هم پنیر جدار و پنیر گودا را در منزل ندارید؛ می توانید تنها یکی از آنها را به کار ببرید.
در این مطلب آموزشی – آشپزی شما عزیزان را با طرز تهیه مک اند چیز آشنا ساختیم. امیدواریم مورد توجه شما علاقه مندان واقع شود. همچنین برای آشنایی با طرز تهیه پاستا یونانی و طرز تهیه ماکارونی با پنیر بر روی لینک کلیک کنید.