البته بعضی از افراد نیز عرق بیدمشک را در شهد داغ (بعد از قوام یافتن) می ریزند. با این کار شربت بعد از سرد شدن، غلیظ می شود اما بوی بیدمشک آن خیلی نخواهد بود.
این امر نیز کاملاً سلیقه ای است و بسته به اینکه شما چه میزان عطری را برای شربت بیدمشک می پسندید، متفاوت است.
افرادی نیز به شربت بیدمشک همچون شربت نعنا، مقداری زعفران آب کرده، گلاب و یا هر دو را اضافه می کنند. خود بیدمشک عطر بسیار خوبی دارد و نیازی به اضافه کردن گلاب و… نیست. چون بوی گلاب و زعفران تا حدود زیادی عطر بیدمشک را از بین خواهد برد.
دستور تهیه شربت بیدمشک با تخم شربتی
این شربت از جمله نوشیدنی های آرامش بخش است، استفاده از عرق بهار نارنج در ترکیب شربت بیدمشک با تخم شربتی برای تقویت اعصاب و قلب بسیار مفید می باشد، ضمن اینکه اختلالات عصبی و بی خوابی را رفع خواهد کرد.
تخم شربتی نیز حاوی کلسیم بوده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند، از این رو ترکیب بیدمشک، تخم شربتی و بهار نارنج در یک نوشیدنی، بسیار عالی برای درمان استرس بوده و با مصرف این نوشیدنی قبل از خواب می توانید خواب آرامی را تجربه نمایید. در ادامه طرز تهیه شربت بیدمشک با طعمی دیگر را در اختیارتان قرار می دهیم.
مواد لازم
- عرق بیدمشک/ نصف لیوان (100 میلی لیتر)
- عرق بهار نارنج/ نصف لیوان (100 میلی لیتر)
- تخم شربتی/ یک قاشق غذا خوری
- عسل/ 5 قاشق غذا خوری یا شربت سکنجبین/ نصف لیوان
- زعفران دم کرده/ یک تا دو قاشق غذا خوری
- آب/ یک و نیم لیتر
- گلاب (اختیاری)/ 2 قاشق غذا خوری
روش تهیه شربت بیدمشک با تخم شربتی
در ابتدا تخم شربتی را در داخل کاسه ای بریزید و مقداری آب سرد به آن اضافه کنید به طوری که سطح آن را بپوشاند، اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه تخم شربتی ها خیس بخورند و لعاب دار شوند.
تخم شربتی های خیسانده شده، سنگین شده و ته نشین می شوند، در این هنگام می توانید آب روی آنها را خالی کنید تا در صورت وجود ناخالصی های موجود در آن، جدا شوند.
اکنون مجدداً روی تخم شربتی ها را آب بریزید و آن را داخل کاسه دیگری بریزید تا اگر در ته ظرف شن و سنگریزه ته نشین شده باشد از آن جدا شود.
این کار را چند بار تکرار کنید تا تخم شربتی ها کاملا تمیز و شسته شوند، سپس تخم شربتی ها را داخل پارچ بریزید و مقدار آب مورد نیاز را به آن اضافه کنید، سپس عرق بیدمشک، عرق بهار نارنج، زعفران و گلاب را نیز افزوده و بعد از اضافه کردن عسل یا شربت سکنجبین، آن را هم بزنید.
بعد از تنظیم کردن میزان شیرینی شربت با توجه به ذائقه تان، می توانید آن را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد نوش جان کنید.
نکته : اگر از عسل برای شیرین کردن شربت استفاده می کنید، می توانید آن را در آب ولرم حل کرده و سپس به شربت بیفزایید.
ضمن اینکه امیدواریم طرز تهیه شربت بیدمشک که در این مطلب ارائه دادیم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، از همه شما دوستان علاقه مند دعوت می نماییم با کلیک بر روی نوشیدنی سرد مجله آرگا از دیگر آموزش ها برای تهیه شربت های مختلف دیدن نموده و نهایت استفاده را از هر یک ببرید.