ماهان شبکه ایرانیان

نکات مهمی در مورد گردو که هر کسی باید بداند!

با مطالعه این مقاله هم می‌توانید راحت‌تر خرید کنید و هم بعد از خرید می‌توانید گردوهایتان را برای مدت طولانی‌تری سالم و تازه نگه دارید.

مغز گردو درجه یک درکام

اگر قصد خرید گردو دارید، حتما این مقاله را تا انتها بخوانید؛ این مقاله که خلاصه‌ای از چندین مقاله خوب سایت درکام است، در درجه اول شما را با انواع گردو و ویژگی‌های هر یک آشنا می‌کند و به معرفی بهترین گردو می‌پردازد، در ادامه نکاتی در مورد نحوه پوست کندن گردوی تازه و خشک کردن آن می‌گوید و در نهایت شما را با روش صحیح نگهداری انواع گردو آشنا می‌کند. به این ترتیب با مطالعه این مقاله هم می‌توانید راحت‌تر خرید کنید و هم بعد از خرید می‌توانید گردوهایتان را برای مدت طولانی‌تری سالم و تازه نگه دارید.

انواع گردو

گردوها را می‌توان از نظر با پوست یا بدون پوست بودن، ایرانی یا خارجی بودن، جنس پوست، نوع مغز گردو و … به صورت‌های مختلفی دسته‌بندی کرد.

انواع گردو با پوست

زمانی که گردو از درخت چیده می‌شود، دارای دو پوست به رنگ‌های سبز و قهوه‌ای می‌باشد. پوسته سبز که لایه بیرونی گردو را تشکیل داده، باید حداکثر تا یک هفته بعد از چیده‌شدن گردو از گردو جدا شود وگرنه مغز داخلی گردو خراب شده و طعم و کیفیت آن افت می‌کند.

روش‌های جدا کردن پوست سبز​

برای کندن پوست سبز گردو روش‌های مختلفی وجود دارد. براساس مقاله "۷ روش کندن پوست سبز گردوی تازه" درکام که می‌توانید آن را با سرچ در گوگل ببینید، چند مورد از مهم‌ترین این روش‌ها شامل موارد زیر است:

  • می‌توانید با استفاده از یک سنگ چند ضربه به گردو بزنید و پوست سبز آن را جدا نمایید.
  • می‌توانید گردو را زیر کفش خود قرار دهید و آن را روی زمین با فشار مناسبی بغلتانید تا پوست آن به راحتی جدا شود.
  • یک تخته چوبی روی گردوها قرار داده و آن را مانند وردنه روی آن‌ها حرکت دهید تا پوست سبزشان جدا شود.
  • اگر عجله ندارید، بعد از چیدن گردو از درخت بگذارید دو الی سه روز با همان پوست سبز در هوای آزاد بماند تا پوست آن کمی خشک شده و راحت‌تر جدا شود.
  • برای جدا کردن پوست سبز از گردو دستگاه خاصی وجود دارد که به صورت اتوماتیک این کار را انجام می‌دهد ولی در این روش ممکن است در زمان جدا کردن پوست گردو، کمی از آب پوست سبز به داخل گردو نفوذ کرده و در نتیجه مغز گردو کمی تیره‌تر شود.
دو نکته برای جدا کردن پوست سبز از گردو​

نکته ۱: هنگام جدا کردن پوست سبز، مراقب باشید که به پوست قهوه‌ای آسیبی وارد نشود و نشکند.
نکته ۲: حتما در زمان برداشت گردو و جدا کردن پوست سبز آن از دستکش استفاده کنید در غیر این صورت این پوست سبز رنگ، دستتان را سیاه می‌کند و به سختی می‌توانید آن را پاک کنید.

کندن پوست سبز گردو

در زیر پوست سبز، یک پوست چوبی قهوه‌ای قرار دارد. اگر گردو به خوبی خشک شود، تا مدت‌ها می‌تواند به همراه این پوسته چوبی نگهداری شود و هم‌چنان تازه و باکیفیت بماند.

طریقه خشک کردن گردو تازه

ساده‌ترین راه برای خشک کردن گردو با پوست این است که ابتدا گردوها را به مدت ۲ روز روی یک سینی یا پارچه بزرگ زیر نور آفتاب قرار دهید و سپس آن‌ها را ۷ روز دیگر در سایه بگذارید تا به طور کامل آب موجود در گردو تبخیر شده و گردوها خشک شوند.

بعد از این مدت حتما تعدادی از گردوها را بشکنید تا مطمئن شوید که گردوها به خوبی خشک شده‌اند؛ اگر رطوبت در گردو باقی مانده باشد، مغز گردو ممکن است بعد از مدتی کپک بزند و خراب شود. پس اگر گردو هنوز به صورت کامل خشک نشده بود، چند روز دیگر آن را در هوای آزاد قرار دهید تا آب اضافی آن هم بخار شود.

بعد از اینکه از خشک بودن گردوها مطمئن شدید، می‌توانید آن‌ها را در یک کیسه قرار دهید، سر آن را محکم ببندید و سپس کیسه را در یک مکان خشک و خنک نگهداری کنید؛ در این صورت گردو تا مدت‌ها تازه و سالم باقی خواهد ماند.

برای آشنایی کامل‌تر با تمامی مراحل خشک کردن گردو با پوست و مغز گردو کافیست عبارت "بهترین روش خشک کردن گردو تازه در منزل" را در گوگل سرچ کنید و با ورود به سایت درکام به آدرس dorkam.com مقاله‌ای کامل در این زمینه مطالعه نمایید.

گردو سوزنی چیست و چه فرقی با گردو پوست کاغذی دارد؟

گردو از نظر جنس پوست چوبی آن، به دو دسته اصلی سوزنی و پوست کاغذی تقسیم می‌شود. گردوی سوزنی یکی از انواع گردو است که مغز آن به سختی جدا شده و احتمال خورد شدن آن در زمان شکستن گردو زیاد است. در مقابل این نوع گردو، گردو پوست کاغذی وجود دارد که مغز آن به راحتی از پوست جدا می‌شود.

معمولا گردوی پوست کاغذی دارای پوست نازکی می‌باشد به طوری که در اکثر موارد با کمی فشار دست، پوست آن ترک بر‌می‌دارد و یا ممکن است به طور کامل بشکند. گردو سوزنی اما پوست ضخیم‌تری دارد و به هیچ وجه با دست نمی‌توان آن را شکست.

نکته: نمی‌توان نتیجه گرفت چون پوست گردو پوست کاغذی راحت‌تر جدا می‌شود، پس بهتر است بلکه در برخی موارد گردو سوزنی به دلیل چربی بالاتر و طعم بهتر از گردو پوست کاغذی بهتر می‌باشد.

انواع مغز گردو

مغز گردوها را از نظر رنگ، میزان چربی، قیمت، کیفیت و … به چند دسته تقسیم می‌کنند.

  • مغز گردو درجه یک: رنگ این نوع گردو سفید یا کرم است، اندازه مغزهای آن یکدست می‌باشد و ظاهری مجلسی دارد، طعم آن خوشمزه و همه‌پسند بوده و قیمت این مدل گردو نیز به دلیل همین رنگ روشن و کیفیت بالا، نسبت به دیگر گردوها گران‌تر است.

فروشگاه محصولات طبیعی درکام که از جمله فروشگاه‌های باسابقه و خوش‌نام در زمینه فروش محصولات سالم و طبیعی است، پاییز امسال که گردو تازه می‌رسد، قصد دارد انواع مغز گردو را در سایتش به نشانی https://dorkam.com موجود کند. شما می‌توانید عبارت “خرید مغز گردو درجه یک ۱۴۰۰ درکام” را در گوگل سرچ کنید تا با مراجعه به این فروشگاه، این محصول را سفارش دهید.

