طرز تهیه دلمه مرغ با دو طعم دلپذیر و متفاوت

طرز تهیه مرغ بسیار آسان می باشد، بر همین اساس و با توجه به طعم و عطر بی نظیرش در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. انتخاب این غذا برای مهمانی های مختلف شما را در میزبانی سربلند و محبوب می کند.

طرز تهیه دلمه مرغ با دو طعم دلپذیر و متفاوت

وقتی حرف از دلمه به میان می آید، بلافاصله دلمه برگ مو و دلمه فلفل دلمه ای در ذهن شما نقش می بندد. اما این ها تنها دلمه های موجود نیستند. در این مطلب می خواهیم شما را با دلمه ی خوشمزه دیگری آشنا کنیم که هم طعم خوبی دارد و هم رنگ و عطری عالی. طرز تهیه دلمه مرغ نیز آسان است که می توانید با انجام مراحل آموزش داده شده در این مطلب به هدف خود برسید.

دلمه مرغ از غذاهای محبوب و پرکاربرد می باشد که دارای طعمی ناب و دوست داشتنی است. دلمه ها به طور کلی نوعی پیش غذا و همچنین غذای اصلی به شمار می رود که دلمه مرغ را نیز می توان در وعده های اصلی و همچنین به عنوان پیش غذا تهیه و میل نمود. این دلمه همان طور که از نامش مشخص است، از مرغ ساخته می شود که می توان از دو بخش سینه و یا ران مرغ بهره ببرید.

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ خوشمزه

مواد لازم

  • دو عدد ران و یا سینه مرغ
  • چهار عدد هویج
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک پیمانه آرد سفید
  • 200 گرم پنیر پنیر چدار
  • 80 گرم کره
  • اندازه نیاز فلفل و نمک
  • اندازه نیاز روغن

طرز تهیه دلمه مرغ با طعم جادویی

در مرحله ی اول گوشت مرغ (ران و یا سینه) را بر روی میز کار باز نموده و با بیفتک بر روی آن بکوبید تا گوشت به خوبی کم عرض و پهن گردد.

توجه داشته باشید تا زیادی محکم نکوبید که ممکن است بافت های گوشت آسیب دیده و موجب پاره شدن آن گردد.

حالا در مرحله بعدی طرز تهیه دلمه مرغ هر یک از قطعه های سینه مرغ را به دو نیم تقسیم نمایید و با کره، فلفل و نمک طعم دار کنید.

 هویج ها را به خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس همراه با مقداری آب درون یک قابلمه بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. بعد از پخته شدن آن را رنده نمایید.

در این مرحله هویج ها (را که رنده کرده اید) بر روی سینه مرغ ریخته و بعد بر روی آن پنیر رنده گردیده بپاشید. بعد هم سینه ی مرغ ورقه شده را رول بپیچانید تا شبیه یک بقچه گردد.

نوبت می رسد به شکستن تخم مرغ ها درون یک ظرف و هم زدن با استفاده از چنگال تا خوب هم خورده و یکدست شود. دلمه های پیچیده شده سینه مرغ را اول در آرد غلتانده و بعد بر روی آن از تخم مرغ بمالید.

در آخرین مرحله هم درون تابه کمی روغن بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، دلمه های آماده شده را یکی یکی در آن گذاشته و زمان دهید با روغن زیاد پخته شوند. دلمه های سرخ شده را درون ظرف سرو بکشید و با استفاده از سبزیجات و یا سس و …. مزین نمایید.

اموزش روش تهیه دلمه مرغ خوش طعم و عالی

مواد لازم

  • پیاز درشت یک عدد
  • برگ انگور 150 گرم
  •  مرغ (سینه و یا ران) 2 عدد چرخ شده
  • لپه دو پیمانه
  • برنج 4 پیمانه
  • آب 4 پیمانه
  • سرکه یا آبلیمو 1 پیمانه
  • روغن 4 قاشق غذاخوری
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • اندازه نیاز سبزی دلمه (گشنیز، ترخون، زنجبیل، نعنا)
  • اندازه نیاز فلفل و نمک

آموزش تهیه دلمه مرغ با برگ انگور

در اولین مرحله لپه و همچنین برنج را از شب قبل در آب بخیسانید. حالا هنگام دست به کار شدن برای طبخ این دلمه، آب اضافه آنها را گرفته و سپس درون قابلمه بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود. سپس آن را آبکشی نموده و از روی حرارت بردارید.

پیاز را به شکل نگینی ریز نموده و درون تابه ی دیگری همراه با مقداری روغن تفت بدهید، گوشت چرخ کرده را نیز افزوده و با استفاده از حرارت متوسط آن را به خوبی تفت بدهید. سپس از روی حرارت کنار بکشید تا قدری خنک گردد.

برگ های انگور را همراه با مقداری داخل یک قابلمه بر روی حرارت قرار دهید تا پخته گردیده و رنگ آن تغییر کند. پس از مشاهده تغییر رنگ، آنها را درون یک صافی آبکش نمایید.

یک برگ را بر روی میز کار پهن کرده و درون آن به میزان نیاز از مواد دلمه بریزید و بپیچانید تا شبیه یک بقچه گردد. به همین ترتیب ادامه دهید تا تمامی برگ ها تمام شود. دلمه های پیچیده شده را داخل قابلمه در کنار و بر روی یکدیگر بچینید.

در نهایت هم آبلیمو، شکر، سس را با یکدیگر ترکیب نموده و بر روی دلمه ها بریزید. درب قابلمه را با دمکنی بر روی آن قرار دهید تا به مدت یک ربع ساعت دم بکشد.

پس از گذشت یک ربع ساعت درون یک تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا داغ شود، سپس بر روی دلمه ها بریزید. این غذای لذیذ آماده کشیدن در ظرف و میل کردن است.

طرز پخت دلمه مرغ برای وعده های غذایی روزانه

از مرغ می توان غذاهایی بسیار متنوعی را طبخ نمود، که اغلب تمامی آنها از ارزش غذایی بالا و همچنین طعمی ناب برخوردارند. ما در این مطلب به انتخاب طرز تهیه دلمه مرغ را آموزش دادیم که امیدواریم خوشایند ذائقه شما بوده و انتخاب و همراه همیشگی شما و سلیقه تان باشد. همچنین برای آشنای با دستور پخت انواع غذا با مرغ می توانید بر لینک مشخص شده کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان