املت از عذاهای کم حجم و ساده است که تقریباً با مواد مشترکی مانند تخم مرغ، گوجه فرنگی و پیاز تهیه می شود. املت قارچ، املت مکزیکی، املت یتالیایی، املت اسپانیایی و… از جمله املت های خوشمزه هستند که در کشورهای مختلف و با مواد گوناگون تهیه می شوند. برای طرز تهیه املت روسی نیز از مواد مشترکی چون تخم مرغ و گوجه فرنگی استفاده می کنیم.
مواد لازم
- هویج آب پز: یک چهارم لیوان
- گوجه فرنگی: 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای: یک عدد متوسط
- کنسرو مخلوط سبزیجات(نخود فرنگی، ذرت): یک لیوان
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- کره: 25 گرم
- زرد چوبه: به میزان لازم
- تخم مرغ: 4 عدد
طرز تهیه املت روسی
برای شروع ابتدا باید گوجه های شفاف و مناسبی انتخاب کرد. در ادامه این گوجه های شفاف را برش دهید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را نیز شسته و به صورت نگینی آماده کنید. پیاز و گوجه نگینی شده را در ظرفی بریزید و با نخود، هویج و ذرت مخلوط کنید. آن گاه تخم مرغ ها را به صورت جدا در ظرفی شکسته و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه املت روسی, کره را در تابه بریزید و صبر کنید تا کره باز شود. بعد از داغ شدن کره، تخم مرغ های شکسته را داخل ظرف دیگری بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید.
طوری که زیر تخم مرغ ها کامل بگیرد اما روی آن ها تقریباً نیم بند شود. در ادامه مواد را روی نصف تخم مرغ ها بریزید و نیم دیگر تخم مرغ ها را با استفاده از کفگیر روی مواد قرار دهید.
حالا اجازه دهید تا مخلوط مواد با شعله ملایم سرخ شود. بعد از سرخ شدن مخلوط مواد را به آرامی با دو کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن نیز با شعله ملایم سرخ شود.
بعد از سرخ شدن طرف دیگر، می توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید و نوش جان بفرمایید.
نکات مهم در دستور پخت املت روسی
- بهتر است برای طبخ املت از گوجه های تازه استفاده شود(این موضوع به طعم بهتر غذا کمک می کند).
- بهتر است به جای روغن از کره استفاده کنید.
دستور تهیه املت روسی به روشی دیگر
املت روسی از جمله صبحانه های خوشمزه و لاکچری است که با سیب زمینی، خامه و پیازچه تهیه می شود و می تواند به عنوان یک وعده غذایی پر انرژی و کامل برای شروع روزی پر کار مورد استفاده قرار گیرد، در تهیه این املت خوشمزه می توان از انواع سبزیجات دیگر همچون قارچ، گوجه فرنگی، هویج، نخود فرنگی و ذرت نیز استفاده کرد که در مطلب بالا با این روش آشنا شده اید، اکنون در اینجا با دستور پخت املت روسی با خامه و سیب زمینی آشنا می شوید.
مواد لازم
- تخم مرغ/ 2 عدد
- آب/ 2 قاشق غذا خوری
- سیب زمینی پخته و خرد شده/ نصف پیمانه
- خامه/ نصف پیمانه
- پیازچه خرد شده/ 2 قاشق غذا خوری
- فلفل/ به مقدار لازم
- نمک/ به مقدار لازم
روش تهیه املت روسی
در ابتدا تخم مرغ ها در کاسه ای جداگانه بشکنید و سپس آب را به آن بیفزایید و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید، نمک و فلفل را نیز افزوده و دوباره هم بزنید، طوری که زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند.
اکنون تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخل آن اسپری کنید، سپس سیب زمینی های پخته و نگینی خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید و بعد خارج کرده و در یک بشقاب بریزید، البته نیازی به سرخ کردن سیب زمینی ها نیست فقط تا حدی که گرم شوند، کافی است.
در مرحله بعدی، تخم مرغ زده شده را داخل تابه بریزید و بعد از چند دقیقه با کفکیر همه قسمتهای آن را جابجا کنید تا تمام تخم مرغ خوب بپزد، سپس سیب زمینی ها را بر روی نیمی از تخم مرغ درون تابه بریزید، خامه را نیز روی سطح سیب زمینی ها پخش کنید و بعد از ریختن پیازچه روی آن، سمت دیگر تخم مرغ را بر روی مواد برگردانید، حدود 30 ثانیه صبر کنید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید.
به همین سادگی املت روسی شما آماده شده و می توانید بعد از سرو در بشقاب و تزیین آن با کمی خامه و پیازچه نوش جان کنید و لذت ببرید.
امیدواریم طرز تهیه املت روسی مورد رضایت شما قرار گرفته باشد. شما عزیزان می توانید این املت را با چاشنی های مختلفی مانند انواع سبزی نوش جان بفرمایید و از طعم آن لذت ببرید. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک از انواع املت دیدن فرمایید.