  • مغز گردو معمولی: معمولا رنگ این گردوها نسبت به مغز گردو درجه یک کمی تیره‌تر است و به همین دلیل این مدل مغز گردو قیمت پایین‌تری دارد. از نظر کیفیت، میزان چربی و مزه تفاوت چندانی بین مغز گردو معمولی با مغز گردو سفید وجود ندارد.
  • گردو خورشتی: رنگ این مدل گردو تیره‌تر است و از آن بیشتر در تهیه غذا استفاده می‌شود. از نظر کیفیت و چربی تفاوت چندانی با دو مدل مغز گردوی قبلی ندارد ولی به دلیل رنگ تیره‌اش طرفداران کمتری داشته و طبیعتا قیمت آن ارزان‌تر می‌باشد.

کدام گردو بهتر است؟

این مورد کاملا بستگی به ذائقه و سلیقه شما، مدت زمانی که می‌خواهید گردو را نگهداری کنید و کاربردی که گردو را برای آن می‌خواهید، بستگی دارد.

  • اگر گردو را برای مصرف خوراکی یا برای تزئین می‌خواهید، خرید مغز گردوی روشن‌تر و یکدست‌تر انتخاب بهتری است ولی اگر می‌خواهید از گردو در تهیه خوراکی‌های مختلف استفاده کنید، گردوی خورشتی گزینه بهتری برای شماست.
  • اگر گردوی زیادی خریده‌اید و می‌خواهید آن را به مدت طولانی بدون افت کیفیت و تازگی نگهداری کنید، گردوی با پوست انتخاب بهتری برای شماست؛ معمولا نگهداری مغز گردو سخت‌تر و ماندگاری آن نیز کمتر است.

طریقه درست نگهداری گردو

برای اینکه گردوی شما تا مدت‌ها بعد از خرید هم‌چنان تازه، باکیفیت و خوشمزه بماند، لازم است در قدم اول از خشک بودن آن مطمئن شوید؛ اگر حس می‌کنید گردوی شما نم دارد، بهتر است آن را مدت کوتاهی زیر نور آفتاب قرار دهید تا به خوبی خشک شود و آب اضافی آن تبخیر گردد.

بعد از اطمینان از خشک بودن گردوها، آن‌ها را در یک کیسه تمیز و یا ظرف قرار داده، درب آن‌ را ببندید و سپس گردوها را در جای خشک و خنک قرار دهید. اگر این موارد را انجام دهید، گردویتان مدت طولانی‌تری سالم می‌ماند و دیرتر خراب می‌شود.

گردو با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

اینکه کدام گردو بهتر است، کاملا بستگی به سلیقه و نظر شخصی شما دارد. گردوی با پوست ماندگاری بالاتری داشته و قیمت آن نیز پایین‌تر است ولی از آن طرف گردوی بدون پوست هم مزایای خاص خودش را دارد. طبیعتا استفاده از گردوی بدون پوست راحت‌تر است، آسان‌تر می‌توان کیفیت آن را سنجید، هم‌چنین ظاهر گردوها هم حفظ شده و کمتر خرد می‌شوند.

چند نکته نهایی که هنگام خرید گردو باید در نظر بگیرید:

  1. از خرید گردویی که روی آن لکه زرد وجود دارد، خودداری کنید.
  2. در خرید گردو با پوست، گردویی بخرید که کاملا گرد باشد؛ گردوهای کشیده و بیضوی معمولا هم پوست کلفت‌تری دارند و هم جداکردن مغزشان سخت‌تر است و ممکن است خرد شوند.
  3. اگر می‌خواهید گردو را به مدت طولانی نگه دارید، بهتر است گردوی با پوست بخرید تا برای مدت زمان بیشتری تازگی خود را حفظ کند.
  4. اگر گردو را برای مصرف خوراکی می‌خواهید، بهتر است گردوی روشن و سفید بخرید چون گردوهای تیره معمولا کیفیت پایین‌تر و طعم تلخی دارند.
  5. سعی کنید حتما گردو را (به خصوص گردو با پوست) از فروشگاه‌های معتبر و مطمئن مانند فروشگاه درکام یا هفت مغز خریداری کنید تا هم گردوهایش تازه و باکیفیت باشد و هم قاطی نداشته باشد.

از اینکه تا انتها با ما همراه بودید، سپاس گزاریم. امیدواریم نکات این مقاله برایتان مفید بوده باشد.

منبع: Dorkam
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان