ماهان شبکه ایرانیان

خوشمزه روز: شکوفه های پنیری پیاز [تماشا کنید]

دستور پختی که در این شماره برایتان انتخاب کرده ایم یک غذای کامل و اصلی محسوب نمی شود، بلکه در کنار غذا یا به عنوان پیش غذا می توان از آن استفاده کرد. اگر طرفدار پیاز باشید، بدون شک از طعم بسیار خوب آن لذت خواهید برد.

خوشمزه روز: شکوفه های پنیری پیاز [تماشا کنید]

دستور پختی که در این شماره برایتان انتخاب کرده ایم یک غذای کامل و اصلی محسوب نمی شود، بلکه در کنار غذا یا به عنوان پیش غذا می توان از آن استفاده کرد. اگر طرفدار پیاز باشید، بدون شک از طعم بسیار خوب آن لذت خواهید برد.

مواد لازم (3 نفر)

  • 3 عدد پیاز شیرین پوست کنده
  • 1٫5 پیمانه شیر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1٫5 پیمانه آرد
  • دو اسلایس پنیر موزارلا
  • 1 قاشق غذاخوری نمک-سیر
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل  سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
  • روغن کانولا برای سرخ کردن
  • سس (دلخواه)

طرز تهیه

  1. فقط قسمت سر پیازها را جدا کرده و پوست آن ها را جدا کنید.
  2. با استفاده از یک چاقوی تیز، از قسمت ریشه پیاز، برش های عمودی به سمت پائین بزنید تا به صورت خلالی از هم باز شوند، اما از ریشه جدا نگردند.
  3. پیاز را برگردانده و لایه های آن را از هم باز کنید.
  4. 2 اسلایس پنیر موزارلا را روی یکدیگر گذاشته و سپس به تکه های یک سانتی متری برش دهید.
  5. پنیرها را در میان لایه های پیاز بگذارید.
  6. پیاز را به مدت 1 ساعت درون فریزر قرار دهید.
  7. در یک کاسه بزرگ، آرد، پاپریکا، نمک-سیر و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
  8. در کاسه ای دیگر، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
  9. پیاز را اول درون مخلوط شیر و سپس درون مخلوط آرد بغلتانید. این کار را دو بار تکرار کنید.
  10. سپس آن را به مدت 20 دقیقه درون فریزر بگذارید تا سفت شود.
  11. روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه کوچک داغ کنید.
  12. سپس پیاز سوخاری را درون آن ریخته و پس از دو دقیقه که کاملا سرخ و طلایی شد، آن را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه اش گرفته شود.
  13. در آخر هم می توانید با سس دلخواه خود این اسنک را سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان