اگر به دنبال غذای مجلسی برای پذیرایی از مهمانان خود می باشید، مرغ لونگی همچون ته چین شهمیرزادی و مگشت پلو پیشنهاد بسیار خوبی می باشد. این غذا بسیار خوشمزه و شیک می باشد. طرز تهیه مرغ لونگی را یاد بگیرید و حتما یکبار آن را امتحان کنید تا از طرفداران این غذای شمالی خوشمزه شوید.
مواد لازم:
- پیاز: 2 عدد متوسط
- رب انار: 4 قاشق غذا خوری
- مرغ: 1 عدد متوسط
- سیر: 2 حبه
- نمک: به میزان مورد نیاز
- فلفل سیاه: به مقدار کافی
- زرشک: 2 قاشق غذا خوری
- مغز گردو: 150 گرم
طرز تهیه مرغ لونگی لذیذ:
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را به خوبی شسته و بگذارید خشک شود. سپس کاسه ای بزرگ تهیه کرده و رب انار را داخل آن بریزید. حالا 1 فنجان آب به رب خود بیفزایید و سپس مقداری فلفل و نمک سیاه را به آن اضافه نموده و هم بزنید. تا به خوبی مخلوط شود.
حالا باید مرغ را داخل مواد آماده شده بالا قرار دهید. به کمک برس تمام مرغ را به این مواد آغشته نمایید. مرغ را کاملا با این سس آغشته کرده تا طعم آن را به خود بگیرد. کاسه را با سلفونی پوشانده و آن را در یخچال بگذارید. باید 12 الی 24 ساعت داخل یخچال بماند تا به خوبی مزه دار شده باشد.
پس از اینکه این زمان گذشت کاسه را بیرون بیاورید. مرغ را از داخل ظرف خارج کنید. در ادامه باید زرشک و مغز گرد و را به مخلوط آب و رب انار داخل کاسه بیفزایید. سپس پیاز و سیر رنده شده را نیز به آن ها اضافه کرده و هم بزنید. مقداری نمک و فلفل روی آن ها ریخته و مواد را با دست ترکیب نمایید تا خمیری شکل شود.
در این مرحله فر را روشن کنید و روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید تا گرم شود. شکم مرغ را با نیمی از ترکیب گردو و رب انار پر کنید سپس آن را بدوزید تا مواد بیرون نریزد. ظرف پیریکسی را آماده نمایید و کف آن را با روغن چرب کنید. مرغ را در آن بگذارید.
حالا باقی ماند ترکیب رب انار و مغز گردو را کنار مرغ خود ریخته و 1/2 استکان آب به آن ها اضافه نمایید. سپس ظرف را با فویل آلومینیومی پوشانده و داخل فر قرار بدهید. برای آماده شدن آن یک ساعت و نیم الی دو ساعت زمان نیاز دارید.
پس از پخت آن برای سرخ شدن روی مرغ فویل را برداشته و گریل را برای چند دقیقه روشن کرده تا روی مرغ رنگ بگیرد. غذای شما آماده میل کردن است، نوش جان.
هم چنین اگر علاقه مند به پختن انواع غذا با مرغ هستید روی لینک آن کلیک کرده و مطالب را مشاهده بفرمایید.