قاسمی با بیان اینکه قیمت ماهی نسبت به گوشت قرمز گران نیست، گفت: قیمت هر کیلو ماهی بسته به نوع و کیفیت بین 25 تا 700هزار تومان است و مشتری قدرت انتخاب بیشتری دارد. ماهی قزلآلا به عنوان ماهی شاخص در بازار شناخته میشود که متاسفانه معایب سیستم توزیع باعث شده دوبرابر نرخ تمامشده به دست مصرفکننده برسد. به گفته قاسمی قیمت تمامشده قزلآلا بر مبنای پارامترهای اقتصادی مثل تورم، حقوق و دستمزد و نهادههای آبزیان افزایش پیدا کرده است، بهگونهای که قیمت تمامشده قزلآلا از 45 تا 50هزار تومان به 75هزار تومان رسیده است.
این فعال حوزه آبزیان درباره تاثیر کاهش تولید ماهی قزلآلا بر قیمتها گفت: به سبب مشکلاتی که در صادرات وجود دارد کاهش تولید تاثیر چندانی روی بازار ندارد و نوسانات به سبب شبکه توزیع نامناسب این کالا است. مرکز آمار ایران در گزارشی متفاوت با بازار واقعی، میزان افزایش قیمت یکساله ماهی قزلآلا تا آبان امسال را 88درصد اعلام کرده است. بر اساس این گزارش ماهی قزلآلا در آبان سال گذشته بهطور متوسط کیلویی 45هزار تومان فروخته میشد در حالیکه آبان امسال به 85هزار تومان رسید.