ماهان شبکه ایرانیان

افت شدید منابع آبی در استان یزد

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب آبفای یزد گفت: کاهش بارندگی و برداشت از منابع آبی موجب شده تا به شدت کیفیت آب چاه‌های یزد افت کند.

افت شدید منابع آبی در استان یزد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، علیدوست با بیان اینکه خشکسالی‌های سالیان اخیر و برداشت از منابع آب‌های زیرزمینی برای تامین آب شرب، دشت‌های استان یزد را با افت پنجاه سانتی متری آب در سال روبرو کرده است افزود: این امر باعث پایین آمدن کیفیت آب چاه‌های استان یزد شده است.

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب آبفای یزد افزود: ec یا سختی آب انتقالی 500 است در حالیکه ec منابع آب داخلی از 700شروع و تا دو هزار می‌رسد.

عارف دبیر کمیته تامین آب آبفای استان یزد، الزامی کردن سیستم تعادل بخشی در دشت‌ها را از جمله اقدامات مهم برشمرد و افزود: همچنین باید یک بازنگری در تخصیص آب در استان یزد انجام شود. 

46

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان