املت چینی از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه است و اگر شما زمان کمی برای آشپزی دارید بهتر است این املت خوشمزه را در کمترین زمان ممکن در منزل بپزید. در طرز تهیه املت چینی از لوبیا سبز و و جوانه گندم و یا سویا و پیاز و و فلفل چیلی قرمز و زنجبیل و سیر و تخم مرغ و روغن زیتون استفاده می شود.
املت غذایی است که در هر کشوری با روش ها و مواد غذایی مختلفی پخته می شود. املت فرانسوی، املت چینی، املت ترکیه ای و املت ایتالیایی از انواع املت های خوش طعم و لذیذ هستند و بهتر است شما برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان این نوع املت ها را در منزل بپزید.
مواد لازم
- لوبیا سبز : 50 گرم
- پیاز سبز خرد شده : یک عدد
- سویا و یا جوانه گندم : 50 گرم
- فلفل چیلی قرمز خرد شده : یک عدد
- سیر له شده : یک حبه
- زنجبیل رنده شده : 1 تکه
- روغن زیتون : به میزان لازم
- تخم مرغ : 4 عدد
طرز تهیه املت چینی با طعم خاص
برای تهیه املت چینی ابتدا لوبیا سبزها را درون کاسه ای مناسب بریزید و روی لوبیا سبزها آب جوش بریزید و اجازه دهید تا لوبیا سبز درون آب جوش به مدت سه دقیقه بماند و بعد از مدت زمان ذکر شده لوبیا سبزهای خیس شده را درون آبکش بریزید و آن ها را زیر آب سرد آبکشی کنید.
در مرحله بعدی لوبیا سبز و پیاز و فلفل و جوانه گندم را درون ظرفی مناسب بریزید و همه این مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. درون ظرفی دیگر سیر و زنجبیل را به همراه 1 قاشق غذاخوری آب داغ با یکدیگر مخلوط کنید. ظرفی دیگر را تهیه کنید و تخم مرغ ها را به همراه دو قاشق غذاخوری آب سرد درون ظرف بریزید سپس تخم مرغ ها را هم بزنید و به آن ها فلفل سیاه بزنید.
در مرحله آخر دستور تهیه املت چینی درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس نصف مخلوط تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها سفت شوند.
املت را درون بشقابی مناسب بریزید و روی آن درپوش قرار دهید و باقی مانده تخم مرغ ها را به روشی که گفته شد بپزید سپس مخلوط لوبیا سبز را روی هر نیمه از املت چینی بریزید و آن ها را از قسمت وسط تا کنید تا مواد داخل املت ها بیرون نریزد و روی هر تکه از املت چینی از مخلوط سیر و زنجبیل بریزید و املت را سرو کنید.
آموزش تهیه املت چینی به روش دیگر
املت چینی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید که در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به روش دیگری به شما عزیزان آموزش خواهیم داد بنابراین تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم :
- فلفل دلمه ای : دو عدد
- گوجه فرنگی : چهارعدد
- کالباس : دویست گرم
- قارچ : دویست گرم
- کره : پنجاه گرم
- تخم مرغ : چهار عدد
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پنیر پیتزا : دویست گرم
- پودر سیر و پودر پیاز : به میزان کافی
- پاپریکا و زردچوبه : به میزان کافی
مراحل تهیه :
در روش تهیه املت چینی ابتدا قارچ را به شکل ورقه ای خرد کرده و بعد به همراه نیمی از کره تفت داده تا آب آن کاملا کشیده شود.
حالا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده را به تابه افزوده و آن را تفت دهید تا آب بیندازد و پس از کشیده شدن آب داخل تابه مابقی کره را به تابه افزوده تا ذوب شود.
در این مرحله به تابه، کالباس نگینی خرد شده را افزوده و مواد VH تفت داده تا سرخ شود و بعد کمی نمک، پاپریکا، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر پیاز و سیر بیفزایید.
جالا به مدت چند دقیقه دیگر مواد داخل تابه را تفت داده و بعد مواد را از تابه خارج کرده و داخل بشقاب مناسبی بریزید.
در این مرحله با کمک دستمال کاغذی تابه را تمیز کرده و مقداری روغن داخل آن ریخته سپس تخم مرغ ها را داخل یک کاسه شکسته و به میزان دلخوه به آن نمک بیفزایید.
حالا تخم مرغ ها را با کمک چنگال هم زده و با کمک ملاقه مقداری از تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و تابه را چرخانده تا لایه نازکی از تخم مرغ در کف تابه تشکیل شود و اجازه دهید تا خودش را بگیرد.
حالا کمی از مخلوط کالباس و سبزیجات را وسط تخم مرغ ریخته و مقداری پنیر پیتزا نیز به آن بیفزایید و از وسط تخم مرغ را تا بزنید و اجازه دهید پنیر آب شود و بعد املت را از تابه خارج نمایید.
در مرحله پایانی از طرز تهیه املت چینی به همین شکل مابقی مواد را را نیز درست کرده تا مواد تمام شود سپس املت را داخل بشقاب مناسبی چیده و با خیار شور و گوجه فرنگی تزیین نمایید، نوش جان.
در این مطلب با طرز تهیه املت چینی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این غذای ساده و مقوی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید، جهت آشنایی با دستور تهیه انواع املت می توانید بر روی لینک کلیک نمایید.