نوشیدنی ها اعم از نوشیدنی های گرم و یا سرد، نوشیدنی های شیرین و یا تلخ را می توان با افزودن برخی از چاشنی ها همچون، هل، وانیل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، عسل و …. می توان طعم دلچسب و متنوع تری به آنها بخشید. به عنوان مثال قهوه عسلی که از جمله ی این ترکیب ها به شمار می رود. در ادامه طرز تهیه قهوه عسلی را آموزش خواهیم داد. این قهوه همچون دیگر نوشیدنی های فرانسوی نظیر هات چاکلت طعم فوق العاده ای دارد.
قهوه عسلی یا همان اسم فرانسوی اش «کافه کن میل» یک نوع نوشیدنی گرم و خوش طعم است که به راحتی قابل تهیه شدن در منزل، در اسرع وقت می باشد. به این نوشیدنی علاوه بر شیر و عسل ادویه هایی مانند وانیل، هل، دارچین، زنجبیل، جوز هندی افزوده می گردد که البته دارچین نقش تزیینی در مرحله ی آخر را دارد.
مواد لازم
- شیر یک دوم پیمانه
- عسل 4 قاشق غذاخوری
- قهوه تازه دم کرده 2 پیمانه (اسپرسو 2 شات)
- پودر دارچین 1/8 قاشق چایخوری
- عصاره وانیل 1/8 قاشق چایخوری
- جوز هندی 1 سر انگشت
طرز تهیه قهوه عسلی خوش طعم(شیوه سنتی)
ابتدا همه ی مواد را داخل شیرجوش ریخته و بر روی شعله متوسط بگذارید تا کم کم گرم گردد. دقت داشته باشید نباید بجوشد.
سپس نوشیدنی را به خوبی به هم بزنید تا عسل به طور کامل در آن حل گردد.
قهوه عسلی را درون ماگ هایی کوچک ریخته و هنوز گرم است نوش جان نمایید.
مواد لازم
- شیر 0/2 یک دوم لیوان شیر (یا شیر فاقد چربی)
- قهوه شدید یا اسپرسو داغ 1 پیمانه
- پودر دارچین 1/8 قاشق چایخوری
- عسل 2 قاشق غذاخوری (جهت تزیین)
آموزش تهیه قهوه عسلی خوشمزه (به روش جدید)
ابتدا شیر را درون وسیله کف ساز خانگی شیر ریخته و به خوبی به هم بزنید تا کف نماید. یا شیر را درون ظرفی شیشه ای بزرگ درب دار ریخته و زمانی 1 دقیقه ای تکان داده شود به طوری که حجم شیر افزایش یافته (2 برابر) گردد.
بعد در ظرف شیشه ای حاوی شیر را کنار گذاشته و به مدت نیم دقیقه داخل فر و یا شعله متوسط اجاق بگذارید. دقت نمایید ظرف به اندازه ای بزرگ باشد که شیر پس از گرم شدن و کف کردن که به افزایش حجم ان می انجامد, در ظرف بگنجد.
حالا اسپرسوی داغ را درون 2 عدد ماگ ریخته و در نهایت عسل را آهسته بر روی اسپرسو خالی کنید.
شیر و همچنین کف شیر را درون هر دو ماگ ریخته و روی سطح آنها را با استفاده از پودر دارچین مزین نمایید.
نکات طلایی تهیه قهوه عسلی
- حتما از قهوه و عسل مطلوب و با کیفیت استفاده کنید، چون در مزه قهوه عسلی بسیار موثر می باشد.
- همچنین جهت خوشمزه تر شدن این نوشیدنی بهتر است قهوه را تازه دم نموده و یا درون اسپرسوساز و یا فرنچ پرس تهیه کنید.
- هنگام قرار دادن شیر بر روی شعله، دقت داشته باشید که شیر تنها نباید بجوشد و تنها باید گرم شود. در صورت جوشیدن بهتر است آن را از صافی بگذرانید.
- در صورت تمایل می توانید ادویه هایی همچون هل، زنجبیل، میخک، جوز هندی و دانه های فلفل را جایگزین ادویه های نامبرده نمایید.
- با استفاده از شیرهای مختلف گیاهی همچون شیر نارگیل، شیر سویا، شیر جو دو سر، شیر بادام می توانید یک شیر قهوه گیاهی تهیه نمایید.
در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه قهوه عسلی آشنا کردیم. این قهوه یک نوع نوشیدنی گرم است که در عین خوش طعم بودن دارای خواصی ارزشمند می باشد. امیدواریم مورد توجه شما همراهان واقع شده باشد.