ماهان شبکه ایرانیان

کاهش قدرت جنسی مردان با خوردن فست فود

تغذیه تاثیر زیادی در سلامت افراد دارد حتی قدرت جنسی مردان با خوردن فست فود کاهش میابد

کاهش قدرت جنسی مردان با خوردن فست فود
سیناپرس : پژوهش های جدید محققان نشان می دهد خوردن غذاهای دارای کربوهیدرات‌های فرآوری‌ شده، شکر و همچنین چربی‌ های غیراشباع چندگانه که باعث التهاب می‌شوند، خطر کاهش تستوسترون و میل جنسی را در مردان افزایش می دهد.


 تستوسترون نقشی کلیدی در قوای جنسی مردان ایفا کرده و کمبود تستوسترون زمانی رخ می دهد که سطح آن به زیر 300 نانوگرم در دسی لیتر در مردان برسد. تخمین زده می شود که بین 20 تا 50 درصد از مردان آمریکایی سطوح پایینی از این هورمون را دارند که تولید اسپرم و میل جنسی را تنظیم می کند.

میل جنسی کم، کاهش انرژی، اختلال در تمرکز و افسردگی همگی با کاهش سطح تستوسترون مرتبط هستند. کمبود تستوسترون همچنین با بیماری های مزمنی مانند بیماری های قلبی و حتی چاقی مرتبط است. محققان می گویند مردان چاق که رژیم غذایی مملو از غذاهای ضد التهابی می خورند در معرض بالاترین میزان خطر ابتلا به کاهش تستوسترون هستند. 


تیمی از پژوهشگران در بیمارستان چین غربی دانشگاه سیچوان به سرپرستی دکتر کیو شی (Qiu Shi) و ژانگ چیچن (Zhang Chichen)  به بررسی این موضوع پرداخته و اعلام کردند: نتایج تحقیقات ما نشان می ‌دهد مردانی که رژیم‌ های ضد التهابی دارند، به‌ ویژه آن ‌هایی که چاق هستند، بیشتر در معرض کمبود تستوسترون هستند. از آنجایی که مردان چاق احتمالاً قبلاً التهاب مزمن را نیز تجربه کرده‌ اند، پزشکان باید از عوامل مؤثری مانند رژیم غذایی که احتمالاً این التهاب را بدتر کرده و خطر ابتلا به سایر بیماری‌ها مانند دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد، آگاه باشند.

گفتنی است،در تحقیقات حیوانی و انسانی مشخص شد کمبود تستوسترون با سطوح بالاتر التهاب در سراسر بدن مرتبط است. اعضای این تیم تحقیقاتی رابطه بین تغذیه و کمبود تستوسترون را در 4151 مرد را بررسی کرده و به همه این افراد پرسشنامه های تغذیه 24ساعته ارائه شد. پژوهشگران همچنین شرکت کنندگان را از نظر هورمون های جنسی مورد آزمایش قرار دادند.

 یافته های این مطالعه نشان داد  در مجموع، تقریباً 26 درصد از مردان دچار کمبود تستوسترون بوده و خطر ابتلا به تستوسترون پایین در مردانی که بیشترین رژیم غذایی التهابی را داشته و بیشتر از فست فودها استفاده می کردند، تقریباً 30 درصد بیشتر از افرادی بود که غذاهای سالمتری را مصرف می کردندشرح کامل این پژوهش و یافته های به دست آمده از ان در آخرین شماره مجله تخصصی اورولوژی (The Journal of Urology) منتشر شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان